Det er altid dejligt med hurtig og nem handel pÃ¥ nettet samt hurtig ekspedition. Der var en god og positiv oplevelse at mine glasflasker var pakket pÃ¥ en sÃ¥ gennemtÊnkt mÃ¥de, at de enkelte flasker sto... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget hurtig ekpedition. Jeg fik pakken pÃ¥ 3. dagen efter bestilling. Jeg fik tilsendt tre kasser med weck sylteglas. I en af kasserne var der gÃ¥et et glas itu. Ved fremsendelse af foto refunderede... ãã£ãšèŠã
Jeg er super tilfreds med kÞbet. Priserne er overkommelige, og der er et stort udvalg af varer. Af de store glas jeg kÞbte var 3 ud af 12 i stykker da pakken kom, med det er selvfÞlgelig ikke butik... ãã£ãšèŠã
Da jeg modtog min ordre fra Sylteglas, var der desvÊrre et par par glas, der var gÃ¥et i stykker under transporten. Det krÊvede dog blot en henvendelse til Sylteglas (uden ventetid pÃ¥ telefonen) og 2 d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Sylteglas.dk ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Du finder Danmarks stÞrste udvalg af WECK sylteglas, saftflasker og originalt tilbehÞr på Sylteglas.dk - og vores salgsteam sidder naturligvis klar til at hjÊlpe dig på 60606642.
é£çµ¡å
Lindeallé 1, 6870, Ãlgod, ãã³ããŒã¯
- info@sylteglas.dk
- sylteglas.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ãdelagte glaslÃ¥g, ingen reaktion pÃ¥ reklamation.
Jeg bestilte glaslåg til Weck-glas, men da de ankom var mange i stykker, da de ikke var indpakket enkeltvis, men bare lå stablet i kassen.
Jeg sendte straks en email med billeder - men har nu efter 9 dage intet hÞrt fra dem.
God service og venlighed
Levering, priser og produkter i top
God oplevelse
Meget dyr fragt (95 kr.), men ellers en rigtig fin oplevelse at handle hos sylteglas.dk
Det er super gode varer
Det er super gode varer, Jeg savner en fysisk butik hvor jeg kan hente enkelte ting når jeg mangler uden gebyrer
Alt fungerede fint
rigtig glad for varene,men
rigtig glad for varene, men leveringen står nu noget tilbage. Efter bestilling gåt der 1 uge uden levering kontakter jeg firmaet som vil undersÞge hvad der er sket. De vender ikke tilbage. Derfor kontater jeg atter hvor jeg får at vide at de er ferieramt, men vil vende tilbage. Dette sker ikke så jeg forsÞger atter at få kontakt uden held. Efter 3 uger får jeg ny mail med afsendelse af mine varer. Rigtig trÊls når det er midt i syltesÊsonen
Hurtig og rigtig god hjÊlp
Hurtig og rigtig god hjÊlp, da jeg ringede for at spÞrge om stÞrrelsen på pakninger til nogle brugte glas jeg har kÞbt på DBA :-)
Alt var som det skulle vÊre og det varâŠ
Alt var som det skulle vÊre og det var pakket godt ind osv og sÃ¥ var det billigt sÃ¥ det kan jo kun give 5 stjerner ð€ð
Ãrlige priser og hurtig levering
Ãrlige priser og hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds ð
Af de store glas jeg kÞbte var 3 ud af 12 i stykker da pakken kom, med det er selvfÞlgelig ikke butikkens fejl. Jeg har arbejdet for et af PostNords sorteringscentre, og har set hvordan pakkerne bliver behandlet. De tager ingen forholdsregler, selv om der står at varerne er skrÞbelige.
Jeg ringede til butikken, og fik en helt ny pakke med sylteglas med det samme, uden ekstra omkostning. :)
Lynhurtig ekspedition
Super hurtig leveringððð
Perfekt
Perfekt! Hurtig levering ð Alle varer var hele ved ankomsten hos mig! God indpakning! Kan anbefale at handle med Sylteglas.dk
Nem bestilling og hurtig levering ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã