Köpte en locklyft Universal frÃ¥n Svenska Bad för 1 Ã¥r sen. Den Àr i aluminium och locket ganska tungt, sÃ¥ har varit försiktig nÀr jag tagit av locket. En familjemedlem var dÀremot lite oförsiktig, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Oj vad negativt det skrivs. Hade jag lÀst detta innan jag köpte mitt "Floden" frÃ¥n Svenskabad, hade jag nog inte vÃ¥gat köpa det mÀrket. Har haft mitt spa sedan oktober 2021 och Àr skitnöjd. I december... ãã£ãšèŠã
Jag köpte, trodde jag ett kvalitetspabad. Pga felmonterade slangar, sedan det var nytt, nu har börjat lÀcka kraftfullt! Jag ringde och pratade med Jacob som sa att han skulle höra av sig till mig me... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köpte en locklyft Universal frÃ¥nâŠ
Köpte en locklyft Universal från Svenska Bad för 1 år sen. Den Àr i aluminium och locket ganska tungt, så har varit försiktig nÀr jag tagit av locket. En familjemedlem var dÀremot lite oförsiktig, så armarna bröts av. Ringde kundtjÀnst och de skickar en ny utan kostnad. Mkt juste hantering, heder åt Svenska Bad.
Snabb leverans utan kostnad.
En del i maskinrummet pÃ¥ mitt bad började lÀcka, jag kontaktade svenska bad och fick en ny del snabbt tillskickat till mej trots garantitiden var förbi.ð
Ãr sÃ¥ oerhört tacksam över den heltâŠ
Ãr sÃ¥ oerhört tacksam över den helt fantastiska hjÀlp vi fÃ¥tt genom er!! Hade ett spabad som ni bytte ut dÃ¥ skada upptÀckts (inom garantiperiod). Sen har det krÃ¥nglat med mÃ¥nga faktorer gÀllande transporter och transportskador, och som ni pÃ¥ Svenskabad hela tiden hjÀlpt oss med!! Ni har varit GULD vÀrda!!! Nu kan vi Àntligen njuta av ett hÀrligt avkopplande spabad igen! TACK!!
Fantastiskt bra kundbemötande ochâŠ
Fantastiskt bra kundbemötande och service. Ãr imponerad av snabb Ã¥terkoppling och hjÀlp bÃ¥de via telefon och mejl. Vi har haft vÃ¥rt spabad i ca 4 Ã¥r med 2 garantiÃ¥tgÀrder. BÃ¥da har blivit lösta snabbt och proffsigt utan problem. Jag kÀnner att Svenska Bad tar ett vÀldigt stort ansvar och har gett mig ett fantastisk bra bemötande. Jag kan verkligen rekommendera dom pÃ¥ alla sÀtt och vis!
Jag ger Svenska Bad högsta möjligaâŠ
Jag ger Svenska Bad högsta möjliga betyg och en stark rekommendation för deras professionella och kundvÀnliga service. Företaget utmÀrker sig inte bara genom att tillverka spabad av hög kvalitet, utan Àven genom ett exceptionellt kundbemötande.
Garantier hanteras utan krÃ¥ngel â Svenska Bad tar ansvar och löser Àrenden smidigt och utan onödig byrÃ¥krati. Deras generösa gest att ibland skicka ersÀttningsvaror utan kostnad visar pÃ¥ en företagsfilosofi dÀr lÃ¥ngsiktiga kundrelationer prioriteras över kortsiktig vinst. Det Àr en relation för livet.
En mindre nackdel Àr att handlÀggningstiderna ibland kan vara långa, men detta påverkar inte helhetsintrycket. Den positiva erfarenheten av deras bemötande, ansvarstagande och produktkvalitet vÀger över med råge.
Slutsats: Svenska Bad Àr ett företag att lita pÃ¥ â frÃ¥n köp till service. Varmt rekommenderas.
VÀrldens sÀmsta kundtjÀnst
VÀrldens sÀmsta kundtjÀnst. En fråga kan ta flera veckor innan man får ett svar...
Uh vilken dålig upplevelse med dom
Uh vilken dålig upplevelse med dom. Trots garanti som löpte inte ut . Dom vill inte laga den eftersom dom skiljer på mig och att jag har hanterat det på fel sÀtt .
Deras butik går i konkurs vart jag köpte den ? Konstigt?
, tyvÀrr dålig , dålig skulle betygsÀtta minus om det skulle gå .
Lycka till till alla övriga!
KÃP INTE AV DETTA FÃRETAG!
KÃP INTE AV DETTA FÃRETAG!!
OSERIÃST LURENDREJERI !!
Lock mindre Àn tre år tar in vatten
VÃ¥rt lock tar in vatten och fryser sÃ¥ att det inte gÃ¥r att öppna om man inte Àr tvÃ¥ personer minst. Vattnet lÀgger sig som en korv i flÀrpen runt om, och fryser. Helt sjukt att ett lock som Àr knappt tre Ã¥r kollapsar sÃ¥. Det som Àr allra sÀmst Àr vÀl att jag mailar och mailar men fÃ¥r inget svar ð¥
HÃ¥ller med de mÀngder personer som medâŠ
Håller med de mÀngder personer som med all rÀtt sågar detta kÀllar-företag vid fotknölarna.
Reklamerade mitt Fjorden i juli. Fick godkÀnt mina klagomål av deras externa servicepartner i augusti.
Igår kom så till slut delarna.
Det tog alltså nÀstan ett halvår att skicka en ny front, samt ett nytt vred.....
Kommunikation under denna tid var en katastrof.
De svara knappt i telefon och inte alls på mail.
