Fik leveret 61 tons stabil grus til min indkørsel. Ringede kl 13 og det var leveret 15:30 til pris som ingen vognmænd på Sjælland kunne hamle op med. Det kan ikke gøres bedre.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at benytte SH Vognmand til bortskaffelse af jord i min indkørsel. Jeg kontaktede 3 firmaer, og SH var den eneste som ringede mig op - flere hørte jeg slet ikke f... もっと見る
FANTASTISK SERVICE!! Jeg har nu to gange brugt SH vognmand, både på min hjem adresse og i vores sommerhus. Firmaet yder en virkelig god service og er meget proffessionelle. Der er rigtig god kommunika... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos SH Vognmand bygger vi på et solidt fundament af mange års brancheerfaring. Selvom KH Vognmand er etableret med et friskt blik på transportløsninger, rækker vores kompetencer og rødder i vognmandsbranchen mange år tilbage i tiden. Vi har set og prøvet det meste før. Vores erfaring fra branchen betyder, at vi aldrig går til en opgave i blinde – heller ikke din. Vi ved præcis, hvad vi har med at gøre, og det er din grundlæggende garanti for kvalitet og sikkerhed som kunde hos os. Vi kender efterhånden hver en krog af Sjælland – fra de store hovedveje til de mest snørklede veje mellem byerne. Vi har et godt tag om vognmandsfaget, og vi glæder os til at lære dig og din opgave at kende. Kontakt SHVognmand i dag for en professionel løsning.
Naver, 2630 , Glostrup, デンマーク
- +4550212678
- info@shvognmand.dk
- shvognmand.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fik leveret 61 tons stabil grus til min…
Jeg kan varmt anbefale SH Vognmand.
Jeg kan varmt anbefale SH Vognmand.
Samarbejdet har været kendetegnet ved høj pålidelighed, god kommunikation og rettidig levering. Arbejdet udføres professionelt, effektivt og med fokus på kvalitet og fleksibilitet – også når opgaverne ændrer sig undervejs.
SH Vognmand er en samarbejdspartner, man trygt kan regne med.
Kæmpe tak til SH VOGNMAND
Kæmpe tak til SH VOGNMAND
Fik revet mit badeværelse ned og de var klar til at hjælpe med det samme, de kom med en container og fjerne den. Virkelig god service og hjælpsom chauffør NP
Jeg har brugt SH en del gange og må…
Jeg har brugt SH en del gange og må sige, at de virkelig kan deres grej. Den ene gang var vi i tidspres, og her trådte chaufføren selv til og tog aktiv del i arbejdet.
Troværdig og venlig hjælp at hente herfra
Jeg kan varmt anbefale dette transportfirma. De er utrolig hurtige og meget effektive, og hele forløbet var nemt og problemfrit. Ejeren er meget tilgængelig, hjælpsom og venlig, hvilket gav en stor tryghed gennem hele processen. Man føler sig virkelig i gode hænder. Jeg vil helt klart bruge dem igen og give dem mine bedste anbefalinger.
Rigtige god service hos SH vognmand
Rigtige god service hos SH vognmand, kan klart anbefales
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SH Vognmand. De er pålidelige, punktlige og meget professionelle i deres arbejde. Kommunikation var klar hele vejen, og opgaven blev løst præcis som aftalt. Kan klart anbefales.
Rigtig god oplevelse med SH Vognmand
Rigtig god oplevelse med SH Vognmand. De var virkelig venlige og meget servicemindede fra start til slut. Containeren til byggeaffald blev leveret præcis som aftalt og stod klar foran huset til tiden, uden problemer.
Alt forløb professionelt, og kommunikationen var god hele vejen. Det er tydeligt, at de tager deres arbejde seriøst.
Dem kan jeg klart anbefale, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
Kan varm anbefales er altid til aftalte…
Kan varm anbefales er altid til aftalte tid
Super fleksibel kommer altid til aftale…
Super fleksibel kommer altid til aftale tid
Og god service kan varm anbefale
Vi har været meget tilfredse med den…
Vi har været meget tilfredse med den måde, arbejdet er blevet udført på. Vi ringede for at få en pris, og den stemte fuldt ud overens med den faktura, vi modtog. Vi kan uden tøven anbefale virksomheden til andre
Føler mig så snydt!
Føler mig så snydt!
Ringer og spørger en pris på en container til byggeaffald. Får oplyst 180 kr. for levering og 180 kr. for afhentning samt pr. tons byggeaffald. Container blev afhentet i fredags og regning fremsendt fredag eftermiddag. Her bliver der så bare opkrævet 1.800 kr. for henholdsvis levering og afhentning samt 1.100 kr. i container leje. Så den samlede regning lyder på over 10.000 hvoraf de 3.346 kr. er for byggeaffaldet resten for "lån" af container! Allerede i dag mandag formiddag får jeg en rykker for min betaling. Hvilket er første hverdag efter jeg har modtaget regningen. Da jeg anfægter beløbet som ikke stemmer overens med det aftalte (som desværre mundligt da det blev aftalt på telefonen) oplever jeg grov adfærd.
Bruger dem ALDRIG igen og kan ikke anbefale dem.
SH vognmand har udført en opgave hos os…
SH vognmand har udført en opgave hos os på en professionel måde og top kvalitet, de var hurtigere end hvad vi har bregnet med , virkelig god service.
Kan varmt anbefale dem .
Konkurrence dygtige priser
Konkurrence dygtige priser, har handlet flere gang, vi er yderst tilfreds.
Har fået leveret 20 tons grus og alt…
Har fået leveret 20 tons grus og alt gik rigtigt godt, han var så venlig og tage noget gammelt byggeaffald med retur uden at tage noget for det. Kan varmt anbefales 🙏🏻
Da jeg sidste gang jeg brugte vognmand…
Da jeg sidste gang jeg brugte vognmand havde en masse bøvl spurgte jeg mig for denne gang.
Jeg fik anbefalet Sh vognmand.
Det var jeg glad for, der var så fin dialog, kunne altid få fat på dem, levering skete fuldstændig som aftalt.
Og alle var super søde, jeg følte jeg var en meget vigtig kunde.
Godt gjort, kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det.
Helt sikkert fem stjerner
Helt sikkert fem stjerner! Sh vogn mand har både leveret materialer og bortskaffer jord alt er sket yderst professionelt kunne ikke have valgt et bedre firma sikre 5 stjerner
SH vognmand har stået for belægning på…
SH vognmand har stået for belægning på min ejendom. Alt har været til punkt og prikke, de har stået for bortkørsel og alt. Er virkelig glad for jeg fik dem anbefalet. Kæmpe anbefaling herfra ☺️
sikre 5 stjerner
sh-vognmand er et firma man tryk kan ligge sin lid til har netop haft både en af deres kompetente håndværker og chauffører i på min kolonihave hvor de har gravet støbt og lavet kloak med bortskaffelse af jord og leveringen af nye materialer alt er gået gnidning frit arbejdet er lavet til punkt og prikke uden forsinkelser og ikke nok med det så har de os efterladt det hele pænere end da de kom
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。