Gode rÞgvarer friske Fiskefilet var desvÊrre en maskinpaneret dybfrossen en det blev dyppet i friture. Godt rÃ¥d paner dem selv og brug frisk fisk og allerbedst pandesteg dem men friture kan ogsÃ¥ gÃ¥... ãã£ãšèŠã
Dejligt fri for buffeter med uinspirerende mad af middelmÃ¥dig kvalitet i store mÊngder. I stedet fokus pÃ¥ fÃ¥ retter med gode rÃ¥varer, og dog plads til lidt specialiteter sÃ¥som Ã¥l. Hyggelig beliggenhe... ãã£ãšèŠã
Skide god betjening, de var sjove og gjorde oplevelsen rigtig god. Manden var sygt god det er helt sikker jeg skal tilbage.
Sygt god mad og betjening
Skide god betjening, de var sjove og gjorde oplevelsen rigtig god.
Manden var sygt god det er helt sikker jeg skal tilbage.
Kvalitet til prisen
Super god mad og super sÞd og imÞdekommende personale
Fantastisk smagsoplevelse krydret skÞnâŠ
Fantastisk smagsoplevelse krydret skÞn og nÊrvÊrende ekspedering
Gode rÞgvarer friske
Gode rÞgvarer friske
Fiskefilet var desvÊrre en maskinpaneret dybfrossen en det blev dyppet i friture. Godt råd paner dem selv og brug frisk fisk og allerbedst pandesteg dem men friture kan også gå under opsyn med tiden ca 2 min
Den vi fik var hård og for meget panering. Gode fritter
KÞb et andet sted
Det er da noget af det vÊrste jeg lÊnge har fået tÊnk at man serverer det til turister og tager penge for det varm rÞget laks der var omkring 2grader en kold rÞget sild ligge så fÊlles for dem var at de var vandet og og kolde sidste gang at vi kommer der selv om at vi er bornholmer
Skuffende madoplevelse
Vi har kÞbt en sÃ¥kaldt RÞgduet med smagsprÞver af rÞgvarer for to til 440 kr. Vores oplevelse var, at fiskefrikadellerne var tÞrre, og desvÊrre ikke pandestegte. Rejer og laks var uden smag. Makrel og sild var med alt for meget og gennemtrÊngende rÞgsmag. BrÞdet var tÞrt og trist, sÃ¥ vi spiste vores eget brÞd. Konklusionen er, at vi hÃ¥ber pÃ¥ forbedringer, for konceptet er godt og servicen var fin. Vi mangler âbareâ lidt kÊrlighed til mad.
Frokosten var prÊget af ikke at vÊre frisk eller hjemmelavet
Vi var 4 der spiste frokost på rÞgeriet d. 17.10. Det var under al kritik. RugbrÞdet var tÞrt og gammelt, hjÞrnerne vendte opad. Fiskefileten var kold og kedelig og rejerne smagte af bÞtterejer fra lage. à len var tÞr og kedelig og rÞrÊggen var prÊfabrikeret i skiver og uden smag. Rejemaden smagte ikke af friske rejer og var nÊrig i mÊngde. Laksesalaten manglede noget mayonnaise eller creme fraiche, så smagen af rÞg var for stÊrk.Vi betalte 90 kr pr stk, det var ikke pengene vÊrd og kvaliteten var under al kritik.
Bestilte desvÊrre en fadÞl til min frokost
Bestilte en fadÞl til min frokost, pigen der skÊnkede Þllen kÞrte glasset rundt og op og ned med hanen nede i Þllet i glasset, med vildt skummende Þl til fÞlge.
Jeg forklarede pigen at Þllet nu var blevet fladt uden kulsyre i, men sÃ¥dan havde hendes chef sagt Þl skulle skÊnkes sÃ¥dan. Ãllet var nu uden boblende co2 og lignede Êblemost, altsÃ¥ helt flad Êrgeligt de ikke ved noget om Þl og hvordan man skÊnker det.
Derfor kun 1 stjerne, trods god mad.
Godt rÞgeri
Vi kÞbte en nyrÞget sild og laksefilet med rugbrÞd.
Alt var lÊkkert.
Og servicen var både god og effektiv.
Gode parkeringsforhold.
Jeg var pÃ¥ besÞg hos Svaneke rÞgeriâŠ
Jeg var på besÞg hos Svaneke rÞgeri under folkemÞdet, jeg kommer fra en speciel skole, unge med sÊrlige behov.
RÞgmesteren var så sÞd, da han så vores elever havde solsikke snoren på. Han fortalte hvordan de rÞger osv. en rigtig god oplevelse og en god pris.
Hurra for sådan et sted.
Grådige
Vi var der d. 23/7 og ikke ret mange mennesker. Da min sÞn på 2 ikke kunne lide silden ville jeg kÞbe 100g rejer til ham (listepris 16,5kr). Det tog de 50 kr for, da de skulle spises i restauranten, selvom det var til et barn på 2. Det synes jeg er grådigt og kommer ikke igen
Virkelig god mad og suverÊn betjening
Virkelig god mad og suverÊn betjening. Dejlig beliggenhed og ikke for mange mennesker. Klart et besÞg vÊrd. PrismÊssigt er det helt klart også i top. Det er billigt og bedre end mange af de andre steder.
Dårlig dårlig
Dårlig dårlig, både pfriter og rÞdspÊtte var mega dårlig, fuldstÊndig oversteget
SuverÊnt dÃ¥rligste spiseoplevelse iâŠ
SuverÊnt dårligste spiseoplevelse i lÞbet af en uge på Bornholm. Branket, tÞr fiskefilet samt tÞrre pommes frites, som ligeledes var stegt alt for hårdt.
Vi kÞbte laks i skiver i SvanekeâŠ
Vi kÞbte laks i skiver i Svaneke rÞgeri. Det var uspiseligt, salt, tÞrt og smagte alt for meget af rÞg. Har fÞr kÞbt hos
S R og det var heller ikke godt. Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale dette sted. ðððŒ
Mad er pÃ¥ niveau med andre rÞgerier menâŠ
Mad er på niveau med andre rÞgerier men deres priser er urimelige
50 kr for en fiskefilet som vi ville tage med.
Dette er det dyreste rÞgeri på bornholm og kvalitet fÞlger ikke med
God ål
God ål, gode fiskefrikadeller og gode fiskefileter! Danmarks bedste chilimayonnaise der brÊnder lidt på tungen. God og hurtig service! Vi var på Bornholm i 4 dage og spiste frokost på Svaneke RÞgeri 3 af dagene. Kan virkelig anbefales.
Udsolgt
Flot sted med den skÞnneste udsigt, dejlige lokaler og skÞn stemning men at man har udsolgt af smÞrrebrÞd kl 13.20 pinsesÞndag og der ikke bliver lavet mere er mig en gåde.
Derfor kun 3 stjerner.
Det har jeg aldrig oplevet på andre rÞgerier på Bornholm.
Super mad, god beligenhed og upåklagelig service
Dejligt fri for buffeter med uinspirerende mad af middelmådig kvalitet i store mÊngder. I stedet fokus på få retter med gode råvarer, og dog plads til lidt specialiteter såsom ål. Hyggelig beliggenhed. Utrolig god service. Meget smilende og imÞdekommende. Sildene var lidt små, så vi fik 2 for samme pris.
Ikke fÞrste gang vi besÞger rÞgeriet og kommer helt sikkert igen.
Super god mad
Super god mad. BesÞger dem altid, når vi er på Bornholm. Har lige modtaget rÞget makrel, fra webshoppen. De var bare så gode. Kan anbefales