レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var en rigtig dejlig oplevelse hos Iris! Jeg fÞlte mig meget velkommen og fik rigtig god information inden behandling. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og glÊder mig til at komme igen o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet lashlift ved 4 forskellige klinikker. Iris var den 5. klinik, og kommer helt sikkert til at vÊre den sidste. Mit lash-lift er lavet til perfektion. HÃ¥ndarbejdet er én ting, men... もっず芋る

䌁業が回答したした

Kosmetisk Japansk ansigts akupunktur😊 Jeg har fÃ¥et 5 ansigtsbehandlinger hos Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik. Og det har vÊret fantastisk bÃ¥de indvendig og udvendig. Jeg kan virkelig se og mÊrke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Japansk ansigtslÞft - jeg har idag fÃ¥et denne ansigtsbehandling. Den var super god. Mit ansigt blev masseret og "lÞftet", hovedbunden blev masseret og fÞdder samt lÊg. Ansigtet fÞles rart bagefter og... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. フェむシャル スパ
  3. 健康・矎容補品店
  4. スキンケア クリニック
  5. ダむ゚ット支揎サヌビス
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

I min klinik vil du mÞde en imÞdekommende, lyttende og professionel behandler, der vejleder dig igennem junglen af behandlinger. Der er behandlinger til såvel mand som kvinde og alt fra ansigtsbehandlinger til Slankebehandlinger, hårfjerning, japansk akupunktur, Microneedling, lerindpakninger og meget mere - se gerne nÊrmere på hjemmesiden. Mange års erfaring har lÊrt mig at det der er godt for den ene - ikke nÞdvendigvis er godt for den anden. Derfor tilpasses behandlingerne .... til dig. Du er altid velkommen til at få en gratis konsultation som du booker via min hjemmeside: www.sydkystensslankeklinik.dk Mail: info@sydkystensslankeklinik.dk Tel: 60890640 * Slankebehandlinger: Lipo Laser, Universal Contour Wrap, Elektrisk muskel stimulation, InfrarÞd SaunatÊppe, Fedtfrysning (cryolipolysis), Ultra Terapi, ler indpakninger -417 og Guam * Ansigtsbehandlinger: Dermaoxy Oxygen Face Lift, Klassiske og teenagebehandlinger, Ultralyd, Diamantpeeling, Ultra Terapi, Microneedling, Hydrafacial mv * FÞdder: Pedicure med CND Shellac * Farve og ret af bryn & og vipper, Outloud LASH Lift & Brow Lift * Hårfjerning med voks Lad os sammen lave et forlÞb der vil virke effektivt på dig. Nem parkering, tÊt på bus & S-tog, ved motorvejsafkÞrsel 28 Jeg ser frem til at mÞde dig

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

51件のレビュヌ

Det var en rigtig dejlig oplevelse hos

Det var en rigtig dejlig oplevelse hos Iris!

Jeg fÞlte mig meget velkommen og fik rigtig god information inden behandling.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen og glÊder mig til at komme igen om et par uger.

2026幎4月20日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Sussie, det betyder virkelig meget for mig, at du fÞlte dig tryg og godt tilpas hos mig. Jeg glÊder mig til at se dig igen 💕

God atmosfÊre og dygtig behandler

God atmosfÊre og dygtig behandler. Mange spÊndende behandlinger der bliver tilpasset og resultaterne kan ses. Samtidig ligger priserne i den gode ende. Jeg kommer helt sikkert igen.

2025幎9月9日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Mange tak for din positive anmeldelse Jan 😃 Vi ses snart til ny behandling 🀩 kh Iris

Det bedste sted at komme og få

Det bedste sted at komme og få behandlinger.
BÃ¥de ansigt og krop.
Man får gode anbefalinger og råd til hvad man selv kan gÞre derhjemme.
Har lige prÞvet Japansk ansigts akupunktur.
Meget spÊndende forlÞb på 6 gange i opstart.
De fÞrste gange fik jeg hedeture som var jeg igen i overgangsalderen
Efter anden gang kunne jeg se Êndringer i ansigtet.
Den sidste gang jeg lå der fik jeg en fantastisk fÞlelse af ro indeni. FÞlte mig afslappet og havde det utrolig godt bagefter.
GlÊder mig til jeg skal afsted igen.
Kan kun anbefale stedet.
Dejlig atmosfÊre og Iris er fantastisk til at man fÞler sig afslappet og nyder behandlingerne.
Man får lyst til at komme igen og igen.

