レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej Tinderbox Tak for en 93% god festival 2025. Men hvor det dog Êrgerligt, at I ikke helt ser og forstÃ¥r vÊrdien af den alt afgÞrende logistik. Behagelige faciliteter er et “must be’... もっず芋る

The streets Det er lidt ligesom at hÞre en frosset gris blive skÃ¥ret over med en sav mens den stadig er i live og hiver og piver fordi den lider hold kÊft det er noget skrÊlligt musik. Lad mig... もっず芋る

Kunstnere tinderbox 2022 - sikke en fallit erklÊring. FÞler mig godt og grundig snydt at have givet 2000 kr for at komme til dansk sommerfest uden nogen form for internationale kunstnere af bare no... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟
  2. アミュヌズメント センタヌ
  3. むベント チケット販売業者
  4. フェスティバル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tinderbox is Denmark’s new city festival. 22-24 June 2017, close to 40.000 guests are expected to make their way to Tusindårsskoven (The Thousand Year Forest) in the city of Odense to participate in Tinderbox – a new Danish city festival, which will br...

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

24件のレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice oplevelse

Ærgerlig oplevelse med deres hjemmeside, hvor eneste forklaring er det pres, der mÃ¥ have vÊret pÃ¥ deres side, som gjorde at man ikke kunne bestille billet ved dem. Da jeg gÞr opmÊrksom pÃ¥ dette, og tager mig tid til at skrive til dem, sÃ¥ er meldingen efterfÞlgende blot, at det iflg. Tinderbox kun havde pres pÃ¥ deres side til at starte med, og at det derfor ikke var noget at gÞre ved, og nu var deres tilbud desvÊrre udlÞbet.

Det mest positive som kan nÊvnes er dog, at de forholdsvis hurtigt besvare ens forespÞrgsel via mail, selvom jeg på siden skulle bruge tid på at finde frem til, hvordan jeg skrev en mail til dem.

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

Priser stiger og kvaliteten falder af Festivalen

Efter nogle rigtig gode år med en fantastisk stemning og fornyelse samt et tilpasset antal mennesker og lÊkker mad, er det desvÊrre gået ned ad bakke. Samtidig med denne udvikling stiger priserne år for år, og I lukker flere og flere ind.

Jeg er i tvivl om, hvorvidt denne forringelse skyldes ejerskabet, som måske fokuserer for meget på profit, og dermed sÊtter et prÊg på, hvor meget man skal vride ud af festivalen. Jeg synes, I bÞr stoppe med at sÊtte kvaliteten af programmet og maden ned og i stedet arbejde for at bevare den gode stemning og måske leve med lidt mindre end 25 millioner i overskud på de tre dage.

Uforsvarligt mange mennesker

Uforsvarligt mange mennesker. Tydeligvis en festival ude af kontrol. Generelt et svagt program, absurd prisniveau - men alt overskygges af en proppet festival der ikke havde faciliteterne til det.

DÃ¥rlig logistik

Hej Tinderbox

Tak for en 93% god festival 2025.

Men hvor det dog Êrgerligt, at I ikke helt ser og forstår vÊrdien af den alt afgÞrende logistik.

Behagelige faciliteter er et “must be’ 100%” og ikke kun for VIP, og den ramte I altså ikke i år.

Der er ALT for fÃ¥ toiletter og dem der var, var ulÊkre og overfyldte. I “Mooshine” lÃ¥ der urin i sÞer, uvÊrdigt.

OmsÊtningen i baren hÊnger i sagens natur sammen med adgang til toiletter.
Siddeplader skal ligeledes 20% op.

Jeg håber at I strammer op.

The streets

The streets

Det er lidt ligesom at hÞre en frosset gris blive skåret over med en sav mens den stadig er i live og hiver og piver fordi den lider hold kÊft det er noget skrÊlligt musik.

Lad mig hÞre et kirke kor som synger om “Dejlig er den himmel blå” i stedet for fordi det er tis pÃ¥ bÊ og atter skrÊkkende det her krÊftfremkalende som kalder sig selv “The Streets”

自発的なレビュヌ

Fan#%e da umuligt at få sin sÞvn.

