Det var en rigtig dejlig oplevelse hos Iris! Jeg fÞlte mig meget velkommen og fik rigtig god information inden behandling. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og glÊder mig til at komme igen o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et lavet lashlift ved 4 forskellige klinikker. Iris var den 5. klinik, og kommer helt sikkert til at vÊre den sidste. Mit lash-lift er lavet til perfektion. HÃ¥ndarbejdet er én ting, men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kosmetisk Japansk ansigts akupunkturð Jeg har fÃ¥et 5 ansigtsbehandlinger hos Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik. Og det har vÊret fantastisk bÃ¥de indvendig og udvendig. Jeg kan virkelig se og mÊrke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Japansk ansigtslÞft - jeg har idag fÃ¥et denne ansigtsbehandling. Den var super god. Mit ansigt blev masseret og "lÞftet", hovedbunden blev masseret og fÞdder samt lÊg. Ansigtet fÞles rart bagefter og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I min klinik vil du mÞde en imÞdekommende, lyttende og professionel behandler, der vejleder dig igennem junglen af behandlinger. Der er behandlinger til såvel mand som kvinde og alt fra ansigtsbehandlinger til Slankebehandlinger, hårfjerning, japansk akupunktur, Microneedling, lerindpakninger og meget mere - se gerne nÊrmere på hjemmesiden. Mange års erfaring har lÊrt mig at det der er godt for den ene - ikke nÞdvendigvis er godt for den anden. Derfor tilpasses behandlingerne .... til dig. Du er altid velkommen til at få en gratis konsultation som du booker via min hjemmeside: www.sydkystensslankeklinik.dk Mail: info@sydkystensslankeklinik.dk Tel: 60890640 * Slankebehandlinger: Lipo Laser, Universal Contour Wrap, Elektrisk muskel stimulation, InfrarÞd SaunatÊppe, Fedtfrysning (cryolipolysis), Ultra Terapi, ler indpakninger -417 og Guam * Ansigtsbehandlinger: Dermaoxy Oxygen Face Lift, Klassiske og teenagebehandlinger, Ultralyd, Diamantpeeling, Ultra Terapi, Microneedling, Hydrafacial mv * FÞdder: Pedicure med CND Shellac * Farve og ret af bryn & og vipper, Outloud LASH Lift & Brow Lift * Hårfjerning med voks Lad os sammen lave et forlÞb der vil virke effektivt på dig. Nem parkering, tÊt på bus & S-tog, ved motorvejsafkÞrsel 28 Jeg ser frem til at mÞde dig
TjurgÃ¥rden 178, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
Det var en rigtig dejlig oplevelse hos Iris!
Jeg fÞlte mig meget velkommen og fik rigtig god information inden behandling.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen og glÊder mig til at komme igen om et par uger.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
God atmosfÊre og dygtig behandler. Mange spÊndende behandlinger der bliver tilpasset og resultaterne kan ses. Samtidig ligger priserne i den gode ende. Jeg kommer helt sikkert igen.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Det bedste sted at komme og få behandlinger.
BÃ¥de ansigt og krop.
Man får gode anbefalinger og råd til hvad man selv kan gÞre derhjemme.
Har lige prÞvet Japansk ansigts akupunktur.
Meget spÊndende forlÞb på 6 gange i opstart.
De fÞrste gange fik jeg hedeture som var jeg igen i overgangsalderen
Efter anden gang kunne jeg se Êndringer i ansigtet.
Den sidste gang jeg lå der fik jeg en fantastisk fÞlelse af ro indeni. FÞlte mig afslappet og havde det utrolig godt bagefter.
GlÊder mig til jeg skal afsted igen.
Kan kun anbefale stedet.
Dejlig atmosfÊre og Iris er fantastisk til at man fÞler sig afslappet og nyder behandlingerne.
Man får lyst til at komme igen og igen.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Iris er min go to, nÃ¥r jeg skal have lavet lash lift. Hun er lyttende og tilpasser hver konsultation til ens Þnsker. Hendes klinik er hyggelig, og man bliver altid mÞdt med smil. Kan varmt anbefales ðž

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg har nu vÊret hos Iris af 2 omgange og fået behandlingen Bio-Microneedling. Jeg kan klart anbefale både hende og behandlingen. Det er skÞnne omgivelser, og Iris tager godt imod én og man fÞler sig velkommen der. Det vigtigste for mig er egenligt en behandler som er Êrlig og kan fortÊlle mig hvad jeg har brug for, og det må man sige at hun er. Jeg kan klart anbefale hende!

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg har for nylig vÊret forbi Iris for at få lavet blandt andet et eyelash lift, og det var en super oplevelse. Hun er utrolig imÞdekommende og professionel, og jeg fÞler mig altid helt tryg, når jeg er i hendes hÊnder. Hun tager sig tid til at forstå, hvad jeg Þnsker. Jeg ser allerede frem til at booke en ny tid hos hende!