2025幎10月10日

KÊre Lone
 Tusind tak fra hjertet for din skÞnne anmeldelse.
Det er en fornÞjelse at fÞlge din rejse med japansk ansigtsakupunktur, og at hÞre hvordan både krop og sind finder ro under forlÞbet.
At du gÃ¥r herfra med et smil og lysten til at komme igen, er den stÞrste kompliment, jeg kan fÃ¥ 🌿

KÊrlig hilsen
Iris – Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik

Go to til lash lift

Iris er min go to, nÃ¥r jeg skal have lavet lash lift. Hun er lyttende og tilpasser hver konsultation til ens Þnsker. Hendes klinik er hyggelig, og man bliver altid mÞdt med smil. Kan varmt anbefales 🌞

2025幎8月12日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

KÊre Cecilie - Mange tak for alle stjernerne, det gÞr mig glad at du er tilfreds med at komme her og for behandlingen - Tak og rigtig god ferie

Jeg har nu vÊret hos Iris af 2 omgange

Jeg har nu vÊret hos Iris af 2 omgange og fået behandlingen Bio-Microneedling. Jeg kan klart anbefale både hende og behandlingen. Det er skÞnne omgivelser, og Iris tager godt imod én og man fÞler sig velkommen der. Det vigtigste for mig er egenligt en behandler som er Êrlig og kan fortÊlle mig hvad jeg har brug for, og det må man sige at hun er. Jeg kan klart anbefale hende!

2025幎4月30日

KÊre Camilla

Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for mig, at du fÞler dig tryg, velkommen og godt vejledt – det er lige prÊcis dét, jeg Þnsker at give alle, der besÞger klinikken.
Jeg er ogsÃ¥ rigtig glad for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Bio-Microneedling, lige hvad din hud havde brug for 😃

Jeg glÊder mig til at se dig igen!

Kh // Iris

ImÞdekommende og professionel

Jeg har for nylig vÊret forbi Iris for at få lavet blandt andet et eyelash lift, og det var en super oplevelse. Hun er utrolig imÞdekommende og professionel, og jeg fÞler mig altid helt tryg, når jeg er i hendes hÊnder. Hun tager sig tid til at forstå, hvad jeg Þnsker. Jeg ser allerede frem til at booke en ny tid hos hende!

2024幎9月10日

KÊre Yasmeen
Jeg glÊdes over du er tilfreds med sÃ¥vel din behandling som din vejledning 😃
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🌹
GlÊder mig til du kommer igen 🀗
Kh Iris

Det blir' hurtigt vanedannende!

Det er så dejligt at vÊre i Iris' kyndige hÊnder. Meget afslappende og utroligt som mit ansigt får ungdommelig glÞd efter hver behandling, hvad end det er japansk lifting eller alm. ansigtsbehandling. Det bliver hurtigt vanedannende!

2024幎8月23日

KÊre Heidi 🌞
Tak for din fine anmeldelse.
Er rigtig glad for du fÞler dig godt tilpas nÃ¥r du er her og at behandlingerne gÞr dig godt 😃 Vi ses
Kh // Iris

Det kan kun anbefales
Iris er

Det kan kun anbefales
Iris er kompetent, dygtig og jeg fÞler jeg fik en supergod vejledning, inden behandlingen, og det er ligesom at vÊre pÃ¥ en klinik, selvom det er i hjemmet.

2024幎8月28日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Tusind tak Helle for din dejlige anmeldelse 🌹 Fordi klinikken er i hjemmet kan jeg også holde priserne på et rimeligt niveau, og det kommer jo mine klienter til gode 😃
Tak for dit besÞg - vi ses snart igen 🌹

Altid god service samt en fantastisk

Altid god service samt en fantastisk behandling med synlige resultater. Virkelig en allround god oplevelse med super hyggelig behandler 👍🀩kan varmt anbefales.

2024幎6月14日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Tusind tak for de mange stjerner 🙏🏻
Jeg bliver glad helt ind i hjertet, nÃ¥r jeg lÊser din positive anmeldelse. Glad for jeg kan gÞre noget godt for andre - for dig 😃
Kh Iris

Jeg kan kun anbefale at bestille

Jeg kan kun anbefale at bestille behandlinger hos Iris.
Jeg har fÃ¥et lavet flere vippebuk og et lpl forlÞb og er meget tilfreds med resultateterne 👏🏻😀

2024幎5月6日

Tusind tak Stine for hver en ⭐⭐⭐⭐⭐
Dejligt at blive pÃ¥skÞnnet 🙏🏻😃
KÊrligst // Iris

Very satisfied

I get done Cryolipolysis treatment at Iris clinic. She is so sweet and professional! I have always felt really comfortable, and she is so understanding and willing to help finding the best for you. I have been going several times, and will for sure in the future, as it does give very nice results!

2024幎4月18日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Thank you so much for your kind words, Ester ! I'm thrilled to hear that you had a positive experience at my beauty clinic and that you're happy with the results. I appreciate your feedback and look forward to seeing you again soon!

Kosmetisk Japansk ansigts akupunktur😊

Kosmetisk Japansk ansigts akupunktur😊
Jeg har fÃ¥et 5 ansigtsbehandlinger hos Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik. Og det har vÊret fantastisk bÃ¥de indvendig og udvendig. Jeg kan virkelig se og mÊrke resultat. Jeg kan varmt anbefale Iris. Hun er meget dygtig og kompetent til hendes arbejde og er en virkelig omsorgsfuld og empatisk kvinde. Kunne jeg give flere ⭐ end 5, ville jeg give Iris 10⭐ PrÞv klinikken 🥰

2024幎3月26日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

KÊre Liff 🌷 Af hjertet tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻 Til trods for lidt nÃ¥leskrÊk, har du nu fuldfÞrt et forlÞb og vi kan med glÊde konstatere at det virker sÃ¥vel udvortes som indvortes 😃 Er sÃ¥ glad pÃ¥ dine vegne. FÞr/efter foto taler ogsÃ¥ sit klare sprog. Kram

Her gÃ¥r du ikke galt i byen 🀩

Jeg har fået lavet lashlift ved 4 forskellige klinikker. Iris var den 5. klinik, og kommer helt sikkert til at vÊre den sidste. Mit lash-lift er lavet til perfektion.
HÃ¥ndarbejdet er én ting, men Iris’ skÞnne aura og professionalisme gÞr det endnu bedre.
Sydkystens slanke og skÞnhedsklinik har mine varmeste anbefalinger.
SkÞnt endelig at have fundet et trygt sted med håndarbejdet i top klasse.

2023幎8月4日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Jeg er ydmyg og kiste glad Freja 🙏🏻 Tusind tak for din skÞnne anmeldelse🌹 GlÊder mig du er tilfreds og ikke skal surfe rundt efter en ny klinik😉 GlÊder mig til at se dig igen. Tak 😃

Den mest vidunderlige skÞnhedsklinik

Den mest vidunderlige skÞnhedsklinik, hvor man som kunde aldrig er i tvivl om at man er i fokus.
Iris er rar og super dejlig at snakke med. Det sted får de varmest anbefalinger herfra.
Har prÞvet forskellige behandlinger og har haft den stÞrste fornÞjelse af dem alle.
Iris guider hvis man har brug for at finde ud af hvilken behandling der er bedst til end Þnske.

