GlasogFlasker.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desvÊrre var gÃ¥et i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat pÃ¥ den sÞdeste med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr pÃ¥ dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og gÃ¥r forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... もっず芋る

䌁業が回答したした

I fÃ¥r 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgÃ¥r under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tÊt. SÃ¥ det burde i nok fÃ¥ Êndret. OgsÃ¥ fÃ¥r i 5 stjerner for at refun... もっず芋る

䌁業が回答したした

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgÃ¥ende pÃ¥ min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at vÊre udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regnin... もっず芋る

䌁業情報

1. 包装甚品店
  2. ガラス専門店
  3. ガラス補品卞売業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

GlasogFlasker.dk vil vÊre din foretrukne leverandÞr og tilbyder et af Danmarks stÞrste udvalg indenfor glasemballage og flasker til fÞdevareproducenter.

優良

レビュヌを曞く

Gode små glasflasker !!

2026幎5月18日

Hej Alf,

Tusind tak for dine pÊne ord – det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.

Vi håber at se dig igen på webshoppen en anden gang.

Bjarke
Glasogflasker.dk

Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt.
Bytter med et smil.

2026幎3月9日

Hej Karin,

Mange tak for de pÊne ord – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. En gang imellem kan man vÊre uheldig at fÃ¥ fat i det forkerte, men sÃ¥ handler det heldigvis om at fÃ¥ lÞst situationen pÃ¥ den bedst mulige mÃ¥de.

Super god betjening

Meget venlig i telefonen, imÞdekommende på alle måder, hurtig levering, pris også i orden.

2025幎10月6日

GlasogFlasker.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os virkelig at hÞre, at i har haft en god oplevelse med både betjening, levering og pris. Vi gÞr os umage for at vÊre imÞdekommende og effektive, så det betyder meget at få den slags feedback.

Absolut top-score!

Selv om jeg havde bestilt en forkert vare svarede de omgående på min mail og rettede det til, og da flaskerne jeg bestilte viste sig at vÊre udsolgte fik nogle lidt dyrere i stedet, uden ekstra regning. Det hele kom lynhurtigt - med en chokolade! :) Absolut top-score.

2025幎9月10日

Tak for den hurtige behandling og hav

Tak for den hurtige behandling og hav en god sommer

2025幎7月10日

Hej Heinz,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du sÊtter pris pÃ¥ den hurtige behandling – det betyder meget for os.

Vi Þnsker dig ogsÃ¥ en rigtig dejlig sommer! ☀

2025幎4月8日

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer virkelig!
Vi gÞr os altid umage for at give vores kunder den bedst mulige service, så det betyder meget for os at mÊrke, at det bliver vÊrdsat.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen på webshoppen igen en anden gang.

De bedste hilsner,

Hurtig expedit👍👍

2025幎4月1日

Hej Martin.

Mange tak for at tage dig tid til at give os den fine anmeldelse. Vores hurtig forsendelse er én af de mange fokuspunkter, og er vi er glade for at det bliver vÊrdsat.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

God service når man ringer

God service når man ringer

2025幎4月1日

Hej Milla,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du sÊtter pris på vores service - også når det gÊlder den telefoniske kontakt. Det sÊtter vi meget pris på.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang :)

Gode produkter fin service

2025幎3月12日

Hej Leta,

Mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi er glade for, at du har delt din oplevelse, og vi hÃ¥ber at se dig igen snart! 😊