Det var en rigtig dejlig oplevelse hos Iris! Jeg fÞlte mig meget velkommen og fik rigtig god information inden behandling. Jeg er meget tilfreds med behandlingen og glÊder mig til at komme igen o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fÃ¥et lavet lashlift ved 4 forskellige klinikker. Iris var den 5. klinik, og kommer helt sikkert til at vÊre den sidste. Mit lash-lift er lavet til perfektion. HÃ¥ndarbejdet er én ting, men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kosmetisk Japansk ansigts akupunkturð Jeg har fÃ¥et 5 ansigtsbehandlinger hos Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik. Og det har vÊret fantastisk bÃ¥de indvendig og udvendig. Jeg kan virkelig se og mÊrke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Japansk ansigtslÞft - jeg har idag fÃ¥et denne ansigtsbehandling. Den var super god. Mit ansigt blev masseret og "lÞftet", hovedbunden blev masseret og fÞdder samt lÊg. Ansigtet fÞles rart bagefter og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I min klinik vil du mÞde en imÞdekommende, lyttende og professionel behandler, der vejleder dig igennem junglen af behandlinger. Der er behandlinger til såvel mand som kvinde og alt fra ansigtsbehandlinger til Slankebehandlinger, hårfjerning, japansk akupunktur, Microneedling, lerindpakninger og meget mere - se gerne nÊrmere på hjemmesiden. Mange års erfaring har lÊrt mig at det der er godt for den ene - ikke nÞdvendigvis er godt for den anden. Derfor tilpasses behandlingerne .... til dig. Du er altid velkommen til at få en gratis konsultation som du booker via min hjemmeside: www.sydkystensslankeklinik.dk Mail: info@sydkystensslankeklinik.dk Tel: 60890640 * Slankebehandlinger: Lipo Laser, Universal Contour Wrap, Elektrisk muskel stimulation, InfrarÞd SaunatÊppe, Fedtfrysning (cryolipolysis), Ultra Terapi, ler indpakninger -417 og Guam * Ansigtsbehandlinger: Dermaoxy Oxygen Face Lift, Klassiske og teenagebehandlinger, Ultralyd, Diamantpeeling, Ultra Terapi, Microneedling, Hydrafacial mv * FÞdder: Pedicure med CND Shellac * Farve og ret af bryn & og vipper, Outloud LASH Lift & Brow Lift * Hårfjerning med voks Lad os sammen lave et forlÞb der vil virke effektivt på dig. Nem parkering, tÊt på bus & S-tog, ved motorvejsafkÞrsel 28 Jeg ser frem til at mÞde dig
TjurgÃ¥rden 178, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
Man skal vÊlge Irisâ klinik, hvis man gÃ¥r meget op i en at fÃ¥ en behandling der viser resultateter og gavnlig effekt!
Hun tilbyder kun de behandlinger hun selv kan stå indenfor og prisen er meget prisvenlig på den gode side af skalaen.
Min indtryk af Iris er, at hun er smadder sÞd og enormt hyggelig at snakke med, og så får hun tiden til at gå hurtigt mens man får sine behandlinger, så man ikke er klar over der er gået mere end en time!
Jeg synes helt klart, man skal vÊlge hendes klinik, hvis man går meget op i at opnå ordentlige resultater til en god pris!

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Hej den bedste behandling nogen sinde, tak så mye for super effektiv og god behandling til Iris, kan kun anbefale dette sted til andre som vil blive en flottere udgave af seg selv tusind tak Iris for god service og god behandling jeg fÞlte mig så godt taget hånd om, jeg er så glad så håber andre har mulighed for at komme til Iris kh en glad kunde og jeg kommer igen Anne Aspholm

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg vil starte med at sige, at Iris er yderst imÞdekommende, og fÞlte mig med det samme tilpas. Jeg havde fÃ¥et Iris anbefalet af en bekendt, som udelukkende havde fÃ¥et synlige resultater af behandlingen Microneedling, ift. hendes urene hud. Jeg tog derfor min veninde under armen, og bestilte en tid hos Iris. Vi fik behandlingen lige inden nedlukningen, og vi kan begge to se en STOR forskel. Vores hud er blevet mere âens-artetâ, har fÃ¥et mere glÞd og er i det hele taget mere âfriskâ. Vi kÞbte nogen serumer med, som virkelig kan mÊrkes, og ses! Huden suger simpelthen de gode ting til sig. Vi skal til en behandling mere, nÃ¥r Iris igen kan Ã¥bne sin klinik op efter Corona nedlukning. Og vi glÊder os! Hvis du dÞjer med uren hud, âgrÃ¥â hud, har ar, og eller i det hele taget har en hud, som er âutilregneligâ, sÃ¥ er det HELT klart Iris, som du skal gÃ¥ til. Rette behandling og vejledning. 5 STORE stjerner! Vi glÊder os!

