JÀttefin baddrÀkt som passade perfekt. NÀr jag öppnade förpackningen sÃ¥g man tyvÀrr att baddrÀkten var provad av nÃ¥gon innan. Det fanns deo-flÀckar i ena sidan, och plast-skyddet i grenen satt inte pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket smidigt att bestÀlla o leveransen tog 3 arb.dagar. Toppen! Ganska lÀtt att betala fast jag tycker inte att Klarna Àr kristallklar. Jag kommer att I fortsÀttningen bestÀlla bh hos er under föru... ãã£ãšèŠã
Jag hade hjÀlp av tabellen för mÀtningen av byst för att avgöra storleken av BH och blev glatt överraskad att den stÀmde. Jag Àr supernöjd och kÀnner mig bekvÀm i den. Jag har ff inte provat funktione... ãã£ãšèŠã
LÀtt att bestÀlla. Leverans enligt sÀljarens info (snabb). Produkten överensstÀmmer med info på hemsidan. Bra förpackat, bra info och vÀl förberett om man behöver byta eller returnera.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos oss hittar du underklÀder och badklÀder från Swegmark, Abecita och Salming Underwear under samma tak. Swegmark har alltid prioriterat funktion och passform vid tillverkning av bygel-bh, mjuk-bh, sport-bh, amnings-bh, bodies och gördlar. Swegmark vill erbjuda dig en behå som passar perfekt och underlÀttar din vardag. Oslagbar passform, komfort och support! Abecita, som varken kompromissar vad gÀller funktion eller kvalitet, erbjuder ett brett sortiment med underklÀder och badklÀder i skandinavisk design med bra passform. Salming Underwear strÀvar efter att vara ett naturligt val för den aktiva mannen som vill kombinera funktion och design med perfekt passform och komfort.
é£çµ¡å
ViaredsvÀgen 22, 501 13, BorÃ¥s, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- webshop@underwearsweden.com
- swegmark.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BaddrÀkten kom fram tidigt och varanâŠ
BaddrÀkten kom fram tidigt och varan motsvarade till fullo mina förvÀntningar. Verkar vara bra kvalitet.
Jag kan lita på att varan kommer fram
Jag kan lita på att varan kommer fram. Frakten går snabbt.
Storleken stÀmmer.
Jag Àr nöjd med det som jag handlade hos er.
Snabb o bra Leverans.
Snabbt levererat ⊠allt igenom bra !
En bh fr Swegmark Àr alltid bra
Otroligt bra storlekstabell
Otroligt bra storlekstabell!
Snabb leverans, perfekt passform.
BekvÀm bh som överensstÀmmer medâŠ
BekvÀm bh som överensstÀmmer med beskrivningen. VÀldigt snabb leverans.
Att det gick snabbt och enkelt att fÃ¥âŠ
Att det gick snabbt och enkelt att få varan
Snabb leverans och bra produkt.
JÀttefin baddrÀkt som passade perfekt
JÀttefin baddrÀkt som passade perfekt. NÀr jag öppnade förpackningen såg man tyvÀrr att baddrÀkten var provad av någon innan. Det fanns deo-flÀckar i ena sidan, och plast-skyddet i grenen satt inte på plats utan hade vikt ihop sig och klistrat ihop med ett hårstrå emellan. Jag tÀnkte att den hÀr får man ju inte skicka tillbaka,så jag tvÀttade den och provade. Tur att den satt så bra, annars hade det blivit dyrt för ingenting.
Snabb och bra leverans och jag blevâŠ
Snabb och bra leverans och jag blev vÀldigt nöjd med mitt köp som jag gjort på nÀtet
Snabb leverans och bra baddrÀkt
En mycket bra produkt
En mycket bra produkt, snabb leverans och enkelt med både bestÀllning o betalning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