Fredag den 6. marts 2026 kÞbte jeg 20 stk. sushi i forretningen i Meny HjÞrring. PÃ¥ vej ud ad forretningen kom jeg til at vende indpakningen af sushi i kurven, sÃ¥ledes de faldt ud i indkÞbskurven.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SÞd og venlig betjening. Totalt set en af de dÃ¥rligste oplevelser jeg har haft med Sushi. Har tidligere kÞbt sushi hos Sushimania andre steder i landet og har vÊret godt tilfreds. Sushimania NÞrres... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SUSHIMANIA Aars KÞbt 40 stk. sushi knap for 600kr. ved lukketid i gÃ¥r. Inge tilbud var pÃ¥ den ene eneste sushi. Sushi Boxe kunne ikke kÞbes, da der var nogle af sushi udsolgt. Efterspurgt efter e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Viborg KÞbte sushi til aftensmad og da bakken skulle ned i indkÞbskurven vred lÃ¥g og bund sig fra hinanden. Det blev de ikke specielt appetitlige af. Den flinke medarbejder arrangerede dem igen. Fa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt det vi elsker hos SushiMania BÊredygtig produktion - fra emballage til fiskeopdrÊt, ris og kylling. SushiMania og bÊredygtige valg Hos SushiMania gÃ¥r vi ikke pÃ¥ kompromis med hverken bÊredygtighed eller kvalitet. Det er vigtigt for os. BÊredygtighed er en stor del af vores hverdag og de beslutninger, vi tager hver eneste dag. Vi stiller krav til vores leverandÞrer - sÃ¥ du kan spise din sushi med god samvittighed. SushiMania | Hvad er pick'n'mix SushiMania er Danmarks originale pickânâmix sushi - med altid frisk sushi i kÞledisken. Konceptet pickânâmix betyder, at du kan vÊlge og sammensÊtte alle dine yndlingsstykker, sÃ¥ du fÃ¥r lige prÊcis den sushimenu, du elsker allermest. NÃ¥r du besÞger os i butikken, kan du vÊlge sushi og sammensÊtte din sushimenu direkte fra kÞledisken. Det betyder minimal ventetid. Al vores sushi er altid frisklavet, og bliver produceret af vores dygtige sushi-kokke. Bestiller du pÃ¥ vores webshop eller i vores app, sammensÊtter du dine yndlingsstykker pÃ¥ prÊcis samme mÃ¥de, som hvis du stod i butikken. Og skal det vÊre endnu hurtigere, kan du selvfÞlgelig ogsÃ¥ vÊlge en af vores sushi-boxe. SÃ¥ vÊlger vi en masse lÊkker sushi for dig. Vi har PickânâMix sushistykker i fire priskategorier, og du vÊlger to stykker sushi ad gangen. SushiMania | Altid frisk sushi Sushi fra SushiMania er frisklavet. Vores dygtige sushikokke laver din sushi HVER dag. Vi har masser af varianter og smagsoplevelser. Dejlige maki eller nigiri. Hos SushiMania vil du opleve smagen af frisk fisk og skaldyr. Vi har selvfÞlgelig ogsÃ¥ skÞn sushi med grÞntsager eller kylling. Vores sushi er ikke bare lÊkkert. Det er ogsÃ¥ en alsidig ret med masser af smag, og skal du have gÊster, er du sikker pÃ¥, at der er noget, der falder i alles smag. Hos SushiMania skÊrer vi bÃ¥de fisk og grÞntsager hver dag - i hele Ã¥bningstiden. Det er din garanti for frisk og lÊkker sushi. SushiMania bruger italienske ris Vi bruger italienske ris i vores sushi; ris af hÞj kvalitet og masser af smag. SushiMania kÞber ris af hÞj kvalitet, der er produceret i Italien. NÃ¥r vi kÞber ris, der er produceres i Europa, passer vi samtidigt pÃ¥ miljÞet. Ris transporteret fra Italien er bedre for miljÞet, da de sendes med tog, og dermed ikke skal fragtes den lange vej fra Asien. SushiMania og bÊredygtig fisk Vi har brugt bÊredygtig fisk siden 2012. Vi vil vÊre med til at passe pÃ¥ fiskene og pÃ¥ havet. Det manglede da bare! Mange fiskearter er desvÊrre udrydningstruet eller opdrÊttet under rigtige dÃ¥rlige forhold. Det er et alvorligt problem. Vi arbejder hver eneste dag pÃ¥ at gÞre en forskel. Vi bruger udelukkende bÊredygtig certificeret fisk i vores produktion. God samvittighed smager bare bedre. SushiMania bruger bÊredygtig emballage Hos SushiMania har vi taget et valg i forhold til de bakker, du kÞber sushi i. Vi bruger sushi-bakker, der er fremstillet af genanvendt materiale ⊠materialer der kan genanvendes igen til fremstilling af ny fÞdevareemballage. Sushi-emballagen er fremstillet af indsamlede og genanvendte flasker og bakker. Der tilsÊttes ikke ekstra farve i emballagen, og derfor afspejler farven pÃ¥ hver bakke den specifikke blanding af det genanvendte materiale, den er lavet af. SushiMania og TooGoodToGo SushiMania er med i TooGoodToGo, fordi vi synes, det er det rigtige at gÞre. Madspild er et stort problem â ogsÃ¥ for miljÞet. Derfor samarbejder SushiMania med TooGoodToGo om at reducere madspild. TooGoodToGo arbejder for en verden madspild. Det fungerer pÃ¥ den mÃ¥de, at du med en app, kan fÃ¥ adgang til âspildâ fra din yndling-takeaway (selvfÞlgelig SushiMania).Too Good To Go-appen gÞr med andre ord det nemt for dig at gÞre en forskel. Du kan lÊse meget mere om konceptet pÃ¥ TooGoodToGo.com SushiMania nytÃ¥rsmenu Hos SushiMania laver vi selvfÞlgelig lÊkker take away til dig nytÃ¥rsaften, nÃ¥r du skal fejre Ã¥rets sidste dag. SÃ¥ er du garanteret en nytÃ¥rsmenu med lÊkker mad. Du kan vÊlge fra hele vores sortiment, og selv sammensÊtte den sushi, du elsker. Du kan bÃ¥de sammensÊtte til den lille forret eller til den hele store sushi-aften. Al sushi kan selvfÞlgelig bÃ¥de forudbestilles online pÃ¥ vores webshop eller i butikken. SushiMania Valentinsmenu Hvert Ã¥r fejrer vi selvfÞlgelig kÊrligheden med dig. Du kan vÊlge fra hele vores sortiment, og selv sammensÊtte din egen valentinsmenu med al den sushi din favoritperson elsker. SÃ¥ kan du drysse lidt ekstra kÊrlighed pÃ¥ din valentinsdag i dagens anledning. Det er en romantisk Valentinsmenu i topklasse â nemt og lÊkkert. SushiMania catering; til fest, events og firma-arrangementer Hos SushiMania har vi masser af mulighed for at lave lÊkker sushi som catering - til dig og dit arrangement. Vi har mange erhvervskunder, og stor succes med at lave skÞnne menuer til dig og dit mÞde eller firmaarrangement. Skal du holde fest, kan du roligt bestille SushiMania. Vi har alt fra desserter til sprÞd kylling med chilimayo, lÊkker dip, edamamebÞnner med goma dip og masser af sushi. Der er noget for enhver smag, og vi laver selvfÞlgelig ogsÃ¥ sushi og japanske retter til vegetarer, veganere, og til dem der ikke spiser fisk.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fredag den 6. marts 2026 kÞbte jeg 20 stk. sushi i forretningen i Meny HjÞrring. På vej ud ad forretningen kom jeg til at vende indpakningen af sushi i kurven, således de faldt ud i indkÞbskurven.
Jeg gik tilbage til sushimanina forretningen. Den kvindelige ekspedient tog smilende imod mig. Hun tog kurven og smed sushierne i skraldespanden og gav mig 20 nye stk. sushi.
Det kan man da kalde en rigtig fin service.
De pgl. sushi smagte også rigtig godt

