Flyt jeres festival ud et sted hvor det ikke generer beboere i området. det er ikke normalt at man får lov til at spille 3 dage i streg både hverdag og weekend til langt over midnat midt i et beboelse... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det er fjerde år i træk jeg deltager på Syd for Solen. Synes det er vildt fedt at vi har fået en festival i København. Synes helt generelt at der er gode navne efter min smag (P6 beat - indie krukke t... もっと見る
Arrangørerne har seriøst ikke styr på hvad de laver. Sikkerhed, logistik omkring mad, drikke og toiletter sejler. Timer lange køer til alt. Brandet sig på at være en feinschmeckere festival med lækre... もっと見る
At tage 800 kr. For den her oplevelse er skandaløst. Utroligt ringe at skulle stå i kø i over 1 time for basale nødvendiger som at komme på toilet, men også for at få mad og drikke. Missede flere kon... もっと見る
Kæmpe skuffelse
Torsdag på Syd for Solen var en kæmpe skuffelse. Det fantastiske line-up leverede, men blev overskygget af voldsomt dårlig stemning pga. lange køer til mad/drikke og trængsel på pladsen. Fred Again var nok den største grund til at 20000+ mennesker havde betalt 840kr(!!!) for deres billet, men festivalen var slet ikke gearet til at hoste et verdensnavn som ham. Lyden var elendig og sikkerheden var under al kritik (ingen crowd control), så det ødelagde det meste af oplevelsen, selvom Fred Again selvfølgelig leverede på højeste plan. Lyden gjorde dog at koncerten ikke var mindeværdig.
Jeg håber, at Syd for Solen kan tage kritikken til sig og forbedre oplevelsen i fremtiden.. I skylder torsdagens gæster, frivillige og kunstnere en kæmpe undskyldning!
Syd for køen
Syd for køen
Det værste musikkoncept, jeg nogensinde har deltaget i. En kunstner der bliver aflyst seks minutter efter vedkommende skulle gå på. Enorme køer til mad, toilet, øl, ingen sikkerhed under koncerterne, eller steder at sidde for 800 kr per dag.
Grøn koncert benytter samme venue for 350,- og formår at gøre det langt bedre. Pinligt!
Et studie i inkompetence
Alt ved denne festival var utroligt dårligt - Lige fra manglende vandhaner ved toiletterne (Hvor over halvdelen var gået i stykker og ikke kunne skylde ud), de timelange køer, hvor man skulle være heldig hvis der ikke var udsolgt, når det endeligt blev ens tur, den dårlige lyd til koncerterne, og endeligt den manglende fokus på sikkerhed under især Fred Again hvor pladsen var fyldt.
Jeg ved ikke om det er fordi der er blevet solgt ekstra en-dages biletter for at gøre op for det manglende salg de andre dag, men der var lukket alt for mange mennesker ind ifht. kapaciteten og faciliteterne.
Derudover er det også utroligt, at sikkerheden kan være så dårlig, når man afholder en festival i samme land som Roskilde, som er internationalt førende, og glædeligt rådgiver andre i sikkerhed ifbm. koncerter. Ingen pit og dårlig lyd bagerst, resulterede i et rush mod scenen der gjorde at flere blev kvast og var nødt til at blive transporteret ud af deres venner.
Tilføj så flere flaskehalse på selve festivalspladsen, og kun en udgang, til en park uden belysning, og man har opskriften på kaos og utryghed.
Den værste festival/koncert oplevelse jeg hidtil har prøvet.
Rædsom festival-eksekvering
Rædsom festival-eksekvering, alt for mange mennesker på alt for lidt plads. 200 mennesker i kø alle steder. Det vilde er, at det var det samme i Søndermarken, hvor vi måtte gå ud fra festivalområdet og købe en pizza for at få et eller andet i maven. Man havde håbet, det ville blive bedre i Valbyparken, men desværre.
Der var ingen steder at sidde og lige få ro på, man kunne ikke høre hinanden nogen steder, og det var trangt, klemt og ubehageligt, uanset hvor du var.
Jeg kommer ikke igen.
Rædselsfuld festivaloplevelse
Rædselsfuld festivaloplevelse! Alt for mange mennesker på alt for lidt plads… at man ikke må have mad og drikke med ind er helt hul i hovedet når ekstreme køer umuliggør anskaffelsen af både vådt og tørt. I mit dehydrerede stadie behøvede jeg heldigvis ikke stå ofte i de lige så lange toiletkøer… Med den manglende sikkerhed ved koncerterne er jeg blevet mast og skubbet så meget til den sidste koncert, at jeg har fået hold i ryggen. Manglende internet- og telefondækning gjorde, at man brugte timer på at finde sine venner.
Værste festival oplevelse jeg længe har…
Værste festival oplevelse jeg længe har været til. Hvor svært kan det helt ærligt være? Jeg vil gerne have mine penge retur.
