BestÀllde tvÃ¥ dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy stÃ¥r det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten Àr gudomlig men kudden som var bra förnacken Àr nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit lÀngre i nacken för att fÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Fick inte mina bestÀllning i tid! Har snart gÃ¥tt en mÃ¥nad sedan min bestÀllning och de gör inget Ã¥t att min order har fastnat pÃ¥ vÀgen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt sÀger de bara a... ãã£ãšèŠã
Hej. Att jag fick dom varor frÃ¥n er gjorde ni ert bÀsta jobb att se till jag fÃ¥r dom innan jag flyger till utomlands pÃ¥ semester, att de varor som jag bestÀllde Àr riktig Àkta varor som jag behöver, j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På SweetNap Àr vår vision att förbÀttra mÀnniskors liv genom att skapa produkter som frÀmjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn Àr grunden för en hÀlsosam och produktiv livsstil. DÀrför strÀvar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhÀmtande upplevelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabba svar på mail o toppen bemötande
Snabba svar på mail o toppen bemötande
BÀsta Nackkudden
Nackkudden passar mig perfekt från första natt. Den avlastar perfekt och nÀr jag vaknar kÀnner jag mig utvilad.
Har provat flera olika nackkuddar men ingen som den hÀr. Den hÀr Àr i en klass för sig jÀmfört med alla andra nackkuddar. Rekommenderas varmt.
KyltÀcket Àr bara ett lakantÀcke utanâŠ
KyltÀcket Àr bara ett lakantÀcke utan någon speciell kyleffekt. Påståendet att patenterad teknologi kyler hela natten Àven i högsommarvÀrme Àr rent nonsens (var dock kÀnt redan innan). TÀcket Àr bekvÀmt men vÀldigt tunt och fladdrigt. Dyrt Àr det också 599kr nedsatt 999kr ordinarie. Sweetnap tillåter inte negativa recensioner på sin hemsida de raderas något som.visar att de Àr oseriösa. Som andra har skrivit köp inte de skickar produkten från Kina och tar överpris för den.
Svalt lakantÀcke
Svalt lakantÀcke - något fladdrigt
Lång leveranstid - dålig kommunikation
Köp inte!!!
Mycket lÀngre leveranstid Àn vad som sÀgs. Skickas från Kina, finns likadant tÀcke att köpa på Temu för 100kr.
LÃ¥ngsamma.
BestÀllde 6 Juli. Ordern skickades först den 22 juli.
KyltÀckena uppfyller det utlovade
KyltÀckena uppfyller det utlovade. LÀtta mjuka och svalkande. Jag o min son sov hela natten . Vi Àr super nöjda .
TyvÀrr en stjÀrna
TyvÀrr en stjÀrna
JÀttetrevlig person i supporten, men otroligt svåra att få tag i och leveransen tog nÀstan en månad. Fick bara en "oderbekrÀftelse" och inget annat, ingen spårnings lÀnk eller info förens mera eller minde dagen innan/samma dag som paketed levererades...
Inklusive ingen notification om att paketet hade levereats.
Hade gÀrna givigt ett högre betyg men nÀr jag skulle på hela förloppet från den 4:e Juli så får det tyvÀrr bli en stjÀrna
Varning!
Varning!
Det sk kyltÀcket Àr två hopsydda polyestertygstycken utan några som helst kylande egenskaper!
Varning för dessa lurendrejare!
Trots att jag returnerat "tÀcket" har jag efter en månad fortfarande inte fått pengarna tillbaka. De borde skÀmmas och hÀr kan man verkligen snacka om falsk marknadsföring både om försÀljning och att få pengarna tillbaka.
Monica i Kalix
LÃ¥ng leveranstid
Det tog 4 veckor innan jag fick och det skickades från Kina som jag försöker undvika. Jag kontaktade Àven företaget men fick ingen respons. Ganska dyrt också.
Dropshipping
Solklar dropshipping av en 21-åring som vill lura svenska folket och vill tjÀna multum.
TÀcke köps in för någon hundralapp och sÀljs för nÀrmare 1000kr.
Att returnera kostar ca 300kr
Bad quality and just a blanket
This is not a quilt, this is a extra thin blanket. It dosenât work and it is very expensive. It took 4 weeks to get it, and as usual it is China stuff.
KyltÀcke
VÀrt att notera Àr att företaget indikerar en leveranstid på 4 - 10 dagar, som i realiteten Àr nÀrmre 1 månad! Skiten skickas från Kina, vilket inte framgår på deras hemsida. KyltÀcket Àr helt vÀrdelöst - materialet gör bara att man svettas. Hur kÀnda personer, såsom Laila Bagge kan göra reklam för en sådan produkt Àr skam, rent ut sagt! Betala dyrt för kinaskit!
kudde och kyltÀcke
BestÀllde kudde och kyltÀcke. Fantastiskt nöjd med produkterna. Tog ca 20 dagar för leverans men absolut vÀrt vÀntan.
Dålig kvalitetetskÀnsla
DÃ¥lig kvalitetetskÀnsla. Ãverdraget hade fel passform
Lurendrejeri
Produkterna kommer från Kina vilket inte framgår på hemsidan.
Jag bestÀllde kyltÀcke 29/6 och har Ànnu inte fått något idag 25/7.
Går inte att få tag I företaget, de svarar inte på mail, svarar inte via kontaktformulÀr via hemsidan och inget telefonnummer finns.
BestÀllde ett kyltÀcke.
BestÀllde ett kyltÀcke.
NÀr jag vÀl fick varan fanns det inga tvÀttråd med. Jag tvÀttar alltid klÀder, tÀcken, sÀngklÀder innan jag ska anvÀnda den. Kollade på hemsidan, tvÀttrådet dÀr var "slÀng in det i tvÀttmaskinen på skonprogram och torktumla sen eller hÀng upp den, så enkelt Àr det"
NÀr jag efterfrÃ¥gade mer detaljerade instruktioner sÃ¥ som hur varmt jag kan tvÀtta det sÃ¥ fÃ¥r jag som svar att tÀcket "rekommenderas att tvÀttas i under 10 grader för annars kan kyleffekten avta vid upprepad tvÀtt". DÃ¥ funderar jag pÃ¥ om jag verkligen vill ha denna produkt i min sÀng. Ville returnera varan med kundtjÀnst förstÃ¥r inte vad jag vill. KÃP ABSOLUT INTE DENNA PRODUKT!!!
Svindel virksomhed
Svindel virksomhed!
Puden lygter lagt vÊk af kemikalier og kan kÞbes magen til i Temu. Vil returnere den, men de bliver ved med at prÞve at ombytte den. Efter jeg presser på, tilbyder de 50 % af pengene retur og dernÊst 70 % af pegene retur. Jeg giver efter, fordi jeg opdager at det er en svindervirksomhed. Jeg spurgte efter en materialeliste, så jeg kan se hvad puden indeholder, men den vil de fÞrste sende, når jeg havde takket ja til tilbuddet om 70 procent af pegene retur. Har ikke modtaget nogen materialeliste og puden har jeg måtte smide ud! Jeg har fået de 70 procent af pudens belÞb.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