SUSHIMANIA ããã®åç
Jeg bestiller Sushi hos SushiMania for 749kr til afhentning klokken 18:45 ordre nr: 9020.
Jeg ankommer til restauranten 18:40 og stiller mig ved kassen. Der er 4 pÃ¥ job, to der laver mad og to der pakker. Jeg har fuld respekt for, at der var travlt, da jeg selv arbejder i detail i nÊrheden af restauranten. Jeg fÃ¥r Þjenkontakt med alle fire pÃ¥ job, men ingen kommer og hilser. Jeg bliver stÃ¥ende i cirka 10 minutter, hvorefter en af pigerne kommer hen til mig og spÞrger, om jeg har bestilt og hvad mit navn er. Jeg fortÊller mit navn, hvorefter hun kigger pÃ¥ disken, hvor der ligger en kvittering med et par spisepinde. Hun siger meget hurtigt âja du har kun bestilt spisepindeâ og skubber kvittering og pinde mod mig, hvor kvitteringen ryger pÃ¥ gulvet, hun vender sig om og gÃ¥r igen.
Jeg siger til hende mens hun er på vej vÊk, at det ikke kan passe og bliver stående og venter. Jeg venter igen omkring 10-15 minutter, hvor jeg gentagende gange har Þjenkontakt med alle fire, uden held.
Hun kommer igen hen til mig og siger âhvad er det du siger du har bestiltâ, jeg giver hende mit ordre nummer og navn igen, hvor hun til det svarer at der lige gÃ¥r noget tid. Klokken er her cirka 19:05. Jeg siger tak, og sÊtter mig og venter. Der gÃ¥r yderligere 10-15 minutter fÞr jeg fÃ¥r min mad.
Jeg havde intet forventet, men da jeg får min mad, får jeg i starten ikke spisepindende med jeg har bestilt og oveni det, tilbyder de mig ikke en pose. Så jeg går ud af restauranten cirka 19:20, 45 minutter efter maden var bestilt til og sushi der blev helt mast, da jeg fik 3 kasser stablet oveni hinanden og mast sammen.
Rigtig trÊls oplevelse.

