Dejlig udsigt, god cockktail,serviceminded personale.. og ringe mad! Entrecote stegt grÃ¥.. menukort sagde "medium"?! Pizza i dyreste kategori var en lunken, sej plade surdej, hvor fyldet nÊrmest... ãã£ãšèŠã
Tilbragte formiddagen hos jer efter en badetur. Altid fremstÃ¥r at sÃ¥ hyggeligt og indbydende. Personalet er smilende og hurtige til og ekspedere. KÞbte en Latte og en kanelsnegl. Jeg fik til dato... ãã£ãšèŠã
Maden er super og deres surdejs brÞd er vanvittigt lÊkkert og betjeningen er hÞflig. Og sÃ¥ laver de super fede arrangementer og omgivelserne er jo fantastiske (og selvfÞlgelig betaler man lidt for det... ãã£ãšèŠã
Vi har her til aften besÞgt og spist pÃ¥ LynÊs Madbar som er en del af LynÊs Surfcentef Der er 2 pastaretter pÃ¥ menu kortet og heldigvis valgte vi ikke samme ret. Resultatet for min hustr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Surfskole, strandbar, madbar, shop, outdoor hotel, events og meget mere - kun i LynÊs ðïž
LynÊs Havnevej, 8, 3390, Hundested, ãã³ããŒã¯
- info@surfcenter.dk
- surfcenter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fik privat undervisning i Kitesurfing.
Fik privat undervisning i Kitesurfing.
Sikkerhed fÞrst. :) meget professionel undervisning
Udstyret super godt.
Man er i gode hÊnder der.
Mvh. Clausen
Super oplevelse
Min 10 årlige datter har haft den bedste uge på LynÊs surfcenter. Hun deltog i deres Day Camp for bÞrn mellem 10-12 år. Hun har lÊrt så meget og fået nye venner. Super program og instruktÞrer der havde styr på det. Kan klart anbefale dette sted.
Fantastisk sted
Fantastisk sted! Overnattede i Surfshack, en utrolig smuk oplevelse. Hele stedet oser af god energi og afslappet stemning. ELSKER DET!
LynÊs surfshack
Koncert, overnatning og morgenmad. Virkelig godt og levede op til mine forventninger. Havde min treÃ¥rige datter med og vi hyggede os âºïž
Afslappet stemning og masser af leg i vandet
Vi havde en hyggelig eftermiddag ved LynÊs Surfcenter. SUP og dobbelt kajak var hyggeligt og stemningen god. Vi blev og fik en fantastisk LynÊs Burger med til at slutte dagen af. Vi kommer bestemt igen.
Dejligt sted âïžð
Dejligt sted, med plads til leg og afslapning.
Maden er simpel, lÊkker og indbydende.
Fantastisk imÞdekommenhed
Fantastisk imÞdekommenhed og fleksibilitet. Godt humÞr og meget fint udstyr!
Herlig stemning - også i den dejlige café !
SkÞnt sted
SkÞnt sted! Dejlig atmosfÊre, glade gÊster, imÞdekommende og behageligt personale.
Ãgte sommerstemning!
Et helt vidunderligt sted med hÞjt tilâŠ
Et helt vidunderligt sted med hÞjt til loftet⊠2 overnatninger i telt med familien med perfekt indretning og lÊkker morgenmad, du kan tage med ned til teltet.
Vi har haft den skÞnneste ferie i LynÊsâŠ
Vi har haft den skÞnneste ferie i LynÊs og nÊrmest boet i surfcenter LynÊs der bare er det mest hyggelige sted med god atmosfÊre, skÞnne venlige mennesker og god mad. Tak for den skÞnneste surf ferie!
fantastisk god oplevelse
fantastisk god oplevelse. SupersÞd instruktÞr, og fantastisk vejr til kajak intro. Tusind tak, kommer igen, helt sikkert.
Også god burger bagefter :)
Det hyg'ligste sted
Det hyg'ligste sted, de lÊkreste morgenboller ever ðð
Virkelig god oplevelse
Virkelig fedt omrÃ¥de, der er blevet skabt omkring LynÊs âïž Vi blev taget rigtigt godt imod. Sharksene var rigtig hyggelige, gode drinks og stemning i baren og hyggelig morgenkurv - alt i alt skÞnt ophold og vil klart anbefale det til andre ð¥
Kan kun anbefales !
Mega fedt sted
Mega fedt sted - Virkelig sÞde mennesker og betjening
SkÞnt sted i skÞnne omgivelser
SkÞn kajaktur, god mad, LÃKKER overnatning i surfshacks, rart personale og i det hele taget et rigtig fedt stedð€© KÊmpe respekt for den stemning der er skabt - det skal opleves!
God mad
God mad, sÞd og glad betjening og til tiden ðð
Super god oplevelse
Super god oplevelse. SÞde mennesker, dygtig instruktÞr. Mega hyggeligt sted og dejlig strand. Udstyret er i orden. BÞrnevenligt. LÊkker kaffe og burger. Det bliver helt sikkert vores/mit getaway spot ðâ€ïžð€ð»
Super godt introkursus til kajak!
Super godt introkursus til kajak - meget dygtig og inspirerende instruktÞr der tÊndte min interesse for kajak endnu mere!
En sjov og udfordrende dag på Vandet
En sjov og udfordrende dag på Vandet. God instruktÞr og smukke omgivelser