レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Surprey is onbetrouwbaar. Bestelling een maand geleden gedaan. Niets ontvangen de tracking tool werkt niet, ik heb e-mails gestuurd maar daar reageren ze niet op en hun telefoon nummer bestaat niet.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mijn man is zeer tevreden over het pijn verlichtende suprey toestel. Elke avond een half uurtje warmte en impulsen op zijn pijnlijke rug met hernia. Sindsdien kan hij met veel minder pijn ganse nacht... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na inspuiting in knie tot op heden (18mnd) geen verdere medische behandeling nodig dankzij dagelijks gebruik van het toestel. Zeer tevreden ! Bij defect, vrij snel vriendelijk te woord gestaan. Nieuw... もっと見る

企業情報

1. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Zeg vaarwel tegen pijn en hallo tegen vrijheid!

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ich danke für die zusendung ihres…

Ich danke für die zusendung ihres Gerätes,mir geht es nach 1 Woche schon viel besser,ich kann in der Nacht wieder schmerzfrei schlafen,und tagsübervkann ich besser gehen.Ich rate allen Usern sich solch eine Masage zu gönnen,ihre Kieschmerzen werden täglich weniger!Liebe Grüße Erika Albrecht aus NiederÖsterreich! Sorry my english ist not so good!

2024年11月5日

Guten Abend Erika,

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!

Es freut uns sehr, dass Sie zufrieden sind und dass das Produkt bereits nach einer Woche so gut für Sie wirkt. Es ist wunderbar zu hören, dass Sie jetzt schmerzfrei einschlafen können und das Gehen auch wieder leichter fällt!

Falls Sie in Zukunft noch Fragen haben, lassen Sie es uns gerne wissen. Wir helfen Ihnen gerne weiter. Für jetzt wünschen wir Ihnen viel Freude mit Ihrem Kauf.

Mit freundlichen Grüßen,

5つ星のうち4の評価

ik gebruik het nog maar een week

ik gebruik het nog maar een week, maar voel precies toch beterschap

2024年11月5日

Beste Lief,

Bedankt voor uw positieve review!

Heel fijn om te horen dat u tevreden bent! We zijn blij dat het product al na een week zo goed voor u werkt.

Mocht u t.z.t. nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder.

5つ星のうち4の評価

Geen wondermiddel, maar een positieve invloed.

De knee massager werkt zoals het pretendeert te doen en heeft een heilzaam effect op de knie. De verschillende standen instelbaar voor wat betreft zowel de warmte als de mate van vibreren is een grote meerwaarde van het toestel. Mijn ervaring is tot op heden zeker positief zonder er echter wonderen van te verwachten. Ook mijn behandelende arts stond positief tegenover dit product.

2024年11月4日

Beste Dominique,

Wij zijn verheugd om te horen dat u zo tevreden bent met ons product en dat het zo goed voor u werkt. Fijn om te vernemen dat u het product optimaal weet te gebruiken en zo blij bent met de verschillende functies.

5つ星のうち5の評価

De Suprey knie massage gebruik ik nu 2…

De Suprey knie massage gebruik ik nu 2 weken elke dag 15/20 min. Ik heb het gevoel dat deze mij ondersteunen met mijn knieproblemen. Ik ervaar minder pijn en last en onderneem meer om te bewegen. Ben blij dat ik deze voor beiden knieën heb aangeschaft.

2024年11月4日

Beste Linda,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! En blij te vernemen dat het product al na 2 weken zo goed voor u werkt.

5つ星のうち4の評価

Geneest niet maar geeft op dit moment…

Geneest niet maar geeft op dit moment (pas aangrschaft)een prettige verlichting bij pijn. De behoefte om naar een fysio te gaan is bij mij komen weg te vallen, ook nadat ik met mijn fysio therapeut de Suprey knieband heb gewezen. Haar behandeling is precies wat deze knieband doet. Hoop later op genezing zoals is aangegeven.

2024年11月3日

Beste Wilgo,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent! En dat de Knee Massager u verlichting geeft bij de pijn.

Goed om te weten

Ik heb het pas een week in gebruikt, dus kan er nog geen reële uitspraak over doen maar tot nu toe werkt het voor mij boven al mijn verwachtingen.

2024年11月3日

Beste Jean,

5つ星のうち5の評価

Tot nu toe werkt de knie massager…

Tot nu toe werkt de knie massager inderdaad pijnstillend en verlichtend. Ik ben zeer benieuwd naar het effect op langere termijn, maar als deze eerste week een indicatie is dan heb ik goede hoop.

2024年11月2日

Beste Joris,

Bedankt voor uw positieve review!

Super om te horen dat u zo tevreden bent! We zijn blij dat het product al na een paar keer zo goed voor u werkt.

5つ星のうち3の評価

Je kan kruikook een kruik op jr knie leggen .

Je kan ook een kruik op jr knie leggen .

Beste Ronald,

Bedankt voor uw review.