Fan#%e da umuligt at få sin sÞvn.
Bor flere kilometer vÊk, har Þrepropper i og vinduet er lukket. Kan stadig hÞre larmen fra musikken meget tydeligt. I må f&@ndme flytte lÊngere ud på landet, hvor i ikke forstyrrer nogen. Min fÊtter fra Vollsmose kan hÞre det helt derude også, og det er 5 kilometer vÊk.

2024幎6月28日

Hvor skal vi sove i nat

Kan ikke sove på grund af stÞj 4,5 km fra koncerterne. Skal på arbejde i morgen hvor det forventes at jeg er frisk Lydniveauet er
uacceptabelt og sundhedsskadeligt
CO2 regnskabet må desuden vÊre kulsort pga strÞmforbruget.

2024幎6月27日
自発的なレビュヌ

Alt for mange danske bands

Æv sikke en skuffelse at vÊre pÃ¥ TINDERBOX i Ã¥r. Alt alt alt for mange danske bands. Jeg kom for 4, Ã¥r i trÊk fordi TINDERBOX plejer at have store internationale navne, og udmÊrke sig med langt mere pop/Dance end andre festivaler. Magicbox havde et flot set up og navne, det mÃ¥ man gi TINDERBOX. Ros til toilet forholdene, ros til lidt stÞrre udvalg af Þko og vegetarisk mad - men kom endelig gerne med endnu mere af det
 men Êv Êv et ringe musik program udover Magicbox. Jeg kÞber ikke en billet nÊste Ã¥r fÞr end jeg har sikret mig nogle bedre band navne der ikke er danske eller + 50 Ã¥r.

2023幎6月23日
自発的なレビュヌ

Tinderbox i er blevet grådige.

Tinderbox i er blevet grådige -
Det lugter lidt af en pengemaskine uden egentlig koncept og stil.
ALT for ringe toiletforhold. SÊrligt en oplevelse på Magic Box (MB) lÞrdag den 24/6-23 Þdelagde min TB oplevelse.
Vi er gået i god tid på MB for at hÞre lågsus, undertegnede (lÊs: gravid) skal bruge et toilet dernede som viser sig at vÊre fuldstÊndig umuligt. Der er én toiletvogn (4 toiletter) fÞrst på MB hvor kÞen er uendelig lang, og fuldstÊndig kaotisk. De andre toiletvogne er placeret i hver deres hjÞrne af scenen hvor man skal passere Þl kÞ og dansende mennesker (lÊs: et rave hoppende og proppet dansegulv) for at komme til toilettet. Dette resultere i at undertegnede må forlade MB for at finde et toilet med en overskuelig men stadig al for lang kÞ og dermed gå glip af koncerten da MB så ender med at lukke for flere tilskuer pga pladsmangel.
Tinderbox! Jeg har vÊret deltager siden i startede og kan jo se at antallet af gÊster er Þget med 10-15.000 flere de sidste år men i halter altså bagud med at Þge festivalens areal, ikke kun toiletforholdene men områder som moonshine og grovebox er ikke store nok til alle de mennesker for ikke at tale om MB.
Festivalen bliver ikke federe bare ved at lukke flere gÊster ind tvÊrtimod, min oplevelse af TB i år var desvÊrre rigtig dårlig.
Jeg skal helt sikkert prÞve heartland nÊste år.

2023幎6月24日

Pjat med tinderbox

Larm , stÞj , fulde / stive folk , Þl , vold , krÊnkelser og svine dyr priser , vanvittige billet priser , rent fis / pengemaskine. Dårlige kunstner ,
Dybt godnat.

2023幎6月23日

Kunstnere tinderbox 2022

Kunstnere tinderbox 2022 - sikke en fallit erklÊring.
FÞler mig godt og grundig snydt at have givet 2000 kr for at komme til dansk sommerfest uden nogen form for internationale kunstnere af bare nogenlunde klasse
Skam jer , vil til dagen krydse fingre for at den sidste idiot ikke er fÞdt endnu, og derfor vil kÞbe min billet !

2022幎4月10日

Én stor byfest

Tinderbox er som at vÊre til festival og byfest på én gang. Altid hyggeligt.
Har allerede kÞbt Earlybird-billetter til 2020, hvor jeg håber på flere kvindelige kunstnere.
Vi ses i ginskoven.

2019幎7月27日