Jättefin baddräkt som passade perfekt. När jag öppnade förpackningen såg man tyvärr att baddräkten var provad av någon innan. Det fanns deo-fläckar i ena sidan, och plast-skyddet i grenen satt inte på... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mycket smidigt att beställa o leveransen tog 3 arb.dagar. Toppen! Ganska lätt att betala fast jag tycker inte att Klarna är kristallklar. Jag kommer att I fortsättningen beställa bh hos er under föru... もっと見る
Jag hade hjälp av tabellen för mätningen av byst för att avgöra storleken av BH och blev glatt överraskad att den stämde. Jag är supernöjd och känner mig bekväm i den. Jag har ff inte provat funktione... もっと見る
Lätt att beställa. Leverans enligt säljarens info (snabb). Produkten överensstämmer med info på hemsidan. Bra förpackat, bra info och väl förberett om man behöver byta eller returnera.
企業情報
当該企業による記述
Hos oss hittar du underkläder och badkläder från Swegmark, Abecita och Salming Underwear under samma tak. Swegmark har alltid prioriterat funktion och passform vid tillverkning av bygel-bh, mjuk-bh, sport-bh, amnings-bh, bodies och gördlar. Swegmark vill erbjuda dig en behå som passar perfekt och underlättar din vardag. Oslagbar passform, komfort och support! Abecita, som varken kompromissar vad gäller funktion eller kvalitet, erbjuder ett brett sortiment med underkläder och badkläder i skandinavisk design med bra passform. Salming Underwear strävar efter att vara ett naturligt val för den aktiva mannen som vill kombinera funktion och design med perfekt passform och komfort.
Viaredsvägen 22, 501 13, Borås, スウェーデン
- webshop@underwearsweden.com
- swegmark.se
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Jag drar en större storlek i omkrets
Jag drar en större storlek i omkrets, o nu har jag hittat en perfekt sittande BH. Är väldigt nöjd., med både BH och väldigt snabb leverans. Rekommenderas
Snabb leverans av bra produkter
Snabb leverans av bra produkter till ett väldigt bra pris.
Snabb leverans. Mycket bra
Tyvärr tycker jag att de töjer sig för mycket. Jag skulle behöva en st mellan 80 och 85. Har provat båda men upplever att 80 då blir för liten
Något liten i storleken
Något liten i storleken (följde måttabellen). Inte så imponerad av utförandet, men ok.
Jag beställde 6 st kalsonger men fick…
Jag beställde 6 st kalsonger men fick bara 5 vilket gjorde att jag var tvungen att ägna tid åt att skriva till leverantören!

Swegmark of Sweden からの回答
Enkelt o snabbt.
En toppenbikini Extremt snabb leverans och bikinin är…
Extremt snabb leverans och bikinin är den bästa jag någonsin lyckats hitta. Överdelen sitter som en riktig BH och trosan har en bra modell. Tyget stadigt. Är jättenöjd.
Bra passform!
Snabb service och bra och välsittande…
Snabb service och bra och välsittande BH, vad mer kan man önska?
Mycket bra BH!
Trustpilot エクスペリエンス