Snabbt och smidigt!
Trodde inte trappan kunde räddas så bra! Ser helt ny ut. Kommunikationen har varit snabb och smidig och fakturan kom snabbt och stämde med offert!
Trapprenovering nära dig! Täby, Nacka, Solna & Svenska - Trappsteg gör din trappa som ny! Trapprenovering när den är som bäst helt enkelt!
スウェーデン
Anlitade Svenska Trappsteg för att renovera en trappa. Den blev som ny. Kan varmt rekommendera dem.
Jg kontaktade detta företag om en offert gällande att bygga om min trappa, fick svaret att de tyckte jobbet var för komplex. Det är en helt normal trappa utan något märkvärdigt, skulle förmodligen kunna bygga den själv om jag hade haft tid

svenskatrappsteg.se からの回答
Katastrof, anlita inte , bokat tid men sedan säger han att han har glömt och skyller på mänskliga faktorn och sjukskrivningar plötsligt, det visar hur oseriösa de är.

svenskatrappsteg.se からの回答
Kan bara starkt rekommendera Svenska trappsteg. Otroligt bra bemötande och mycket väl utfört jobb. Ali som renoverade vår trappa var mycket noggrann och Roland var utmärkt att samarbeta med.

svenskatrappsteg.se からの回答
Förklarar klart o tydligt vad jag vill ha hjälp med via mail men "säljaren" förstod inte o börja rabla massa annat. Okej?

svenskatrappsteg.se からの回答
Vi är supernöjda med den fina service vi fick, det var snabbt, enkelt och proffsigt samtidigt som ett trevligt bemötande både innan och under själva utförandet av montören. Vi är också väldigt nöjda med slutresultatet, jättefin målning och en fantastiskt snygg trappa.
ANLITA INTE DETTA FÖRETAG! Det här var det värsta vi varit med om, otrevligt bemötande när de inte hade gjort sitt jobb och ville heller inte återställa det som de förstörde för att trappan inte var bra första gången så de fick ta bort allt och börja om och då ville man heller inte återställa de skador som de åstadkommit, dessutom otroligt otrevliga vid bokning av besök, de frågade inte ens utan sa "vi kommer på måndag och får vi inte det så kommer det ta flera veckor innan vi kan komma" trodde nog att man blir tillfrågad och sen kommer överens......

svenskatrappsteg.se からの回答
Jag var på väg att anlita Svenskatrappsteg för att renovera min trapp och hade en säljare hemma hos mig som gav mig olika alternativ och förslag, både för trapprenoveringen och målningsjobb runt trappen.
Jag bad om olika offerter för de olika jobben och fick offerterna mailade samma dag.
När jag sedan ville beställa enbart offerterna för trapprenoveringen och ledstången så påstod säljaren att priserna i offerten inte längre gällde. Han ville uppenbarligen även sälja målningsjobbet och det jobbet hade jag redan andra målare för. Jag upplevde att jag blev väldigt otrevligt bemött av denna säljare och har nu anlitat en annan firma som har gjort ett strålande jobb med min trapp.
Trist för Svenskatrappsteg som missade en bra affär med ett tråkigt kundbemötande!

svenskatrappsteg.se からの回答
Vilket jättebra utfört arbete. Vi är supernöjda. Mycket bra bemötande, lyhörda och proffsigt utfört arbete. Det är en helt annan trappa, som en ny möbel i huset. Det ända vi ångrar är "varför väntade vi så länge".

Proffsigt i alla led
Vi anlitade Svenskatrappsteg för renovering av vår gamla trapp och vi är mycket nöjda.
Just material, 8 mm massiv ek i helstav
Allt gick mycket smidigt. Trevligt bemötande från telefonsamtal, hembesök till proffsigt utfört arbete.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。