レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Surprey is onbetrouwbaar. Bestelling een maand geleden gedaan. Niets ontvangen de tracking tool werkt niet, ik heb e-mails gestuurd maar daar reageren ze niet op en hun telefoon nummer bestaat niet.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Na 2 weken in gebruik, tevreden met het resultaat tot nu toe in de verwachting dat het nog beter wordt.Beide knieën laten ernstige slijtage zien. Eerder al langdurig Fentanyl pleisters gebruikt, ook I... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mijn man is zeer tevreden over het pijn verlichtende suprey toestel. Elke avond een half uurtje warmte en impulsen op zijn pijnlijke rug met hernia. Sindsdien kan hij met veel minder pijn ganse nacht... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na inspuiting in knie tot op heden (18mnd) geen verdere medische behandeling nodig dankzij dagelijks gebruik van het toestel. Zeer tevreden ! Bij defect, vrij snel vriendelijk te woord gestaan. Nieuw... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Zeg vaarwel tegen pijn en hallo tegen vrijheid!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat. Precies wat ze zeggen kan niet meer zonder !

2025年3月13日

Beste meneer Groeneveld,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Geweldig om te horen dat zo tevreden bent met ons product. We zijn blij dat onze uitleg en toelichtingen aansluiten bij uw ervaringen.

Alles volgens afspraak

2025年3月10日

Beste Michael,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen! Wij zetten ons in voor de best mogelijke service en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

5つ星のうち3の評価

Info over het plaatsen van het apparaat…

Info over het plaatsen van het apparaat is niet aanwezig !
Een filmpje of foto was wel goed geweest! Jammer.

2025年3月9日

Beste Gerhard,

Hartelijk dank voor uw feedback!

Jammer om te vernemen dat u enkele visuele instructies mist om het apparaat toe te passen! U kunt contact opnemen met onze klantenservice via support@suprey.nl en bij hen instructies opvragen.

5つ星のうち4の評価

Gaat goed nog wel af en toen nog pijn…

Gaat goed nog wel af en toen nog pijn in linker knie maar ik denk dat het apparaat goed zijn werkt doet

Beste Frans,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te vernemen dat ons product goed werkt. We horen graag hoe uw vooruitgang zich verder ontwikkelt!

5つ星のうち5の評価

Goede ondersteuning van het product en…

Goede ondersteuning van het product en een zorgzaam bedrijf .
Gewoon top .

Beste Ad,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij doen ons uiterste best om optimale service te leveren, fijn om te vernemen dat wij aan uw verwachtingen voldoen. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met ons product!

Als u in de toekomst vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@suprey.com.

Geld weg

Ik heb de knie massager gekocht en gebruikt. Pijn in mijn knie is erger geworden en nu is deze ook nog kapot. Hij laad niet meer op en geeft een piepend geluid. Contact telnr. gebeld. Twee keuzes op de voicemail en gesprek word automatisch beeindigt zonder iemand gesproken te hebben. Geld weg!

Beste Maggi,

Bedankt voor uw feedback!

Vervelend om te vernemen dat uw product defect is. Op het moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar, maar u kunt ons altijd bereiken via de mail support@suprey.nl, onze klantenservice staat u te woord binnen 24 uur en helpt u graag verder met uw klacht. Mocht uw bestelling nog binnen de 90-dagen-geld-terug-garantie vallen, dan sturen we u graag een nieuw product op.

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zien uw mail graag tegemoet!

De knieën voelen weer goed

De knieën voelen weer goed

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Geweldig om te horen dat uw knieën weer goed voelen dankzij ons product!

Als u in de toekomst vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Ik vindt hem goed.

Ik vindt hem goed.
Batterij is matig, ik moet hem elke dag opladen!
Ik vrees dat de bandjes snel versleten zijn.
Vgr. Jos

Beste Jos,

Bedankt voor uw feedback.

Goed om te horen dat u tevreden bent met ons product. Mocht er in de toekomst problemen zijn wat betreft de banden, neem dan gerust contact met ons op via support@suprey.nl.

Andere gewrichten

Ik gebruik de knieband ook voor mijn pols en schouder.
Natuurlijk past dat niet goed..maar werkt wel. Het zou fijn zijn als er voor meerdere gewrichten een passende oplossing gemaakt wordt.
Van het voetenmatje heb ik nog niet echt iets gemerkt dat verbeterd is.

Beste Clara,

Bedankt voor uw feedback.

Ontzettend fijn om te vernemen dat de Knee Massager helpt bij uw klachten. Er worden twee extra losse banden geleverd bij de massager, deze kunt u gebruiken om de massager aan te brengen op uw schouder en passend te maken. Mogelijk in de toekomst bieden wij ook voor de polsgewrichten een passende massager.

Mochten er vragen opkomen, of wenst u meer informatie over de schouderoptie neem dan gerust contact met ons op via support@suprey.nl.

5つ星のうち5の評価

In tegenstelling tot mijn verwachting…

In tegenstelling tot mijn verwachting blijken de apparaten te werken. Ik ervaat minder stramheid in mijn knieen. Ik gebruik de apparaten elke dag zo'n drie kwartier voor elke knie.

2025年2月27日

Goedenavond,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

Geweldig om te horen dat we uw verwachtingen hebben overtroffen! Goed dat u onze Knee Massager in uw dagelijkse routine heeft verwerkt en dat dit de stramheid in uw knieën vermindert.

5つ星のうち4の評価

Het werkt gewoon bij twee maal daags

2025年2月26日

Beste Lourens,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn dat u ons product in uw dagelijkse routine heeft verwerkt en dat u hier zoveel baat bij heeft!

The device works perfectly

The device works perfectly, it warms quickly and has a soothing effect on the knee

2025年2月26日

Dear Franklin,

Thank you for sharing your experience!

We're glad to hear that the Knee Massager works perfectly and that it has a soothing effect on the knee.

If you ever need assistance or have any questions, feel free to reach out!

Wishing you continued good health!

Best regards,

5つ星のうち4の評価

After two weeks I have much less pain…

After two weeks I have much less pain in both of my knees. The battery of the product is quite week though, after 3 days it's empty and it takes 1-2 days to get it full again.

2025年2月20日

Dear Erika,

Thank you so much for your positive review!

It is amazing to hear that you're feeling much less pain in your knees after just two weeks.
We appreciate your feedback regarding the battery life. It’s designed for optimal performance, but we understand that charging time is important. If you experience any issues or need tips on maximizing battery efficiency, please don’t hesitate to reach out to our support team!

Wishing you continued relief and comfort.

Best regards,

Oplichting

Ik heb een kniebrace besteld, de site was mooi gemaakt, en zelfs telefonisch contact. Dus ik trapte erin. Dom dom dom.
Maar de 3 maanden geld teruggarantie natuurlijk wel gebruikt.
Dan krijg je eerst 70% van de aankoopsom aangeboden en mag je het houden. Dus dan kan je kiezen wat je doet. Of houden of al je geld retour.
Zij kopen gewoon bij de goedkopere webshop uit China en verdienen hier heel veel geld aan.
Trap er niet in !! En de mensen die mee werken aan dit mooie filmpje..Je mag je ogen uit je kop schamen door mee te werken met iedereen op te lichten !!

2025年2月17日

Goedenavond,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wij streven er altijd naar om transparant en klantgericht te werken. Onze geld-terug-garantie biedt klanten de mogelijkheid om zelf te kiezen tussen een gedeeltelijke terugbetaling zonder retourneren of een volledige terugbetaling bij retournering. Dit is bedoeld om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We staan altijd klaar om samen naar een passende oplossing te kijken. Mocht u verdere vragen hebben of nog ergens ontevreden over zijn, dan horen wij dat graag.

Trilling werkt

Bedankt voor uw positieve review!

Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de trilfunctie van ons product.

Warme ervaring.

Warme ervaring.
Het is zeer aangenaam om de warmte en de massage van het toestel rechtstreeks op de knieën te ervaren. De warmte dringt diep in en geeft een lang ontspannen gevoel.
Dit is een recensie na 1 week. De toekomst kan alleen maar beteren🤞.

2025年2月16日

Beste Faes,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn dat u zo tevreden bent met de massage- en warmtefunctie van ons product. Fantastisch om te horen dat de warmte goed doordringt en na een week al zorgt voor langdurige ontspanning!

5つ星のうち3の評価

Anwendung einfach, Gerät klein und gut zum mitnehmen, Wärme und Vibrationen tuen gut

Das Gerät ist klein und gut zum mitnehmen für Ferien etc.
Die Wärme und die Vibrationen tuen gut.
bin noch in der Anfangsphase der Anwendung.

2025年2月15日

Hallo Daniela,

Vielen Dank für Ihr Feedback!

Es ist großartig zu hören, dass Sie die Anwendung einfach finden und dass das Gerät praktisch zum Mitnehmen ist. Wir freuen uns, dass die Wärme und die Vibrationen Ihnen guttun. Da Sie sich noch in der Anfangsphase der Anwendung befinden, hoffen wir, dass Sie bei längerer Nutzung des Geräts weitere Verbesserungen erleben werden. Wenn Sie noch Fragen oder Anmerkungen haben, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren. Wir helfen Ihnen gerne weiter!

Wenn Sie noch Fragen haben oder weitere Informationen benötigen, stehen wir Ihnen jederzeit zur Verfügung.

Wir wünschen Ihnen viel Freude bei der Nutzung und gute Gesundheit!

5つ星のうち5の評価

Mijn man was er eerst wat afwijzig over…

Mijn man was er eerst wat afwijzig over . Nu hij het een aantal dagen gebruikt merkt hij dat het beter gaat. Minder pijn van de hernia .
Van de week was hij weer door zijn rug gegaan en na twee dagen gebruik voelde het weer beter

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat ons product de aarzeling van uw man heeft weggenomen. Geweldig dat de pijn veroorzaakt door de hernia is afgenomen en dat ons product verlichting biedt!

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig heeft staan we altijd voor u klaar.

Wensen u veel gebruikersplezier en goede gezondheid toe.

super

heel fijn dat de sticky pads ook los verkrijgbaar zijn - ze worden veel en met plezier gebruikt!

Beste Noëlle,

Bedankt voor uw positieve review!

Geweldig dat u zo veel plezier heeft van ons product. We streven ernaar om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, zodat u het gebruik zo prettig en effectief mogelijk kunt voortzetten.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。