企業が回答しました
En fantastisk webbshop, men ett stort utbud av det man behöver. En mycket kunnig kundtjänst med superbra service. Har du någon fråga om val av produkter etc, får du snabbt en kontakt och bra hjälp. L... もっと見る
企業が回答しました
Beställde Ejuice från Swecig.se förra veckan. I beställningen va det en produkt som var av fel sort. Kontaktade Swecig och det löste sig inom några dagar. Superbra service! Enda anledningen de inte... もっと見る
企業が回答しました
Har inget negativt o säga alltid snabb service o från du beställer så har man oftast varorna dagen efter. Fick vid ett tillfälle trasig flaska där jag inte vet vad postnord sysslat med. Men j... もっと見る
企業が回答しました
Välkommen till Swecig! Vi är en webshop med komplett utbud av E-Cigg, E-vätskor samt tillbehör & reservdelar till alla El-cigaretter på marknaden. Endast godkända vapingprodukter av hög kvalitet!
Gamla Landsvägen 3s, 43834 , Landvetter, スウェーデン
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Riktigt bra service som gör kunderna glada. Snäll support och snabb leverans. Ingen bullshit här. Bara bra produkter
Superbra utbud och alltid snabb leverans. Skulle nåt krångla är de hjälpsamma och rättar direkt till felet.

Mera en 100% nöjd 🏆
Snabbaste svar på mejl och leverns
Super nöjd x100 -urszula

Swecig からの回答
Väldigt snabba leveranser och lätta att ha att göra med. Dumma frågor är inga problem och är det något som blivit galet är dom riktigt snabba på att fixa till det. 5 av 5 toast!
Max

Swecig からの回答
Hej jag har handlat på swecig i många år och jag har alltid varit nöjd. 👌

Swecig からの回答
Snabb leverans varje gång och utmärkt service om något går fel.

Swecig からの回答
Alltid supersnabb leverans och bra och lätt hemsida att använda

Swecig からの回答
Ibland bara blir det fel, det händer oss alla! Viktigast är att och hur man rättar till. SNYGGT JOBBAT

Swecig からの回答
Lätt att bläddra och hitta på hemsidan. Lätt att få kontakt. Mycket snabba svar vid frågor och funderingar. Sätter kunden främst.

Swecig からの回答
Enda sidan jag beställer ifrån, grymt bra utbud och deras kundservice är snabba på att svara och hjälper alltid till om det skulle vara något. Sen är deras leverans super snabb! Kommer alltid fortsätta köpa från dem :)

Swecig からの回答
Snabb leverans och sidan är lätt att beställa ifrån. Behöver man komma i kontakt med dem svarar de oftast samma dag. Jättefin service. Har bara positiva saker att skriva efter att ha beställt där de senaste åren :)

Swecig からの回答
Enda anledningen de inte får 5 stjärnor var att det va lite svårt att få tag på support-mailen. Kontakt sidan verkade inte fungera, men samtliga orderbekräftelser som kommer med i pappersform, har support-mailen.

Swecig からの回答
Kan inte vara annat än fullkommligt nöjd med både deras produkter, priser o framför allt deras service! Alltid snabba leveranser o tillmötesgående om du har problem på nåt vis!?! Jag ger dom fyra o en halv av fem möjliga!! Så länge dom håller den standarden,så kommer vi fortsätta handla där. Mvh Danne o Linda

Swecig からの回答
Supersnabba leveranser och kanon kundservice! Har beställt många gånger och leveranserna dimper allt som oftast ner dagen efter (såvida ett visst postbolag inte strular till det), Reklamerade två pods som gick sönder (verkar vara en brist på just den modellen) och fick väldigt snabb respons. Inväntar nu en ny modell som jag fick i utbyte, så vi håller tummarna. Snabbt, lätt och trevligt skulle jag sammanfatta min kontakt med swecig.se! Ett plus i kanten är den där lilla godisbiten som ofta följer med leveransen, den slinker ner med gott samvete. :)

Swecig からの回答
Ingen plats att handla på om man vill ha bra support.

Swecig からの回答
Bra priser, bra sortiment, snabb leverans och underbart kundbemötande. Jättenöjd!!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。