2023幎6月20日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Wow Katja! Det gjorde mig rigtig glad og varm i kroppen at lÊse din anmeldelse 🌹 Det er guld vÊrd for mig personligt, at mine klienter fÞler sig hÞrt og fÃ¥r den rigtige vejledning 🌹Af hjertet - tak 🫶🏻

Japansk ansigtslÞft

Japansk ansigtslÞft - jeg har idag fået denne ansigtsbehandling. Den var super god. Mit ansigt blev masseret og "lÞftet", hovedbunden blev masseret og fÞdder samt lÊg. Ansigtet fÞles rart bagefter og jeg kan virkelig mÊrke at alt er blevet stimuleret. Jeg kan varmt anbefale denne afslappende behandling ;-)

2022幎11月7日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Dejligt du synes sÃ¥ godt om denne skÞnne behandling. Tak for dit besÞg og fordi du gav dig tid til at anbefale min afslappende og oplÞftende Japansk Lifting behandling, som er til bÃ¥de kvinder og mÊnd🌹

Engageret og personlig behandling

Engageret og personlig behandling. Kan kun anbefale stedet 0g Iris. Der er kun roser herfra. Hun har stor fokus på dig som kunde der skal have en god oplevelse og resultat.

2022幎2月26日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Tusind tak din positive anmeldelse og for de virtuelle roser. Det får smilet frem og luner. Tak

Anbefales varmt til dig der har valgt

Anbefales varmt til dig der har valgt at prioritere wellness og godhed til dig selv. Hyggelige omgivelser, meget kompetent ejer, dennes varme vÊsen og aldeles rimelige priser giver en pragtfuld oplevelse uanset hvilken behandling du vil forkÊle dig selv med. Personligt har jeg kun haft gode oplevelser, gide resultater og kommer helt sikkert fortsat igen.

2022幎2月13日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Thinne jeg siger 1000 tak for din skÞnne anmeldelse. At du tager turen langvejs fra, mÃ¥ vÊre et tegn pÃ¥ at du virkelig mener du skriver. Altid hyggeligt at behandle dig og sammen
.. skaber vi resultater 🌹

Fantastisk person og behandlinger ❀

Iris er super sÞd, imÞdekommende og virkelig engageret og fantastisk til sit job. Hun gÞr alt for at man fÞler sig tilpas og er i gode trygge rammer ❀ hun giver altid den bedste service og man går aldrig skuffet derfra ligemeget hvilken type behandling man vÊlger

Hun er god til at forklare om behandlingerne og hvad der kommer til at ske undervejs, igen for at man fÞler sig tryg 🥰

Synes også det er dejligt der er plads til at man kan snakke imens og at hun viser interesse for en som person, så det ikke kun handler om at få udfÞrt en bestemt behandling

Så vil helt klar anbefale Iris til alle og enhver da hun er fantastisk 😊

2022幎2月8日

KÊre Isabella
Jeg er helt overvÊldet over din ualmindelig flotte anmeldelse 🌹 Tusind tak for de smukke ord. Jeg er oprigtig glad og kan se du har booket nye tider til div. behandlinger - Tak 🙏🏻🌹 Vi ses igen.

Jeg fÞlte mig i meget trygge og

Jeg fÞlte mig i meget trygge og kompetente hÊnder! Stemningen var hyggelig og humoristisk, og jeg kommer bestemt igen!🙂

2022幎2月3日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Tusind tak Julie for alle stjernerne og de positive ord. Jeg vil se frem til at se dig igen 💐 Og smil/grin kan vi ikke få for meget af 😃

Super god klinik

Var til min fÞrste behandling hos Iris forleden og det var fantastisk! Jeg valgte en "slank i en fart" kropsbehandling samt lash lift med farve. Jeg kan allerede mÊrke effekten af kropsbehandlingen og nyder mine fine vipper.
Iris er virkelig sÞd og imÞdekommende og hun gÞr meget ud af at forklare behandlingerne så man fÞler sig tryg. Dette er absolut ikke sidste gang jeg besÞger hende!

2021幎8月2日

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik からの回答

Af hjertet TAK Mette, for de varmende ord. Det betyder meget for mig at alle fÞler sig taget godt imod pÃ¥ alle mÃ¥der. Og det betyder alverden, at du som “min gÊst”giver dig tid at beskrive din oplevelse. Vi ses :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。