Utilstrækkelig oplevelse
1 dags billet til torsdag 8. August. Det var under al kritik. Der var lange køer til mad, øl (1,5 time) og toilet, alt for lidt plads på festivalen i forhold til antallet af gæster. De skrev man skulle have en vandflaske med, men selvom vi gik hele pladaen rundt så vi aldrig en vandpost. Musikken var god og fred again fantastisk, men da koncerten sluttede var det et h*lvede at komme ud derfra. Det eneste jeg har prøvet der var værre var Øresounds (nu Aiasound) første år hvor man ikke kunne få mad eller noget at drikke. Stakkels de frivillige i boderne der har skulle stå ansigt til ansigt med flere tusind utilfredse trætte, sultne og tørstige gæster. Det kan KUN gøres bedre, men ud fra hvad jeg kan læse er det åbenbart 3. år i streg, det står så skidt til.
Fyre Festival 2.0
Fyre Festival 2.0
Min gravide hustru og jeg nåede at være der i 45 minutter før vi smuttede igen fordi det virkede decideret farligt at være der. Der var timelange køer til ALT. Jeg ville give dem -5 stjerner hvis det var muligt.
Frygtelig oplevelse
Frygtelig oplevelse. Kø på kø på kø. Dårlig sikkerhed. Skrækkelig lyd. Ville hellere være foruden og få mine penge refunderet for alle de koncerter, jeg missede, da jeg stod i kø til de mest basale ting.
Jeg har hørt at syd for solen er et…
Jeg har hørt at syd for solen er et mareridt i praksis, men inden min fod har berørt Valbyparken, er jeg overbevist. QOTSA bliver aflyst (det kan ske, ingens skyld) og Jack White afløser. Jeg købte lørdagsbilletten udelukkende for QOTSA, og blev afvist i forsøg om at få billetten refunderet, da “hovednavnet var erstattet, så de så ingen grund til at refundere billetten”. Jeg har hørt QOTSA siden jeg var barn, jeg kender 2 sange fra Jack White…. Det er tilsvarende at købe en hummerhale og få gulasch i stedet - gulasch er godt, men jeg kom jo og købte en hummerhale.
Jeg tager derind i morgen, simpelthen for at få noget for mine penge, men det lyder som om at syd for solen er fuldstændig “Down South”.
Hav en festival folkens, for jeg tvivler på den bliver god. Bliver den god, ændrer jeg anmeldelsen. Hvis ikke, så forbliver den uændret.
Virkelig dårlig oplevelse
Ankom ved 15-tiden hvor der var fin stemning og en passende mængde mennesker. Derefter blev der dog ved med at ankomme flere og flere mennesker, som festivalen tydeligvis ikke havde kapacitet til. Det var ligefrem klaustrofobisk at sidde derinde, og kun opleve at menneskemængden voksede sig større og større. Der var kun få borde-bænke sæt, som selvfølgelig var optaget, så vi måtte sidde på jorden under stort set hele festivalen - ja lige bortset fra når vi stod i kø. Det gjorde vi så også rigtig meget. Vi stod i kø under næsten hele festivalen til alle faciliteter, både til at få øl og andre drikkevarer, til madboder, toiletter og vandposter. Vi gik glip af flere koncerter fordi vi brugte al tiden på at stå i kø.
Derudover virkede det ikke til at der overhovedet var styr på sikkerheden. Til Jersey koncerten stod man i et propfyldt, meget varmt telt, som kun var udstyret med én udgang (som også var indgang). Man måtte derfor ase og mase for at komme ud og få luft, og der var intet sikkerhedscrew at syne nogle steder. Til fredagain var der også fyldt, og selvom vi stod langt væk fra scenen, skubbede og masede folk for at komme ud og ind, finde deres venner osv. koncerten kunne man så heller ikke høre fordi lyden var så dårlig.
Deres pantsystem giver heller ingen mening. Man betaler 5 kr. pr. Kop samt shotsrør, hvortil man får at vide at man kan pante det et sted og få sine penge tilbage. Der var dog ingen af medarbejderne der vidste hvor denne pantstation befandt sig, hverken dem der stod i baren, eller de andre medarbejdere på pladsen. Man kan dog få lov til at bytte koppen 1-1 hvis man køber en ny øl, eller nye shots. Hvor gavmildt :)
Dertil var der ingen mobildækning, så hvis man blev væk fra sine venner derinde (hvilken man nemt gjorde i de store menneskemængder), var det umuligt at komme i kontakt med dem igen.
Sidst men ikke mindst, var det utroligt utrygt at tage derfra igen. Alle skulle ud på én gang, og der var ingen guidning eller opsyn fra medarbejdere. Man blev derfor bare skubbet ind i den store klump af mennesker, der langsomt kunne bevæge sig væk fra festivalen. Jeg havde en følelse af, at hvis bare én person går i panik, så spreder det sig til resten af menneskemængden, som så vil skubbe og trampe på hinanden. Decideret ubehagelig oplevelse, hvis man har trang til klaustrofobi.
Generelt emmer festivalen af en “går den så går den” mentalitet, hvor arrangørerne har gjort alt hvad de kan for at strække den, og tjene så mange penge som muligt, med mindst mulig indsats. Jeg kommer ikke tilbage igen.
