Helt igennem fantastisk oplevelse at tage trailerkÞrekort hos TrailerJan. Hurtigt, bekvemt og utrolig hÞj faglighed. Torben er den mest joviale og behagelige underviser man kunne tÊnke sig. /Osca... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et fantastisk forlÞb pÃ¥ bare 10 dage fra teori til bestÃ¥et kÞreprÞve. Torben er en fantastisk kÞrelÊrer og det som jeg var mest nervÞs for inden jeg startede forlÞbet (bakke om hjÞrner) var det jeg va... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak til Torben og Flemming for et meget veltilrettelagt forlÞb i forbindelse med udvidelse af mit kÞrekort. KÞrelÊrer Torben er utroligt pÊdagogisk og formÃ¥r at lÊre bÃ¥de teori og praktik fra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Angel Driver har gjort undervisningen til en behagelig vej igennem det at skulle til prÞve omkring min kÞrsel. Torben har vÊret velforberedt pÃ¥ mit personlige niveau hele vejen igennem, ved at trykke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil du vÊre sikker på at vÊre bedst muligt rustet til kÞreprÞven til trailerkÞrekort eller erhvervskÞrekort, så er TrailerJan.dk det oplagte valg, når du skal vÊlge kÞreskole. Vi har specialiseret os i undervisning og teori til trailerkÞrekort. Vi er en del af Sydkystens KÞreskole. Teoriundervisningen foregår i SolrÞd og alt kÞrsel foregår fra og i KÞge.
SolrÞd Strandvej 92, 2680, SolrÞd, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Tak for en god oplevelse med at tage BE kÞrekort det var en fornÞjelse at trÊffe Torben med et drive for at man skal bestå

/Oscar

Trailerjan.dk ããã®åç
Superhurtigt forlÞb, og Torben er bare en verdensmand. Kan kun anbefales! ð€©

Trailerjan.dk ããã®åç
Et fantastisk forlÞb på bare 10 dage fra teori til bestået kÞreprÞve. Torben er en fantastisk kÞrelÊrer og det som jeg var mest nervÞs for inden jeg startede forlÞbet (bakke om hjÞrner) var det jeg var mindst nervÞs for til kÞreprÞven.

Trailerjan.dk ããã®åç
Hurtigt, effektivt og Torben gjorde sig umage med den praktiske undervisning.

Trailerjan.dk ããã®åç
Jeg havde fornÞjelsen af at blive undervist af Torben. Meget imÞdekommende, positiv lÊring og får sig til at fÞle sig godt tilpas. Kan på det kraftigste sende mine anbefalinger herfra!

Trailerjan.dk ããã®åç
KÞrelÊrer Torben er utroligt pÊdagogisk og formår at lÊre både teori og praktik fra sig på en yderst behagelig - men også effektiv facon, så man får tingene lÊrt ret hurtigt. Jeg fik lÊrt nogle gode praktiske manÞvrer med traileren, som jeg også vil anvende efter forlÞbet.
Alle bilister burde få et par timers kÞrsel med Torben, så ville vejene vÊre sikrere og skuldrene nede:-)
Hele forlÞbet fra start til slut er blevet koordineret og varetaget virkelig professionelt og effektivt. Tak til jer.

Trailerjan.dk ããã®åç
Torben er super behagelig kÞrelÊrer og gÞr sit arbejde til perfektion. Kan helt sikkert anbefale trailerjan.dk har vÊret en fornÞjelse at tage B/E kÞrekort hos demðð Kun ros herfra

Trailerjan.dk ããã®åç
Fantastisk sted, med dygtige og passionerede mennesker. Torben er en sand fornÞjelse at kÞre med, god til at fokusere på relevant viden og dygtig til at lÊre den fra sig.
Stor anbefaling herfra.

Trailerjan.dk ããã®åç
Hurtigt og effektivt forlÞb. Vogntoget er nemt at kÞre med og kÞrelÊreren er imÞdekommende og grundig . KÞreprÞven forlÞb roligt og jeg fÞlte mig godt forberedt.

Trailer Jan kan kun anbefales
Angel driver/ Torben som kÞrelÊrer
Professionel underviser, altid positiv og smilende :)

Trailerjan.dk ããã®åç
Angel Driver har gjort undervisningen til en behagelig vej igennem det at skulle til prÞve omkring min kÞrsel. Torben har vÊret velforberedt på mit personlige niveau hele vejen igennem, ved at trykke på de rigtige knapper har han givet mig den rette tryghed jeg havde behov for, for at kunne bestå kÞreprÞven. Jeg kan varmt anbefale Angel Driver hvis man skal udvide sit kÞrekort til trailer.

Trailerjan.dk ããã®åç
Jeg kan klart anbefale Trailerjan.dk, specielt kÞrerlÊren Torben Angel, han har udvist en super professionel måde at lÊre mig at kÞrer med trailer. Smilende og hÞflig og han var god til at forklare tingene så jeg kunne forstå og huske det.

Trailerjan.dk ããã®åç
Torben er er verdens klasse lÊrer, han giver mange guld korn inden du skal til prÞve
KÊmpe anbefaling herfra

Trailerjan.dk ããã®åç
Hvis du som jeg står med behov for BE kÞrekort, så er Trailerjan et rigtig god valg. Jeg havde personligt fornÞjelsen at kÞre med Torben Angel. Fantastik oplevelse. Torbens evne til at formidle teori og praktik er fortrÊffelig. Jeg har selv haft kÞrekort i 37 år med 35000km om året, så man synes jo godt man kan kÞre bil - Men lyt efter når det handler om trailer, spejle og bakkemetoder. Der er mange gode fif. Stemningen er afslappet og der er plads til snak og hygge.
Tak, Torben. Du kan varmt anbefales.

Trailerjan.dk ããã®åç
Fin Teori undervisning og en kÞrelÊre der er god til at lÊre fra sig. 5 stjerner her fra

Trailerjan.dk ããã®åç
At tage trailerkÞrekort med Torben som instruktÞr har vÊret en udelukkende positiv oplevelse. Torben er utrolig kompetent, tÃ¥lmodig og pÊdagogisk â han er helt klart en af de bedste kÞrelÊrere, jeg har haft igennem tiden. Man fÞler sig i fuldstÊndig trygge hÊnder fra start til slut. Tusind tak for den gode undervisning, Torben!

Trailerjan.dk ããã®åç
Stor anbefaling her fra. God undervisning der gjorde det hele enkelt og overskueligt og nemt at lÊre samtidig med at de var meget rare og venlige.

Trailerjan.dk ããã®åç
Helt igennem professionel afholdelse af teori, planlÊgning af kÞrsel, orienteringer af praktisk karakter frem mod kÞreprÞven.
Jeg kan varmt Torben Angel og Flemming som sted at tage trailerkort.
Fem stjerner herfra.

Trailerjan.dk ããã®åç
Super rare personer og rolig og ikke stressende tilgang til forlÞbet.