SÞd og venlig betjening.
Totalt set en af de dårligste oplevelser jeg har haft med Sushi.
Har tidligere kÞbt sushi hos Sushimania andre steder i landet og har vÊret godt tilfreds. Sushimania NÞrresundby skraber virkelig bunden. Risene mÊrkelige i konsistens og smag. Laksen pÃ¥ Nigiri var papirtyndt skÃ¥ret og laksen smagte generelt ikke frisk. Ãrgerligt at betale over kr. 500,- for noget der ikke er vÊrd at spise.

SUSHIMANIA Aars
KÞbt 40 stk. sushi knap for 600kr. ved lukketid i går.
Inge tilbud var på den ene eneste sushi.
Sushi Boxe kunne ikke kÞbes, da der var nogle af sushi udsolgt. Efterspurgt efter en prisliste, hvor der blev peget på vÊgen. Priser var ikke tilpasset enkeltvis på dem der var bage skranken. Ved betaling var noget overrasket over den pris jeg skulle betale for. Oven i skulle betale 3 kr., for wasabi det skulle tilkÞbes for sig!
Ekspedient var ikke sÊrligt hjÊlpsom!
DÃ¥rligt service.

SÃ¥ godt! Kirsten er sÃ¥ god i Aalborg storcenter ð¥°ð¥°

SUSHIMANIA ããã®åç
LÊkker sushi, serviceminded, sÞdt og smilende personaleð€©ð€©
Desuden er har de toogoodtogo til en god pris. ð

SUSHIMANIA ããã®åç
Det er godt mad og god service fra medarbejderne

Sushimania reberbansgade Aalborg.
Den pokebowl jeg bestilte var på ingen måder frisk, grÞntsagerne var tydeligt skåret for flere dage siden og enormt tÞrre.
Tempura rejerne var seje og der var lange rÞde âtrÃ¥deâ i dem. Ãv en oplevelse og penge lige ud af vinduet, bÞrnene som normalt er vilde med de indbagte rejer ville ikke spise de her.

SUSHIMANIA ããã®åç
Mega lÊkker sushi, og god service. Kan klart anbefales!!!!!

SUSHIMANIA ããã®åç
Jeg havde bestilt sushi, rejer og bao d. 20 december da jeg kom hjem manglede vores bao, vi ringede til sushimania i NÞrresundby og de beklagede. Vi havde ikke mulighed for at komme og hente den da vi bor lÊngere vÊk. Vi fik oplyst at skrive til sushimania kontakt på mail for at få pengene retur. I dag d. 7/1 har vi fortsat ikke fået svar til trods for vi sendte en mail d. 20/12..

SUSHIMANIA ããã®åç
Jeg har skrevet til jer 2 gange til 2 forskellige mails, men i svarer ikke? Derfor denne dÃ¥rlige anmeldelse (den kunne i havde undgÃ¥et, hvis i havde svaret). Jeg kÞber tit Sushi hos jer og d. 21/12 var jeg i jeres butik i Ãstergade i Aalborg. Jeg kom kl 19.15 og der var jeres personale ved at pakke sushi vÊk. Jeg spurgte om i ikke fÞrst lukkede kl 20.00 og de svarede at det var normalt, at de pakker sushi ned kl 19.15????
Så jeg måtte kÞre uden sushi fra jer og fandt lÊkkert sushi hos en af jeres konkurrenter.
Så dårligt

SUSHIMANIA ããã®åç
Virkelig dårlig sushi til pengene!
Aldrig har jeg fået så dårlig sushi til pengene. Helt tÞrt, trÊls og koldt, og med tydelig smag af det var noget der har stået lÊnge. Edamame bÞnnerne helt kolde og hårde.
Og at man så ikke får soya og pinde med, er jo bare en joke.
Langt bedre alternativer i byen til billigere penge!

SUSHIMANIA ããã®åç
I er dÊlmekravlet ned i for smÃ¥ sko , jeg har handlet meget med jer , men seriÞst 650 kr for sushi til 3 og sÃ¥ er der ikke soya og wasabi med , i er for latterlige , hold jer fra dem , sikkert et latterlig âmiljÞâ pÃ¥skud for at spare miljÞet ⊠narrehoveder ⊠sidste gang jeg har kÞber noget hos jer âŠ
âWasabi og soya er et tilvalg â det har jeg aldrig hÞrt pÃ¥ en Resturant fÞr âŠ.

SUSHIMANIA ããã®åç
Det er ved at vÊre ofte de glemmer og putte de rigtig stykker i, det gÊlder for den i NÞrresundby

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã