BestÀllde tvÃ¥ dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy stÃ¥r det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten Àr gudomlig men kudden som var bra förnacken Àr nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit lÀngre i nacken för att fÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Fick inte mina bestÀllning i tid! Har snart gÃ¥tt en mÃ¥nad sedan min bestÀllning och de gör inget Ã¥t att min order har fastnat pÃ¥ vÀgen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt sÀger de bara a... ãã£ãšèŠã
Hej. Att jag fick dom varor frÃ¥n er gjorde ni ert bÀsta jobb att se till jag fÃ¥r dom innan jag flyger till utomlands pÃ¥ semester, att de varor som jag bestÀllde Àr riktig Àkta varor som jag behöver, j... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På SweetNap Àr vår vision att förbÀttra mÀnniskors liv genom att skapa produkter som frÀmjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn Àr grunden för en hÀlsosam och produktiv livsstil. DÀrför strÀvar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhÀmtande upplevelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Utrolig dårlig kundeservice
Virkelig kedelig oplevelse med SweetNapâs kundeservice. Det er jo fint nok, at man kan kÞbe en pude af dem. Men hvis man sÃ¥ efterfÞlgende vil kÞbe betrÊk til puder hos dem - fordi puden har specialmÃ¥l, som ikke passer med standard betrÊk - sÃ¥ er man pÃ¥ den, hvis man som jeg bor i Danmark. De kan nemlig ikke levere til Danmark. Og nu har jeg skrevet flere gange til deres kundeservice om hjÊlp til det problem. De er gÃ¥et fra at skrive, at de vil spÞrge chefen om rÃ¥d, til nu bare at ignorere mig. ð herfra. Jeg kan ikke anbefale, at handle med SweetNap, hvis man bor udenfor Sverige.
De selger ikke memoryskum
De selger ikke memoryskum, kvaliteten kjennes billig. Kan like gjerne bestille fra Temu å få for 200 kr og få samme kvalitet. Blir sendt direkte fra kina
EXTREMT dålig kvalitet i kudden
EXTREMT dålig kvalitet i kudden. Ger inget stöd överhuvudtaget. En scam.
Gott bemötande
Hade lite för bråttom med att bestÀlla fel och upptÀckte detta dagen efter. Kontaktade kundtjÀnst och blev mycket trevligt bemött och dom lovade att annulera min bestÀllning. Dagen efter hade dom gjort det. Tack för förståelse och snabb hantering.
Stinker apa!!!!
Stinker apa!!!!
TEMU-kudde som sÀljs vidare.
Ingen memory foam, bara starkt kemiskt stinkande skumplast.
Vill inte tÀnka på alla sjukdomar den kan ge.
Borde förbjudas att sÀlja sån hÀr bluff i Sverige.
Dropship-skrÀp
Dropship-skrÀp. Kolla in konsumentomdöme på Matgeeks konto på Youtube, "Scamkudden"
Amazing pillow
Amazing pillow, Nothing like I ever tried before! So comfortable and relaxing! Very good contact with the company as well.
Jag Àr nöjd med servicen
Jag Àr nöjd med servicen, fick snabbt svar och snabbt hjÀlp med mitt dilemma. TyvÀrr har inte kudden fungerat så bra för mig.
SweetNap - CGA Ecom AB, Lyckebo
Första natten gav kudden bra stöd under nacken, nÀsta natt hade den förlorat form och stadga. DÀrefter Àr den lika sladdrig och vÀrdelös som ett emballage, detta Àr skumplast av sÀmsta kvalitet. Har anmÀlts till Konsumentverket.
720 kr i förlust, KÃP INTE!
LÀs recensionerna de Àr fake
Gör inte samma misstag som mig. LÀs recensionerna. De Àr fake. Alla skriver samma sak: problem med sömn och nacke x år.
Dropshipping skrÀp
Ett tÀmligen oseriöstâŠ
Ett tÀmligen oseriöst drop-ship-företag. Kudden passade inte mig tyvÀrr. NÀr jag returnerat fick jag veta att man var tvungen att skicka via företagspost (som kostar det dubbla) och min retur gick alltså inte igenom.
NÀr jag påpekade detta fick jag ingen hjÀlp.
Skön kudde men luktar otroligt starkt
Skön kudde men luktar otroligt starkt. VÀdrat en vecka och den kemiska doften har inte slÀppt Àn
VÀldigt dålig kvalitet tyvÀrr
VÀldigt dålig kvalitet tyvÀrr. VÀldigt platt och mjuk och då valde jag Àndå inte den mjuka kudden. Besviken!
trodde man kunde lita på inflencers
CARINGA BERG TILL OCH MED GÃR REKLAM FÃR Sà NTHÃR, vem kan man lita pÃ¥ VARNING !!!!
Kudde att undvika: min negativa upplevelse
Jag köpte en kudde från Sweetnap pga av att många influensers hade gett bra reklam för den.
Men nÀr jag fick hem den så lukta den så pass illa att jag inte kunde ha den i samma rum som jag var i.
Den luktar jÀttestark av kemikalier och var helt oduglig för sitt syfte då jag inte ens kan anvÀnda den pga av hur starkt den luktar. NÀr jag nu försöker reklamera kudden så tar det lång tid för dem att svara men också att dem inte vill göra de.
Jag har nu kontaktat Konsumentverket för att få råd om hur jag ska hantera situationen. Jag rekommenderar starkt att ni undviker att köpa denna kudden.
Synd att det inte finns minus ð¡
Synd att det inte finns minus!
Tydligt bluff hÀr! Gick in pÃ¥ hemsidan och kikade pÃ¥ kudden. Enligt info pÃ¥ hemsidan sÃ¥ lÀser jag"frakttid 4-10 dagar" och i stycket ovanför poÀngterars att de kan skicka frÃ¥n deras "utlÀndska lager". ð²ð
Sedan hittade jag likadan kudde på kinasidor på nÀtet- ex temu dÀr den kostar omkring 240 kr.
Enligt andras utsagor som sett och hört har tom Carina Berg lovprisat kudden utifrån sin expertis och uppmanar alla i sin reklam; "så haffa en sån hÀr nu".
Hahaha- ja, Berg Àr inte nogrÀknad så lÀnge det betalar sig.
Gå inte på bluffen!
En stor SCAM varning!!
Skitkudde och företag med en massaâŠ
Skitkudde och företag med en massa fusk-recensioner. Finns bra undersökning om kudden på Youtube som jag rekommenderar alla att se innan man bestÀller.
Det Àr ett bluff företag som du skallâŠ
Det Àr ett bluff företag som du skall akta dig för.
Köp absolut inget. Se bara på recensioner hÀr på TP alla Àr samma bot som har skrivit.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