BestÀllde tvÃ¥ dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy stÃ¥r det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten Àr gudomlig men kudden som var bra förnacken Àr nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit lÀngre i nacken för att fÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Fick inte mina bestÀllning i tid! Har snart gÃ¥tt en mÃ¥nad sedan min bestÀllning och de gör inget Ã¥t att min order har fastnat pÃ¥ vÀgen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt sÀger de bara a... ãã£ãšèŠã
Hej. Att jag fick dom varor frÃ¥n er gjorde ni ert bÀsta jobb att se till jag fÃ¥r dom innan jag flyger till utomlands pÃ¥ semester, att de varor som jag bestÀllde Àr riktig Àkta varor som jag behöver, j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På SweetNap Àr vår vision att förbÀttra mÀnniskors liv genom att skapa produkter som frÀmjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn Àr grunden för en hÀlsosam och produktiv livsstil. DÀrför strÀvar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhÀmtande upplevelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg bestilte 2 kÞle tÊpper den 8 juniâŠ
Jeg bestilte 2 kÞle tÊpper den 8 juni og de har trukket pengene men dynerne er stadig ikke afsendt her 14 dage efter .jeg Har haft skrevet til deres kundeservice for en uge siden og de svarede samme dag at de ville sende dem hurtigt muligt . Elendig levering da der står på deres hjemmeside at de sender inden for 1- 3 dage og levere inden for 4-8 dage
Sommeren når jo at vÊre overe fÞr de kommer så kun sur smiley herfra
Mycket nöjd med kyl tÀcket som jagâŠ
Mycket nöjd med kyl tÀcket som jag köpte. Testat och det fungerar som det ska.
Mannen och hundarna har ocksÃ¥ sovit gott hela natten,ð¥°
PrisvÀrt
Kudden ger bra stöd för nacken o jag slipper vakna med nackspÀrr. Snurrar man på den så kan man vÀlja mellan hur mycket stöd man vill ha.
KÀnns ibland som att huvudet inte sjunker in i kudden o det blir stelt i bröstryggen. PrisvÀrt!
Bemötande
Blev inte nöjd med kudden och dom mötte med god service
Desnabb bra prisn Àr verkligen sval.
Den Àr verkligen sval.
God service.
God service.
Puden var lidt lavere end forventet, så ville gerne returnere den. Jeg blev tilbudt at beholde puden og få en anden hÞjre tilsendt. Det afslog jeg dog, og få nu bare mine penge retur. Tak for god service.
Nu er det 14 dage siden de har trukketâŠ
Nu er det 14 dage siden de har trukket pengene og jeg har stadige ikke modtaget min bestilling
Jeg rykkede for den i sidste uge
Skulle göra en retur dÀr dom vÀgrarâŠ
Skulle göra en retur dÀr dom vÀgrar hjÀlpa till utan bara frågar varför vill du göra en retur och sen förklarar jag att den Àr helt oanvÀnd! Kudden görs Àven i KINA.
DETTA ÃR EN SCAM! Varning!!!!!!
Dom vÀgrar hjÀlpa dig med en retur och svara på sjÀlva frågan.
Ren svindel og kinesiske varer!!
Ren svindel og kinesiske varer!!! Har intet hÞrt efter over 1 uges og kan nu det kommer fra Kina. Er så skuffet over danske influencere kan stå inde for at reklamere for dette!!!
Kunne jeg give dem 0 stjerner havde jegâŠ
Kunne jeg give dem 0 stjerner havde jeg gjort det..har bestilt en kÞledyne d 25/5 har ik set skyggen af den og deres kundeservice bliver ved med og sige jamen det undersÞger de. 449 spildt til ingenting hold jer LANGT VÃK DE STJÃLER JERES PENGE
Best pillow I ever had
Best pillow I ever had. Works fabulous for me. I now have the best sleep I've had in many years. Thank you!
Varnar med tusen röda flagg kudden varâŠ
Varnar med tusen röda flagg kudden var ett stort skÀmt Så Dåliga kvalité
sen Àr det deras frakt som striderna mot vad konsumentverket sÀger ett företag som sÀtter sina egna regler som företagare inte kan
Smelled bad when we got it
Smelled bad when we got it. Not as comfortable as we think it is.
Puden er uduelig hvis man i sÞvnâŠ
Puden er uduelig hvis man i sÞvne flytter sig mere end et par cm., er der ikke plads til at vende hovedet. Mine nakkesmerter blev meget vÊrre efter brug.
I Þvrigt var den flere uger undervejs og link til trackingnr ikke brugbart
Leveranser tar lÃ¥ng tid dÃ¥ de inte harâŠ
Leveranser tar lÃ¥ng tid dÃ¥ de inte har nÃ¥got lager i Sverige utan skickas frÃ¥n Kina. Ãrngotten Àr inte bra dÃ¥ de inte sitter kvar pÃ¥ kudden.
Dropshipping
Dropshipping. Kudden skickas från Kina. Dyr. Inte bÀttre Àn annan kudde jag har i memoryfoam. Inte vÀrd pengarna.
Otroligt missnöjd
Kudden Àr inte gjord i memoryfoam, utan helt vanligt plastskum och luktar vÀldigt starkt. Företaget hÀvdar att kudden Àr Oeko-tex-certifierad. Dock saknar kudden den etikett med ett certifikatnummer som visar att produkten Àr testad och godkÀnd.
Deras sömngaranti som innebÀr att man får testa kudden i 30 dagar och sedan kan skicka tillbaka den och få full återbetalning Àr vilseledande då det kosta ca 300 kr att skicka tillbaka kudden.
Jag får Àndå sÀga att kundtjÀnsten var okej. För mig gjorde dom ett undantag efter att jag påpekat bristerna och hÀvdade att deras certifikat inte existerade, och dom gav mig full återbetalning utan att jag behövde skicka tillbaka kudden.
Så med det sagt, köp inte den hÀr.
Kolla Àven in matgeek på youtube som granskar kudden och företaget lite mer.
Dropshipping eller inte, helt ok
Dropshipping eller inte, det Àr en skön kudde. Grejer från Kina Àr inte alltid skrÀp, men de har ju dragit upp priset lite vÀl mycket. Efter jag hade sett matgeeks recension så trodde jag att kudden skulle vara absolut skrÀp, men var positivt överraskad nÀr jag vÀl fick hem den.
+ skön kudde, kÀnns som snÀppet mellan billig skum och tempur (något positivt i mitt fall då tempur inte Àr min grej)
+ lÀttare att sova på sidan ifall man har bredare axlar
+ bÀttre nacksupport om man sover på rygg
- lång leveranstid
- luktade lite plastigt precis nÀr jag tog ut den ur förpackningen men inte i nÀrheten av något som jag hade tÀnkt på ifall jag inte hade lÀst alla andra recensioner
----- köpta recensioner
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