Naast de verwarmingsfunctie helpt de Knee Massager ook bij het stimuleren van de bloedcirculatie, wat kan bijdragen aan het verminderen van spierspanning en pijn. Daarnaast zijn er verschillende massage-instellingen beschikbaar, waarmee u de intensiteit en het type massage kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Dus de Knee Massager doet wel meer dan alleen warmte afgeven.

Met vriendelijke groet, Team Suprey NL

Het is echt pijnstillend

Het is echt pijnstillend, het voelt heel goed..en ik kan al weer veel met knie

Goedemiddag Johannes,

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons product en dat het de pijn vermindert. Fijn dat u weer veel kan met uw knie!

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik ze iedere dag

Ik gebruik ze iedere dag. Echt pijn heb ik niet. Af en toe knakt mijn knie wat, dat zal de slijtage zijn. Met snel wandelen voel ik mijn knie wel maar verder gaat het wel goed. Gr.Martin

Beste Martin,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent! En dat u de Knee Massager iedere dag gebruikt

Bij verrast

Bij verrast
Eigenlijk was ik best voorzichtig. Ik koop niet zo snel iets van een club die ik niet ken. De klantenservice heeft mij echt heel positief verrast! Altijd bereikbaar en ze denken in oplossingen.
Echt boven verwachting

Goedemiddag Aukje,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent! En dat onze klantenservice u zo fijn geholpen heeft.

5つ星のうち4の評価

Garantie: Terug gave kosten bij geen resultaat moet voldoende zijn om mensen met pijnklachten over de streep te trekken dit apparaat te gebruiken

Na 2 weken in gebruik, tevreden met het resultaat tot nu toe in de verwachting dat het nog beter wordt.Beide knieën laten ernstige slijtage zien. Eerder al langdurig Fentanyl pleisters gebruikt, ook Injectie in het kniegewricht gehad, wat 3 maanden heel goed werkte, maar geen blijvend resultaat. Operatie is om diverse redenen geen optie. Apparaat werkt goed, goed voor drie massages per oplaad beurt. Enig min puntje aan en uit knopje, is ook voor de vergrendeling wat niet in de beschrijving staat. Daarnaast mag het knopje best iets dikker mogen zijn, vooral voor mensen waarbij de fijne motoriek niet zo goed is, kunnen problemen ondervinden.

Beste Dhr. J. Wesdijk,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent! En hou ons op de hoogte met uw toekomstige behaalde resultaten.
Bedankt voor uw advies, wij gaan hiermee aan de slag.

5つ星のうち5の評価

Voorlopig heb ik geen last meer van…

Voorlopig heb ik geen last meer van kniepijn, tof!
Mevr. Bauwens

Goedemiddag Mevr. Bauwens,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent! En dat u geen last meer heeft van kniepijn.

Knee massage

The knee massage is great.
It's give me a release of pain

2024年10月29日

Dear Mrs. M.A. van Vugt,

Thank you for your positive review!

It's good to hear that you're satisfied! And you experience a release from the pain.

If you have any questions in the future, please let us know. We’re happy to assist you.

Kind regards,

5つ星のうち4の評価

Het gaat steeds beter met de knie.

Het gaat steeds beter met de knie.
Pijn is een heel stuk minder geworden.

2024年10月29日

Beste Josee,

Bedankt voor uw goede review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent! Blij dat u al zulke goede resultaten heeft behaald.

5つ星のうち4の評価

Snelle levering en goed apparaat

2024年10月25日

Beste Peter,

Bedankt voor de positieve review
Fijn dat u tevreden bent onze snelle service. We zijn blij om te horen dat het apparaat goed voor u werkt.

5つ星のうち5の評価

de knee massager is geweldig

Het filmpje is erg goed besproken en het apparaat helpt super goed

2024年10月23日

Goedemiddag,

Bedankt voor uw positieve review!

Super om te horen dat u zo tevreden bent! We zijn blij dat het product zo goed voor u werkt.

5つ星のうち4の評価

Pain relief after a few teatments...

Pain relief experienced after a few treatments. The pain is gradually decreasing every day.

2024年10月12日

Dear Randolph,

Thank you for your positive review!

It's good to hear that you're satisfied! We're glad that the product works well for you.

If you have any questions in the near future, please let us know. We’re happy to assist you.

We wish you lots of enjoyment with your purchase!

Kind regards,

5つ星のうち3の評価

Weet ik niet

2024年10月19日

Beste Josephus,

Bedankt voor uw review.

Wij horen graag waar u tegen aanloopt.
Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice support@suprey.nl.

Deze helpt u graag verder om samen tot een gewenst resultaat te komen.

5つ星のうち5の評価

Goeie site en snelle levering

2024年10月19日

Beste Ans,

Bedankt voor de positieve review
Fijn om te horen dat u tevreden bent,

We wensen u veel plezier met de aankoop.
En kunnen wij u in de toekomst helpen dan horen wij dit uiteraard graag.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。