レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde tvÃ¥ dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy stÃ¥r det... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten Àr gudomlig men kudden som var bra förnacken Àr nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit lÀngre i nacken för att fÃ¥ e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fick inte mina bestÀllning i tid! Har snart gÃ¥tt en mÃ¥nad sedan min bestÀllning och de gör inget Ã¥t att min order har fastnat pÃ¥ vÀgen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt sÀger de bara a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hej. Att jag fick dom varor frÃ¥n er gjorde ni ert bÀsta jobb att se till jag fÃ¥r dom innan jag flyger till utomlands pÃ¥ semester, att de varor som jag bestÀllde Àr riktig Àkta varor som jag behöver, j... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店
  2. 寝宀家具店

圓該䌁業による蚘述

På SweetNap Àr vår vision att förbÀttra mÀnniskors liv genom att skapa produkter som frÀmjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn Àr grunden för en hÀlsosam och produktiv livsstil. DÀrför strÀvar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhÀmtande upplevelse.

2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 26ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte 2 kÞle tÊpper den 8 juni

Jeg bestilte 2 kÞle tÊpper den 8 juni og de har trukket pengene men dynerne er stadig ikke afsendt her 14 dage efter .jeg Har haft skrevet til deres kundeservice for en uge siden og de svarede samme dag at de ville sende dem hurtigt muligt . Elendig levering da der står på deres hjemmeside at de sender inden for 1- 3 dage og levere inden for 4-8 dage
Sommeren når jo at vÊre overe fÞr de kommer så kun sur smiley herfra

2025幎6月8日

PrisvÀrt

Kudden ger bra stöd för nacken o jag slipper vakna med nackspÀrr. Snurrar man på den så kan man vÀlja mellan hur mycket stöd man vill ha.
KÀnns ibland som att huvudet inte sjunker in i kudden o det blir stelt i bröstryggen. PrisvÀrt!

2025幎6月19日

God service.

God service.

Puden var lidt lavere end forventet, så ville gerne returnere den. Jeg blev tilbudt at beholde puden og få en anden hÞjre tilsendt. Det afslog jeg dog, og få nu bare mine penge retur. Tak for god service.

2025幎6月13日
5぀星のうち1の評䟡

Skulle göra en retur dÀr dom vÀgrar

Skulle göra en retur dÀr dom vÀgrar hjÀlpa till utan bara frågar varför vill du göra en retur och sen förklarar jag att den Àr helt oanvÀnd! Kudden görs Àven i KINA.
DETTA ÄR EN SCAM! Varning!!!!!!
Dom vÀgrar hjÀlpa dig med en retur och svara på sjÀlva frågan.

2025幎6月11日

Otroligt missnöjd

Kudden Àr inte gjord i memoryfoam, utan helt vanligt plastskum och luktar vÀldigt starkt. Företaget hÀvdar att kudden Àr Oeko-tex-certifierad. Dock saknar kudden den etikett med ett certifikatnummer som visar att produkten Àr testad och godkÀnd.
Deras sömngaranti som innebÀr att man får testa kudden i 30 dagar och sedan kan skicka tillbaka den och få full återbetalning Àr vilseledande då det kosta ca 300 kr att skicka tillbaka kudden.
Jag får Àndå sÀga att kundtjÀnsten var okej. För mig gjorde dom ett undantag efter att jag påpekat bristerna och hÀvdade att deras certifikat inte existerade, och dom gav mig full återbetalning utan att jag behövde skicka tillbaka kudden.
Så med det sagt, köp inte den hÀr.
Kolla Àven in matgeek på youtube som granskar kudden och företaget lite mer.

2025幎5月12日
5぀星のうち3の評䟡

Dropshipping eller inte, helt ok

Dropshipping eller inte, det Àr en skön kudde. Grejer från Kina Àr inte alltid skrÀp, men de har ju dragit upp priset lite vÀl mycket. Efter jag hade sett matgeeks recension så trodde jag att kudden skulle vara absolut skrÀp, men var positivt överraskad nÀr jag vÀl fick hem den.

+ skön kudde, kÀnns som snÀppet mellan billig skum och tempur (något positivt i mitt fall då tempur inte Àr min grej)
+ lÀttare att sova på sidan ifall man har bredare axlar
+ bÀttre nacksupport om man sover på rygg

- lång leveranstid
- luktade lite plastigt precis nÀr jag tog ut den ur förpackningen men inte i nÀrheten av något som jag hade tÀnkt på ifall jag inte hade lÀst alla andra recensioner
----- köpta recensioner

2025幎5月10日