NÀr man vÀl får tag i dem så ger de ifrån sig ett oorganiserat och förvirrat intryck.
Ja jisses....
Håll detta företag på armlÀngds avstånd!
Besviken kund
Jag ringde och pratade med Jacob som sa att han skulle höra av sig till mig men så har ej skett. Jag ringer, men han svarar ej. Jag skickar sms, men Àven dÀr vÀljer han att ej svara!
Jag blir otroligt besviken på företag som behandlar sina kunder på detta nonchalanta sÀttet. Vad beror det på?
Vad har hÀnt med företaget ?
Vad har hÀnt med företaget ??
Har blivit lovad att bli kontaktad efter semestern jag har ringt mejlat till de flesta inom företaget men ingen återkoppling ??
Ett svar om varför man inte får återkoppling tllhör ju god ton oavsett om företaget gått i konkurs eller vad som hÀnt .
Riktigt dåligt
För ett Ã¥r sedan reklamerade jag mittâŠ
För ett år sedan reklamerade jag mitt spabad, fick de bekfrÀftat att det skulle bli fixat, nu har det gått lite mer Àn 11 månader och Àven om jag varit i kontakt med dem först 3 månader efteråt, sedan 7 månader efteråt har fortf. ingenting hÀnt, telefontiden Àr mellan 9-12 men Àven om man ringer mellan den tiden så kommer man till en röstbrevlåda att dem inte har öppet kundtjÀnsten.
Fått dubbel faktura och nu får jag inte tag på dom
Jag har köpt spatabletter hos dom. Fick mina varor och betalade min faktura. Några dagar senare får jag ytterligare en faktura. Nu svarar dom varken på telefon eller mina mejl. Riktigt dålig service! Jag har suttit telefonkö vid flertalet gånger men gett upp. Köp inget på detta företag.
Otroligt dÃ¥lig service och dom Àr heltâŠ
Otroligt dålig service och dom Àr helt omöjliga att få tag i, vi både ringer och mailar men får inget svar. Har bestÀllt ett lock till mitt spabad. Locket Àr betalt men inget lock har kommit och nu har det gått 3 veckor.
Ej kontaktbar
Otroligt dålig service för en vecka seda satt jag i telefonkö 5 timmar,jag var nummer 5,varje samtal verkar ha tagit 1 timme,för jag förflyttades 1 steg varje timme.Nu får man infon tillfÀlligt stÀngt (konkurs)?
Vi fick problem med vÃ¥rt spabad (Sarek)âŠ
Vi fick problem med vårt spabad (Sarek) ca 9 månader efter leverans och trots lite långa vÀntetider i kontakt så tyckte jag Àndå att de skötte sig bra och de lovade att vi skulle få byta ut spabadet till ett nytt och de sade dessutom att de fanns i lager så det var bara att höra av sig och boka nÀr vintern och snön var borta. Men nu nÀr vintern passerat och jag ska boka bytet så fungerar plötsligt inte lÀnkarna till mitt Àrende och de svarar inte på mejl. Jag kommer fortsÀtta försöka kontakta dem via mejl och telefon och jag Àndrar mer Àn gÀrna mitt betyg om de skulle lösa detta. Men Àn så lÀnge kan jag bara varna andra att köpa spabad från Svenskabad!
Detta Àr bad av helt otroligt dÃ¥lig kvalitetâŠ
Detta Àr bad av helt otroligt dålig kvalitet. Kundservicen Àr under all kritik och de vÀgrar ta uppenbara produktionsskador och serviceskador. Gör dig sjÀlv en tjÀnst och undvik att handla dessa produkter (köpte sjÀlv ett vancouver)!
Dallas spabad - skrÀp
Köpte ett spabad av modell Dallas som vi var nöjda med till en början. Men redan efter två år så lade vÀrmepumpen av. Det kom ut en tekniker som lagade pumpen med nagellack. Det hade blivit Àrgning mellan två stÀllen och det löstes enkelt med lite rengöring och sen med att sÀtta nagellack dÀr så att Àrgningen inte skulle kunna uppstå igen. Två år senare så går vÀrmepumpen sönder igen. Samma fel. Denna gången behövde pumpen bytas för hiskeliga pengar och sÀtta nagellack på grejerna Àr något de inte gör. Så nÀr det går på garanti så gör de det enkla och lagar något temporÀrt. NÀr garantin går ut så ska grejerna bytas till hutlösa priser. Vid kontakt med företaget så fick jag först inte svar. Efter vÀl kontakt upprÀttats så hÀvdar de att de aldrig varit på service hos mig och jag mer eller mindre hittar på min historia med nagellacket.
Jag skulle ALDRIG köpa något från detta företag igen. Dålig kvalitet och dålig kundservice. LÀs recensionerna från andra kunder, bilda er en uppfattning och lÀgg sen på några kronor och köp från någon annan leverantör istÀllet.
TyvÀrr sÃ¥ lovar dom för mycket efterâŠ
TyvÀrr sÃ¥ lovar dom för mycket efter kontakt via mail sÃ¥ fick jag inget svar men via tel sÃ¥ lovar dom rÀtta till skadan som skedde vid transport.utvÀndig hörn sida skadad.sÃ¥ igÃ¥r efter 2 Ã¥r kom det en trevlig reparatör som fixa felet . tydligen problem med leveranser frÃ¥n Kina .tycker svenska bad ska informera om lÀgesbilden minst 1ggr per mÃ¥nad sÃ¥ man vet.nu nÀr vi Àntligen kan anvÀnda badet sÃ¥ fÃ¥r vi stÀnga ner det pÃ¥ grund av elpriset.surt sa ðŠ men plus till reparatörer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