連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hoofdsom van de vordering was eur.21,70

Hoofdsom van de vordering was eur.21,70 van de KVK. Krijg ik een sms van syncasso dat er een deurwaarder aan de deur is geweest. Vordering eur.288,41. Hoezo maffia? hahahaha ongelofelijk dat dit mag, ik denk dat ze juist dit soort praktijken uitvoeren bij bedrijven die het kunnen betalen, lekker makkelijk geld binnenhalen. Ik denk wel dat de overheid hier moet ingrijpen. Er schiet wel eens iets door de boekhouding heen zeker KVK, maar bel ff of stuur op zijn minst een brief. Veel succes syncasso jullie hebben een mooi verdien model bedacht. En KVK, jullie hebben toch een naam
Hoog te houden, kijk uit met wat voor onderaannemers jullie in zee gaan.

2026幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Waardeloos bedrijf oplichters zijn het

Waardeloos bedrijf oplichters zijn het vorige week gebeld naar aanleiding van een brief die ik had gekregen opgevraagd hoeveel ik moest betalen trekken ze vandaag gwn even doodleuk 12k van me rekening en zijn daarna niet meer te berijken wat een oplichters niks laten weten geen emails gehad niks en dan gwn 11x het dubbele afschrijven

2026幎3月25日
5぀星のうち1の評䟡

Ik krijg een brief met een incasso op

Ik krijg een brief met een incasso op een klein bedrag waar ik niet een brief over gehad heb. Ook heeft die brief van syncasso een foute datum erop. Krijg de brief binnen op 21 maart maar moet het bedrag voor 18 maart betalen. Dit is dus hoe jullie geld verdienen. Ik zal bellen vandaag nog 23 maart met jullie. Klopt niks van wat jullie doen.

2026幎3月23日
5぀星のうち1の評䟡

Ik word gestalkt met intimiderende

Ik word gestalkt met intimiderende sms’jes en bedreigende betaalverzoeken van > 9000 euro, terwijl ik geen schulden heb. Ik heb contact opgenomen met hun, wat blijkt, een slordig werkende medewerker had per ongeluk een verkeerde telefoonnummer opgeslagen. Schandalig, ze hebben niet eens excuses aangeboden!

2026幎2月25日

Criminele bende

Er wordt een constructie gebruikt waarbij niet met de vermeende schuldenaar wordt gecommuniceerd. Hierdoor lopen de kosten onnodig snel op, volgen rechtszaken en worden dagvaardingen en vonnissen niet verstrekt; criminele bende!

2026幎1月1日

Maffia-praktijken in Nederland

Van je eigen overheid moet je het hebben. Een bedrijf beginnen start bij de KvK. Dus netjes ingeschreven, om vervolgens 1001 dingen te regelen. In de drukte de factuur van de KvK vergeten. En voor je het weet staat er een deurwaarder op de stoep. De factuur van €80 is dan ineens €280. Dat dit wettelijk is toegestaan (als dat al het geval is!) kan ik werkelijk waar niet bevatten. Let wel, de deurwaarder Syncasso stuurt niet eerst een brief zoals gebruikelijk maar komt direct met een deurwaarder om zo de kosten moedwillig te kunnen verhogen. Maffia-praktijken in Nederland.

2026幎1月27日

Chatbots en standaard antwoorden

probeer hier maar eens een mens te pakken te krijgen. syncasso verschuilt zich achter chatbots met een zeer beperkte communicatieset. Onbegrijpelijk hoe arrogant je je opstelt. Als je wil dat men meewerkt zou een menselijke benadering en bereikbaarheid een dergelijk grote organisatie sieren

2026幎1月15日

De betalingsregeling ineens stopzetten

De betalingsregeling ineens stopzetten omdat ik niet op tijd betaald zou hebben terwijl ik kan aantonen dat dit wel zo is, 1 klein foutje gemaakt, netjes over gemaild en ineens komen er 2 grote bedragen bij op zonder dat ik weet waarvoor of waarom. Moet dat dan in 1x aftikken anders weer lopen dreigen met van alles, elke dag mailen en iemand langs sturen maar zelf telefonisch te bereiken zijn ho maar. Waardeloos takkebedrijf. Geen wonder dat dit land en volk naar de kl*te gaat.

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Incasseren met een dwangbevel van en

Incasseren met een dwangbevel van en namens de Kamer van koophandel zonder dat ze bewijs hebben dat de facturen, herinneringen en aanmaningen zijn verstuurd. Heb ik ook nooit ontvangen. Zo werd en factuur van iets meer dan € 21,- ineens een factuur van € 280,-. laat de kamer van Koophandel en Syncasso zich met eerlijke zaken bezig houden. Vraag me ook af hoe dit kan. Alsof deze partijen boven de wet staan. Heel slecht dit.

2025幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een betalings regeling bij

Ik heb een vetalings regeling bij syncasso.
Nu stopt syncasso met de betalingsregdling om dat ik niet betaald heb bij de friesland.

De friesland haald geld van mijn rekening op de 27 van de maand.
Ik krijg een uitkering en die ko.t pas op de 3 de van de volgende maand.

Verschillende keren gebeld en gehaald met de friesland.
En daar komt nog bij dat de fruesland geen herinnering stuurde zo dat ik de 3 van de maand kan betalen.

Geen wonder dat de mensen achter komen met betalen want de friesland gooid zo naar in casco et boven op
Maar er wordt geen rekening gehouden met de mensen.
De friesland is niet eerlijk stuur dr me Sen ern herinnering zo dat ze het kan betalen.
En de betalings regeling blijft bestaan

2025幎10月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