Sydkystens KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Sydkystens KÞreskole. Teoriundervisningen var nem at forstÃ¥ og godt forklaret, og de praktiske kÞretimer var bÃ¥de lÊrerige og trygge. KÞrelÊreren var tÃ¥lmodig,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige fÊrdiggjort mit forlÞb hos Sydkystens KÞreskole og har kun gode ord at sige. Super gode mennesker som vÊrner om at vÊre ordentlige og sÞde. Min kÞrerlÊrer Kenneth har vÊret fantastisk t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god kÞreskole, havde Kenneth som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer. Han var meget tÃ¥lmodig og flink under kÞrslerne. Han var Êrlig pÃ¥ en ordentlig mÃ¥de, der hjalp en med at forbedre sin kÞrsel. Det... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sydkystens kÞreskole er et helt fantastisk sted at tage sit kÞrekort! God oplevelse lige fra start! BÃ¥de teoretisk og praktisk undervisning er fyldestgÞrende, og sÞrger for man har de bedste foru... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所
  2. バむク教習所

圓該䌁業による蚘述

Kvalitets kÞreskole pÃ¥ Sydkysten (SolrÞd og Greve), som har eksisteret i snart 30 Ã¥r. 8 dygtige kÞrelÊrere tager sig godt af dig og din kÞreundervisning. Hos os oplever du TRYGHED, GODT HUMØR OG TÅLMODIGHED. Vi tilbyder kÞrekort til bil og trailer. Dette i bÃ¥de SolrÞd, Karlslunde, Greve, Hundige, IshÞj, Havdrup, Tune, KÞge m.fl. Vores teoriundervisning foregÃ¥r i SolrÞd og Greve, men kÞrsel altsÃ¥ i alle nÊvnte byer i omrÃ¥det. KÞreprÞver afvikles som udgangspunkt i KÞge, Ringsted, eller Roskilde, hvor der sÃ¥ledes ogsÃ¥ trÊnes kÞrsel med kÞrelÊrerne. Hvis man har sÊrlige Þnsker til prÞvested finder vi ogsÃ¥ ud af det. Vi tilbyder ligeledes fÞrstehjÊlpskurser pÃ¥ vores kÞreskole. Her kan du tage fÞrstehjÊlpskurset til kÞrekort. Vi glÊder os til at tage imod jer pÃ¥ Sydkystens KÞreskole! www.sydkystens.dk

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Kan kun anbefale denne kÞreskole

Kan kun anbefale denne kÞreskole. Fantastisk undervisning af Torben. Ingen slinger i valsen og alt spiller bare så du er maks klar til prÞve.
Stor tak til Torben.

2024幎8月14日

Sydkystens KÞreskole からの回答

1000 tak for de flotte ord. Det vÊrdsÊtter vi meget.

Held og lykke med kÞrekortet og tak for at du valgte Sydkystens KÞreskole.

De bedste hilsner

God kÞreskole😁

Jeg kan varmt anbefale Sydkystens KÞreskole.
Alle lÊrerne er gode til at lÊre fra sig og vil sine elever det bedste:)

2024幎7月29日

Hej Camille,

1000 tak for din fine anmeldelse, den varmer meget. Vi lÊgger en stor Êre i at sikre at alle vores elever får en god oplevelse og det er derfor utroligt dejligt at lÊse, at du også er af den opfattelse.

Tak for du valgte Sydkystens KÞreskole og held og lykke med kÞrekortet.

Bh Flemming

Klar anbefaling

Jeg var så heldig at få Torben som kÞrelÊrer, og det har simpelthen vÊret den bedste kÞreoplevelse. Kan klart andbefaldes

2024幎7月4日

Hej Oscar,
Mange tak for din anbefaling. Det er utroligt dejligt at få en så positiv tilbagemelding Jeg skal hilse fra Torben og sige, at det var virkeligt meget godt gået, du bestod i en lånebil da Torbens egen bil gik i stykker. Det er virkeligt flot. Torben takker også for en masse sjove timer i bilen.
Tak for at du valgte Sydkystens KÞreskole.

Michalah er super god!

Jeg startede med at tage mit kÞrekort hos en anden kÞreskole men valgte at skifte over til Michalah hos Sydkystens KÞreskole, hvilket har vÊret den helt rigtige beslutning! Udover at vÊre super dygtig til at undervise, så er Michalah også rigtig god til at tilpasse sig den enkelte elevs behov og få en til at fÞle sig tryg i bilen. Jeg havde det meget stramt med at skulle til kÞreprÞve, men Michalah gjorde meget ud af at få mig til at tro på mig selv :)

2024幎6月19日

Hej Tanja
1000 tak for anmeldelsen. Det varmer altid med en så flot anbefaling. Michalah og jeg er glad for din positive oplevelse og det betyder meget for os at du kom trygt igennem.
Tak for at du valgte Sydkystens KÞreskole.