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg har igennem mange Ã¥r besÞgt en del forskellige kliniker. De fleste steder virker det som om at det stÞrste mÃ¥l er at fÃ¥ dig til at kÞbe en masse produkter, som alligevel ender med ikke at vÊre Þnsket effekt. Iris har bevist mig at ikke alle er sÃ¥dan. Det er en FANTASTISK oplevelse at besÞge klinikken og man fÞler sig tryg og i gode hÊnder med det samme. Jeg er ikke den fÞrste til at springe ind og ligge en anmeldelse af et sted, men denne her klinik fortjener alle de stjerner jeg kan giâ! Jeg er kommet hos Iris nogle gange nu, og fÃ¥et bÃ¥de microneedeling og HIFU beh. Og begge beh. lever 100% op til det reklamerede.
Jeg kan varmt anbefale enhver som Þnsker en reel og professionel beh. at besÞge klinikken. Du vil aldrig gå skuffet derfra.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
SÃ¥ dejligt et stedâ€ïž Meget Kompetent og fÃ¥r den bedste vejledning og behandling.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Super god og effektiv behandling af en super sÞde dame ðð¹

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
et mig med diverse ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger.
Iris virker som en professionel person,som også er hyggelig at tale med..
Jeg har sidst fået en HIFU behandling, som jeg er blevet bidt at, da jeg virkelig kan se en forskel fra fÞr til nu par måneder efter, kan varmt anbefale denne, selvom det Ikke er helt smertefrit... har fået mere selvtillid nu... Tak Iris...

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
SÞd og yderst kompetent rådgivning. Altid gode råd, inspiration og ikke mindst motivation til at få "gjort noget ved det" :)

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
SkÞnneste behandlinger, kvalificeret vejledning og virkelig rolig og professionel behandler.
Kommer helt klart til at bestille en tid igen.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Dygtig og professionel behandler.
Har prÞvet fedtfrysning, hvad virker rigtig godt på mig.
Hendes priser kontra andres klinikkers priser, er nogen man kan vÊre med på.
Vil klart anbefale fedtfrys og saunatÊppe, hvis man vil smide et par ekstra Kg.
Tak for god behandling.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Iris kan tilbyde alt ð der er ikke den maskine hun ikke har ð god oplevelse at komme pÃ¥ klinikken, og glÊder mig til at komme igen

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Varm og kompetent behandling i dejligt afslappende omgivelser og med et virkelig flot resultat. Jeg glÊder mig til at komme igen!

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Jeg har prÞvet en Universal Contour Wrap:-)
Dette sted kan klart anbefales - det er hyggeligt og behandleren er en virkelig Êrlig, faglig og kompetent person.
Det er ikke sidste gang at jeg har vÊret der, vil glÊde mig til nÊste jeg skal jeg have en behandling:-)
VH
Helle

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Har fået flere Universal Contour Wraps, fantastisk behandling både på cm og huden bliver strammet op og drÊnet for vÊske, dejligt sted at blive forkÊlet, med en utrolig dygtig behandler, har sart hud og Iris forstår at vÊlge den rette behandling med ansigtsbehandling
Hyggelig atmosfÊre, kan varmt anbefale stedet

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Det er et skÞnt sted at blive forkÊlet. Jeg har fået to Lipo Laser behandlinger på lårene og resultatet er meget tilfredsstillende - omkring 2 cm mindre i omkreds og huden er blevet synligt opstrammet og fastere. Jeg synes det er en behagelig behandling og meget afslappende i dejlige rolige omgivelser, og så fÞler man sig bare i rigtig gode hÊnder hos Iris. Det kan kun anbefales.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Dejligt sted. Man fÞler sig fuldstÊndig i centrum. Mine varmeste anbefalinger ð

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
Super seriÞs behandling. Kan varmt anbefales.

Sydkystens Slanke & SkÞnhedsklinik ããã®åç
En virkelig behagelig oplevelse samt et sted jeg vil anbefale
Mvh Jette Nielsen