Utryg og dårlig oplevelse
Endeløse køer til samtlige faciliteter, kritisabel sikkerhed, utryg stemning, manglende belysning, dårlige toiletforhold, intet vand
Skrækkeligt
Sikke en omgang. Latterligt lange køer, bare for at kunne tisse. Når man endelig kom frem, så var halvdelen af toiletterne svømmet over 🫠 Ikke noget info om alternative steder at tisse? Samme med køerne til at købe noget at drikke - igen aaaaalt for lange! Ergo man missede dét, man egentligt havde betalt penge for: Nej, ikke at stå i kø. Koncerterne. Igen en kaotisk oplevelse. Folk var enormt aggressive og alle stod og sludrede. Det er selvfølgelig ikke jeres skyld, men så skulle I måske have skruet lidt op eller ikke solgt nær så mange billetter. Slåskampe og råb til højre og venstre. Super fed aften……🙃
Værste festival i landet
Værste festival i landet.
Føler mig fuldstændig r ø v r e n d t. Én ting er at man skulle vente timevis på toilet, drikke og dårlig mad, så man missede koncerter - andet er, at der var så mange mennesker OVERALT. Pladsen var proppet, ingen steder at sidde ned uden at blive gået over eller ind i.
Derudover var der ingen dækning, så blev du først væk fra dine venner var det umuligt at finde dem igen i menneskemængderne.
Vil gerne have mine penge retur. Hvem skal man kontakte?
Helt igennem elendigt arrangeret.
Jeg har oplevet mange festivaler i mit liv, både i ind og udland. Det Syd For Solen var desværre en af mine dårligste festival oplevelser. En festival og nogle arrangører som på ingen måde er gearet til at håndtere så mange mennesker, med ekstremt lange køer alle steder og sikkerhed som stort set ikke var eksisterende. Men også lyden var elendig og en af 2024’s største danske festival bookinger, Fred Again, endte med at blive den mest ligegyldige musikoplevelse. Samtidig virkede festivalpladsen også bare som et kønsløst Grøn Koncert arrangement. Jeg håber inderligt at Syd For Solen tager alt kritik af årers festival til sig, da København fortjener en ordentligt musik festival og det indtil nu har været det bedste bud på noget som kan fungere.
Bondefangeri
Bondefangeri. Kom primært for at se Fred Again. Alt for mange mennesker - ingen sikkerhed. Det var decideret farligt. Oplevede også at stå i kø i flere timer. Baren løb tør for øl, før koncerten. (???). Toiletter fungerede ikke. Lyden var så dårlig, at man ikke kunne høre musikken ordentligt. Alt dette, på trods af at jeg har betalt 850 kr. for bare én dag.
Festivalen bør refundere sine gæster.
Værste festival nogensinde
Værste festival nogensinde. Tilbragte hele dagen i kø. Uansvarligt og farligt at lukke så mange ind et sted og så ikke kunne sørge for dem.
Jeg stod i kø i 1 time for så at få afvide at de kun have shots tilbage. Største scam at bruge 800 kr. på billet, man fortjener at få dem refunderet
Elendigt udført festival.
Ærligt talt den dårligste festivaloplevelse jeg nogensinde har haft. Og jeg har alligevel været på mange forskellige festivaller i både ind- og udland.
Alt for lang kø til helt basale faciliteter som toilet og vand. Én vandpost til så mange mennesker - som i øvrigt spyttede så lidt vand ud at det tog minutter at fylde en flaske - det synes nærmest bare som en hån.
Længste kø til den ringeste mad jeg nogensinde har oplevet.
Udsolgt på øl i flere barer.
Følelsen af dårlig sikkerhed omkring den største koncert og udgangen fra festivallen.
Jeg begriber ikke, hvorfor man ikke kigger på andre lignende festivaller i landet og lærer af, hvad de gør.
Jeg kommer ikke igen næste år.
Decideret ubehagelig og utryg…
Decideret ubehagelig og utryg oplevelse.
Selvom jeg har fuld festivalbillet er jeg bange for at tage tilbage igen i aften pga. manglende sikkerhed og crowd safety.
Det værste er at de stadig forsøger at sælge billetter til fredag og lørdag aften!
Ikke værd at bruge penge på
En festival med det helt rigtige potentiale der desværre bliver tabt på gulvet. Fantastisk lineup og også en dejlig indrettet plads på den nye lokation i Valbyparken. Dog ALT for mange mennesker, så mange at det mange steder var decideret farligt at opholde sig på pladsen. Magen til penge-grådighed og inkompetent planlægning skal man lede længe efter. En times kø til både mad, øl, toiletter og sågar til at fylde sin vandflaske op på den ENE vandpost, der var blevet sat op. Ingen pit til Fred Again, så alle blev mast og skubbet. Ingen vagter til at guide ud af den HELT mørke park, hvor der var blevet opfordret til, at man cyklede hen, det har været så farligt og angstprovokerende for mange mennesker at komme hjem. Det gode lineup reddede meget af jeres ry, bare en skam at 80 % af koncerterne skulle opleves fra diverse køer. Alt i alt en 2 ud af 5 oplevelse (de 2 stjerner skyldes udelukkende jeres acts og ikke jeres indsats). Ikke et safe space. Do better.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。