Den bedste kÞre skole

Den bedste kÞre skole. Havde Torben som kÞre og teori lÊrer, han lÊrer sine elever ALT. Han sÞrger for alle forstÃ¥r og alle er med. SÃ¥ kan han alle ens kÞretider, sÃ¥ man er fri for selv og huske det😄
Han går meget op i man består fÞrste gang ( og det gjorde jeg til begge prÞver) Torben er en kÞrer lÊrer man hyggesludre med i bilen og det altid en fornÞjelse og kÞrer med ham.
Jeg havde den bedste oplevelse med Sydkystens kÞreskole og vil anbefale denne kÞrer skole til alle

2024幎4月26日

Hej Sarah.
Det har vÊret en fornÞjelse at have dig som elev på kÞreskolen. Altid positiv og i glimrende humÞr. GÞr bare undervisningen så meget sjovere. Tillykke endnu en gang med kÞrekortet.

5぀星のうち5の評䟡

En god og tålmodig kÞreskole

En god og tålmodig kÞreskole, både til teori og selve kÞretimerne. Havde Kim som kÞrelÊrer og han var super god. Selvom jeg var nervÞs var han super god til at få en ned igen og gav en tryglende atmosfÊre. Kan klart anbefales

2024幎4月4日

Sydkystens KÞreskole からの回答

KÊre Rebecka. Mange tak for dine rosende ord. Jeg giver dem også videre til Kim.
B.h.

Fantastiske kÞretimer med Kim

Fantastiske kÞretimer med Kim! Han er utroligt tålmodig, professionel og skaber en tryg atmosfÊre. Har set frem til kÞre hver gang. Kan virkeligt anbefales!

2024幎3月9日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Mange tak for din anmeldelse Caroline. Jeg videregiver dine flotte ord til Kim i morgen til vores kÞrelÊrermÞde. Endnu engang tillykke med dit kÞrekort.

Fik kÞrekort på fÞrste forsÞg

Fik kÞrekort på fÞrste forsÞg
Sydkystens kÞreskole er et rigtig godt sted, at tage kÞrekort. Teoriundervisning var rigtig god og let at forstå. Jeg havde Kim som kÞrelÊrer og han gjordet et rigtig godt stykke arbejde. Han var god til at forklare og vise hvad der er rigtig og forkert. 5 stjerner herfra!

2024幎1月26日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Rigtig mange gange tak Mikkel. Vi er RIGTIG glade når vores tilfredse kunder skriver gode ting om os. Jeg sender roserne videre. Tillykke med dit nye kÞrekort.

Super god skole

Super god skole, både teoretisk og samtidig også super gode kÞrelÊrer.
Jeg havde Torben som kÞrelÊrer og kan anbefale ham som en rigtigt god og tålmodig kÞrelÊrer

2024幎1月10日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Mange tak Hans for dine rosende ord. Det betyder meget for os alle sammen på Sydkystens KÞreskole.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har lige fået kÞrerkort

Jeg har lige fået kÞrerkort, og det kan jeg takke skÞnne min kÞrelÊrer Torben for! Sjove og lÊrerige kÞrertimer, med forståelse og respekt har jeg nydt de sidste par måneder. Hyggelige teori timer, det hele spiller bare. KÊmpe anbefaling!

2024幎1月5日

Sydkystens KÞreskole からの回答

KÊre Helena. Mange mange tak for dine sÞde ord. Vi bliver bare så glade når vores elever vil bruge tid på at sende deres gode oplevelser med Sydkystens KÞreskole ud på nettet. Jeg lover at give roserne videre til din kÞrelÊrer og teorilÊrer.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Sydkysten KÞreskole. Fra starten har hele processen vÊret professionel og lÊrerig. InstruktÞrerne hos Sydkysten KÞreskole er erfarne og dygtige. Sydkysten KÞreskole var fleksibel med hensyn til planlÊgning af kÞretimer, hvilket gjorde det lettere at tilpasse kÞrekurset til mine personlige forpligtelser.

2023幎12月15日

KÊre Diana.
Mange tak for dine rosende ord. Det varmer i en KOLD tid! :-)
Og tillykke endnu engang med dit nye kÞrekort.

KÊmpe anbefaling!
Jeg tog kÞrekort med min veninde, og vi havde en super fed oplevelse. Der var rigtig godt humÞr til både teoriundervisningen og under kÞretimerne. Torben var fantastisk som teorilÊrer og gjorde det både sjovt og lÊrerigt. Det var også en kÊmpe fornÞjelse at kÞre med Helle. Hun gjorde kÞretimerne rolige, effektive og mega hyggelige. Rigtig sÞde lÊrere, og alt i alt en fantastisk kÞreskole!

2023幎12月16日

Sydkystens KÞreskole からの回答

KÊre Indra. 1000 tak for din anmeldelse, og din kÊmpe anbefaling. Det er vi meget taknemmelige for. Og vi er glade for at du har haft gode oplevelser med alle undervisere på Sydkystens KÞreskole.