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Det er så dejligt at vÊre i Iris' kyndige hÊnder. Meget afslappende og utroligt som mit ansigt får ungdommelig glÞd efter hver behandling, hvad end det er japansk lifting eller alm. ansigtsbehandling. Det bliver hurtigt vanedannende!

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Det kan kun anbefalesâŠIris er kompetent, dygtig og jeg fÞler jeg fik en supergod vejledning, inden behandlingen, og det er ligesom at vÊre pÃ¥ en klinik, selvom det er i hjemmet.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Altid god service samt en fantastisk behandling med synlige resultater. Virkelig en allround god oplevelse med super hyggelig behandler ðð€©kan varmt anbefales.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg kan kun anbefale at bestille behandlinger hos Iris.
Jeg har fÃ¥et lavet flere vippebuk og et lpl forlÞb og er meget tilfreds med resultateterne ðð»ð

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
I get done Cryolipolysis treatment at Iris clinic. She is so sweet and professional! I have always felt really comfortable, and she is so understanding and willing to help finding the best for you. I have been going several times, and will for sure in the future, as it does give very nice results!

Kosmetisk Japansk ansigts akupunkturð
Jeg har fÃ¥et 5 ansigtsbehandlinger hos Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik. Og det har vÊret fantastisk bÃ¥de indvendig og udvendig. Jeg kan virkelig se og mÊrke resultat. Jeg kan varmt anbefale Iris. Hun er meget dygtig og kompetent til hendes arbejde og er en virkelig omsorgsfuld og empatisk kvinde. Kunne jeg give flere âïž end 5, ville jeg give Iris 10âïž PrÞv klinikken ð¥°

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg har fået lavet lashlift ved 4 forskellige klinikker. Iris var den 5. klinik, og kommer helt sikkert til at vÊre den sidste. Mit lash-lift er lavet til perfektion.
HÃ¥ndarbejdet er én ting, men Irisâ skÞnne aura og professionalisme gÞr det endnu bedre.
Sydkystens slanke og skÞnhedsklinik har mine varmeste anbefalinger.
SkÞnt endelig at have fundet et trygt sted med håndarbejdet i top klasse.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Den mest vidunderlige skÞnhedsklinik, hvor man som kunde aldrig er i tvivl om at man er i fokus.
Iris er rar og super dejlig at snakke med. Det sted får de varmest anbefalinger herfra.
Har prÞvet forskellige behandlinger og har haft den stÞrste fornÞjelse af dem alle.
Iris guider hvis man har brug for at finde ud af hvilken behandling der er bedst til end Þnske.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Japansk ansigtslÞft - jeg har idag fået denne ansigtsbehandling. Den var super god. Mit ansigt blev masseret og "lÞftet", hovedbunden blev masseret og fÞdder samt lÊg. Ansigtet fÞles rart bagefter og jeg kan virkelig mÊrke at alt er blevet stimuleret. Jeg kan varmt anbefale denne afslappende behandling ;-)

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Engageret og personlig behandling. Kan kun anbefale stedet 0g Iris. Der er kun roser herfra. Hun har stor fokus på dig som kunde der skal have en god oplevelse og resultat.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Anbefales varmt til dig der har valgt at prioritere wellness og godhed til dig selv. Hyggelige omgivelser, meget kompetent ejer, dennes varme vÊsen og aldeles rimelige priser giver en pragtfuld oplevelse uanset hvilken behandling du vil forkÊle dig selv med. Personligt har jeg kun haft gode oplevelser, gide resultater og kommer helt sikkert fortsat igen.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Iris er super sÞd, imÞdekommende og virkelig engageret og fantastisk til sit job. Hun gÞr alt for at man fÞler sig tilpas og er i gode trygge rammer â€ïž hun giver altid den bedste service og man gÃ¥r aldrig skuffet derfra ligemeget hvilken type behandling man vÊlger
Hun er god til at forklare om behandlingerne og hvad der kommer til at ske undervejs, igen for at man fÞler sig tryg ð¥°
Synes også det er dejligt der er plads til at man kan snakke imens og at hun viser interesse for en som person, så det ikke kun handler om at få udfÞrt en bestemt behandling
SÃ¥ vil helt klar anbefale Iris til alle og enhver da hun er fantastisk ð

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg fÞlte mig i meget trygge og kompetente hÊnder! Stemningen var hyggelig og humoristisk, og jeg kommer bestemt igen!ð

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Var til min fÞrste behandling hos Iris forleden og det var fantastisk! Jeg valgte en "slank i en fart" kropsbehandling samt lash lift med farve. Jeg kan allerede mÊrke effekten af kropsbehandlingen og nyder mine fine vipper.
Iris er virkelig sÞd og imÞdekommende og hun gÞr meget ud af at forklare behandlingerne så man fÞler sig tryg. Dette er absolut ikke sidste gang jeg besÞger hende!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã