De aankoop op de website ging heel vlot, verzending was snel en de aflevering was correct alles top !
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een super winkel! Mooie producten. Zeer uitgebreid assortiment. Super vriendelijke verkoopsters. Ook telefonisch zeer vriendelijke en persoonlijke aanpak (we hebben onze geboortelijst daar gel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vandaag had ik wat kantoorbenodigdheden nodig. Omdat ik niet onmiddellijk vond wat ik zocht, ging ik raad vragen aan Tamara, één van de medewerkers van de Kinderplaneet. De niet aflatende moeite dat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij De Kinderplaneet, een unieke bestemming in Baal waar kinderen de hoofdrol spelen en dromen werkelijkheid worden. In onze 5.800 m² grote winkel ontdekken kinderen alles waar ze van dromen, van de kleinste knuffel, een nieuwe outfit tot een volledig ingerichte kamer. Ouders kunnen zich laten inspireren door hippe woondecoratie en trendy kookspullen. Bij De Kinderplaneet kunnen jong en oud wegdromen in een wereld vol mogelijkheden.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestelling werd tijdig afgeleverd enâŠ
Bestelling werd tijdig afgeleverd en voldoet aan verwachting
De aankoop op de website ging heelâŠ
Snelle correcte afhandeling
alles goed geleverd
Onterechte omschrijving: Assortiment van 4, maar je krijgt maar 1
Er staat in de omschrijving: assortiment van 4. Dus je gaat ervan dat je alle 4 toegestuurd krijgt, echter krijg je maar 1 toegestuurd. Daarnaast was er niet een mogelijkheid om te kiezen. Dit geeft opnieuw de impressie dat je ze alle 4 krijgt. Helaas is dit niet zo. Als ik had geweten dat we random eentje toegestuurd zouden krijgen, had ik het niet besteld, want het ging ons om de konijn, maar helaas kreeg we alleen de kat. Deze was in de winkel ook gewoon te koop (en een stuk goedkoper zonder de verzendkosten).

De Kinderplaneet ããã®åç
Bestelling geleverd zoals ik besteldâŠ
Bestelling geleverd zoals ik besteld had en binnen de dagen zoals aangegeven top !
Geboortelijsten zijn een ramp
Geboortelijsten zijn een ramp. Super onduidelijke website. Wanneer er dingen aangekocht worden van de lijst is de helft opeens niet meer beschikbaar of leverbaar⊠altijd problemen met de aankopen die je zelf doet (komen niet bij op de lijst)
Wanneer je opmerkingen schrijft bij een online bestelling wordt hier niet naar gekeken..
geen aanrader meer!

De Kinderplaneet ããã®åç
Alles is perfect gelopen!
groot kwalitatief assortiment
Ik ben zo blij de juiste mesjes gevonden te hebben meteen 4 besteld
Alles was goed en tijdig geleverd.
Super gedaan
Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring. Juiste info en geleverd zelfs voor de voorziene datum
Snelle en goede levering
Prachtig fietsje
Prachtig fietsje , mooi concept en makkelijk te monteren ! In een woord : af !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