Stort MC kÞrekort

Min kammerat og jeg havde besluttet os for vi skulle have stort MC kort og endte med at tage det her hos Thomas og kan stÊrkt anbefale andre der går med sammen tanker om at gÞre det sammen.

Alt det praktiske papirarbejde er der helt styr på. Der er stor fleksibilitet i forhold til undervisnings dage og tider så det kan passe alle. Det er små hold så der er virkelig fokus på hvert enkel elev.

Thomas har kÊmpe interesse og passion for motorcykler og deler glÊdeligt ud af viden og egen erfaring.

2023幎9月28日

Sydkystens KÞreskole からの回答

1000 tak for de flotte ord. De varmer i den grad her efter, at MC-sÊsonen er slut. GlÊder mig til foråret, og håber vi kan vinke til hinanden på 2 hjul ved det lokale ishus! :-)

De stÞrste anbefalinger herfra

De stÞrste anbefalinger herfra!
Jeg tog mig endelig sammen til at tage kÞrekort (lÊs: jeg nÊrmer mig de 50 år), og fik Kim som kÞrelÊrer.
Det er jeg virkelig glad for! For han er super dygtig til at berolige én, og forklare hvorfor/hvordan tingene hÊnger sammen.
Og teoritimerne var også helt i top, så KÆMPE TAK, til Helle og Thomas!

2023幎10月26日

Sydkystens KÞreskole からの回答

KÊre Charlotte. Mange mange tak for din anmeldelse her på TP. Jeg giver roserne videre til Helle og Kim. Jeg ved, at begge har vÊret rigtig glade for at lÊre dig at kende. Og sejt i Þvrigt med det flotte forlÞb du var igennem. Rigtig god fornÞjelse bag rattet!!

5぀星のうち5の評䟡

Gode og tålmodige kÞrelÊrer!

2023幎10月16日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Tryghed - Tålmodighed og Godt humÞr. Fedt når vi lever op til vores vigtige vÊrdier Nikolai. Og mange tak for at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse:-) Tillykke med kÞrekortet!

5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!!

Jeg er super glad for at jeg valgte at tage mit kÞrekort hos Sydkystens kÞreskole.
Jeg har kun haft en god oplevelse, med super underviser og kÞrelÊre.

KÊmpe anbefaling herfra 🀩
5 ⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎9月27日

Sydkystens KÞreskole からの回答

KÊre Mathilde. Mange mange tak for dine positive ord. Vi sÊtter stor pris på, at du ville bruge et Þjeblik på at anmelde kÞreskolen.
Sydkystens KÞreskole.

Super professionel kÞreskole

Super professionel kÞreskole, var igennem et forlÞb på 14 dage omkring trailerkort, Teorien var i top og kÞretimerne hos Tim var der absolut intet at klage på. Tak for hjÊlpen med kortet

2023幎8月24日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse Ole. Glad for at kunne hjÊlpe med kÞrekortet.

Fantastisk kÞreskole

Jeg har taget mit kÞrekort hos Sydkystens KÞreskole i SolrÞd. Jeg har haft Kim som kÞrelÊrer og det var en kÊmpe fornÞjelse fra start til slut. Kims professionalisme og enorme faglighed skinner igennem i bilen såvel som i teorilokalet. Han fortjener stor ros. Jeg har derudover indtryk af, at alle de Þvrige af kÞreskolens kÞrelÊrere også er enormt dygtige. Man er i gode hÊnder på Sydkystens KÞreskole.

2023幎8月16日

Sydkystens KÞreskole からの回答

1000 tak for dine flotte ord Morten. Vi sÊtter stor pris på når vores elever bruger tid på at anmelde oplevelserne på vores kÞreskole. Jeg sender dine roser videre til Kim.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har taget mit kÞrerkort på

Jeg har taget mit kÞrerkort på sydkystens kÞreskole i solrÞd.
Har fået kÞrekort i en alder af 37 år.
Det tog knap 4 måneder fra start til slut. Var i tvivl om, hvorvidt jeg ville kunne fÞle mig tryg i en bil. Nu ved jeg at jeg kommer til at elske at kÞrer.
God beliggenhed tÊt på stationen og fine lokaler.
Det har vÊret hyggeligt, behageligt, sjovt, lÊrerigt og trygt fra start til slut. Alle jeg har mÞdt har vÊret venlige, imÞdekommende og fyldt med tålmodighed. Min kÞrelÊrere Micalah Johannsen har virkelig formået at lytte til mine behov, vÊret kreativ og hjulpet mig med at fÞle mig tryg. Hun har vÊret kÊmpe fleksibel og tålmodig. Jeg vil bruge sydkysten kÞreskole når min egen sÞn skal igang.

2023幎7月21日

Sydkystens KÞreskole からの回答

Mange mange tak for dine positive ord Maria. Vi er glade for at kunne hjÊlpe med kÞrekortet, og vil glÊde os til at tage imod din sÞn på kÞreskolen:-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。