Jag har Àn sÃ¥ lÀnge bara hunnit anvÀnda Skin Roller, hudkrÀm och ögonkrÀm i fem dagar och har Ànnu inte mÀrkt nÃ¥gon större skillnad mer Àn att huden kÀnns lite fnasig, troligtvis pÃ¥ grund av rollandet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vet inte om det Àr en tillfÀllighet (vÀljer att inte tro det för det har aldrig hÀnt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme sÃ¥ Àr jag helt tom pÃ¥ smÃ¥finnar och sÃ¥r! PÃ¥... ãã£ãšèŠã
Har en del acne Àrr pÃ¥ kinderna dÃ¥ jag har som ovana att klÀmma finnar/blemmor. Efter redan en vecka mÀrkte jag otroligt nog redan stor skillnad pÃ¥ min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... ãã£ãšèŠã
Hej jag har hÃ¥llit pÃ¥ med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel Àr slut. Vi fÃ¥r vÀl se om det funkar har ju tvÃ¥ sprutor kvar. Det Àr ju ÀndÃ¥ en bra slan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Swiss Clinic Àr ett internationellt företag som sÀljer innovativa hÀlso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tycker att det Àr mycket mÀrkligt att âŠ
Tycker att det Àr mycket mÀrkligt att ni tar en kreditupplysning för ett köp på 595 kronor, dessutom via ett köp på Klarna som jag anvÀnt många gånger tidigare och alltid gjort rÀtt för mig.

Swiss Clinic ããã®åç
Trodde det skulle vara mer kÀnsla och âŠ
Trodde det skulle vara mer kÀnsla och mer serum. Huden kÀndes inte annorlunda efteråt.

Missnöjd kund = jag
Låååång leveranstid.
Otroligt stor förpackning (låda) för att skicka ett lÀtt och tunt kuvert med en platt ansiktsmask i. Dumt!
Falsk marknadsföring eftersom masken var ett skÀmt. KÀnner mig dum och lurad. Men får skylla mig sjÀlv som gick på detta. En lÀrdom rikare.
Har bara testat 1 gång
Har bara testat 1 gång. Får se efter några gånger.
Mycket bra!
Seriösa produkter som ger bra resultat.
Smidigt att bestÀlla,bra erbjudanden och snabb frakt.
Underbara produkter!!!
Underbara produkter! Snabb och smidig leverans! Ska definitiv bestÀlla mera från Swiss Clinic!!!
köper en produkt som skall bleka âŠ
köper en produkt som skall bleka tÀnderna men det fungerar absolut inte. slösar bara en massa tid och pengar. fruktansvÀrt dåligt

Supernöjd!
Snabb leverans och jag sÃ¥g resultat redan efter 2:a anvÀndningen ð
Lyxiga förpackningar
Lyxiga förpackningar, fick ett ansiktskrÀm på köpet.
Snabb levereans och bra service :)
Jag Àr super nöjdð€
Snabb och bra leveransðð
Besviken
Jag bestÀllde tre varor (trodde jag iaf). NÀr jag fick två och den viktigaste saknades och ett serum dessutom hade lÀckt och var halvfullt mailade jag. De har fortfarande inte svarat, men en påminnelse om en faktura var de vÀldigt snabba att skicka ut. Funderar på att reklamera ALLT!!!
/Surt o dyrt blev det

Toppen
Verkar vara bra produkter och en supersnabb leverans. ððŒ
Jag Àr nöjd men önskar att serumet var mer drygt.
Det enda jag kan klaga på Àr att man behöver ganska mycket serum. Till det priset borde man få en större flaska eller att serumet hade varit mer drygt.
TrÃ¥kigt att behöva vÀnta pÃ¥ annonserade âŠ
Tråkigt att behöva vÀnta på annonserade varor
Snabbt smidigt o snygga förpackningar
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã