Syncura レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb 5 jaar lang een fantastische ervaring gehad met Syncura, en in het bijzonder met onze beheerder An Deneyer. An is steeds zeer betrokken en zorgde ervoor dat alle problemen die zich in on... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij van An'zicht zijn net overgestapt van Norm naar Syncura. Sofia boezemt vertrouwen in. Ze spreekt met duidelijke kennis en ervaring. Ik heb er een heel goed gevoel bij, en ben ervan overtuigd dat... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Syncura Hasselt is en was een zwaar nachtmerie. Geen transparantie, geen correct boekhouding, facturen verkeerd boeken of dubbel boeken en be betalingen luchtkraak doorvoeren. De problemen van on... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na veel telefoontjes 5 x langs kantoor gepasseerd voor klacht enorme kilte en ondraaglijk lawaai ui (4 j oud) dampkap eindelijk tel nr gekregen van persoon die kon herstellen voor 560 euro! Ik ga... もっと見る

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 21件

レビューを書く

Syncura beveren schade negeren

Afgelopen weekend heb ik de optie terugbellen geselecteerd voor vanochtend tussen 8-10 en het is niet gebeurd.
Ik heb daarna nog meerdere keren jullie opgebeld, maar tevergeefs.
Bovendien, heb ik een email gestuurd met
'Betreft:Waterlek en structurele schade' en ook die is niet beantwoord en straks om 13u sluiten jullie en zitten wij onnodig met een serieus lekkage en schimmel probleem.

We hebben dringend een loodgieter nodig om dit lekkage probleem op te lossen. In het weekend snap ik wel dat er niet gewerkt wordt, maar deze vertraging voor vandaag kan worden voorkomen, en hopelijk word ik morgen teruggebeld.

J. Mange

2024年8月5日
5つ星のうち1の評価

Syncura, zeer onprofessioneel en onbeschoft

Onbeschoft, onprofessioneel, passen laakbare praktijken toe, proberen vooral oudere bewoners te intimideren vaak met leugens en zijn zeer goed in het doorrekenen van alle mogelijke kosten. Zo wilden ze een asbestattest laten opmaken voor het hele gebouw totdat iemand van de bewoners hen erop attent maakte dat dit niet nodig is. Deze review is gebaseerd op verschillende pijnlijke incidenten. Zet alles altijd op e-mail want ze beloven per telefoon maar komen hun beloftes niet na. Het is een schande dat zij hun praktijken mogen voortzetten.

2024年7月31日

Na veel telefoontjes 5 x langs kantoor

Na veel telefoontjes 5 x langs kantoor
gepasseerd voor klacht enorme kilte en ondraaglijk lawaai ui (4 j oud) dampkap eindelijk tel nr gekregen van persoon die kon herstellen voor 560 euro! Ik ga niet opnieuw betalen - en het zal weer een enorm bedrag worden - voor hetzelfde - en er is nog zoveel meer
- herinner de slotenmaker ivm fluvius
Omdat er weeral geen sleutels beschikbaar waren voor onze kasten en we die niet krijgen - bizar hoe gaat dat nog verder gaan ….

2024年2月17日
5つ星のうち1の評価

De algemene vergadering wordt aangerekend

Het is ongehoord hoe niet-transparant Syncura communiceert. Na de algemene vergadering van de VME blijkt dat het organiseren van een vergadering in de avonduren gefactureerd wordt door hen. Tot € 250 per uur buiten de kantooruren.

Het studiebureau dat de audits uitvoert is een zusteronderneming, dezelfde eigenaars als Syncura. Deze verdienen grof geld aan de audit. Deze facturen worden snel gecommuniceerd. Mocht je een persoonlijke factuur willen contesteren, dan krijg je verder geen gehoor als bewoner.

Een ontevreden eigenaar

2024年4月5日
5つ星のうち1の評価

Als het mogelijk was om een 0 te geven…

Als het mogelijk was om een 0 te geven op deze site, dan zou ik een 0 geven.
Iedere maand betalen we ongeveer € 300/maand en per jaar ongeveer € 800 niet recurrente kost (wie weet wat daaronder valt?) als VME.
Voor dit bedrag is het blijkbaar niet mogelijk om op mails en telefoons te antwoorden, correcte afrekeningen te bezorgen en transparante communicatie te voorzien.
Wanneer ze een opdracht kunnen laten uitvoeren door een nevenonderneming gaat alles heel snel, maar offertes, contracten, planning,.. daar moeten bewoners blijkbaar niet van op de hoogte zijn.
Als er voorschotten/rekeningen betaald moeten worden is er nooit een detailberekening en steekt het niet op € 1.000.
Ik zou deze syndicus aan niemand aanraden, tenzij je graag veel geld gaat betalen voor geen service/opvolging.

2024年3月7日
5つ星のうち1の評価

Syncura luistert niet naar de klachten…

Syncura luistert niet naar de klachten van eigenaars. Ze zoeken geen oplossing dat in voordeel van eigenaars zijn integendeel ze denken alleen hoe kosten creëren om meer geld aan eigenaars kunnen aanvragen. Ik heb het laatste jaren niks positief met hun beheer van gebouw gezien gewoon een factuur na een andere en geen detail van de kosten, geen bewijs van kosten dat ze aanrekenen. Voorbeeld in Kennedypark Bost meer dan zes maanden niemand komt poetsen maar ze zwijgen daarover en volgende jaar in onze afrekening zou hele jaar voor poetsdienst aangerekend worden. Wij zijn op het punt volgende jaar samen werking met Syncura stoppen en een andere syndicus zoeken die op eerlijke manier en professionele manier beheer van gebouw kan verder doen

2023年12月8日
5つ星のうち1の評価

Alleen geld innen, verder doen ze quasi niets.

Syncura is goed in rappels sturen (vaak zonder voorafgaande betalingsuitnodiging) en geld innen. Communiceren, iets opvolgen of oplossen - wat hun taak is - dat doen ze niet. Dat is hun businessmodel. Een model dat schijnt te werken, want ze doen het al jaren. Echt erg dat zo'n organisaties blijven bestaan.

2023年5月23日
5つ星のうち1の評価

Ik schrijf een Google-Review omtrent…

Ik schrijf een Google-Review omtrent 'Syncura'
In eerste instantie geef ik 'één ster' zonder persoonlijke beoordeling.
Syncura gaat 'eigengereid' in mijn plaats denken en, in mijn plaatst, een antwoord formuleren!
Op dit antwoord (Syncura) , vervolledig ik vervolgens mijn persoonlijke beoordeling met tekst en uitleg waarom ik 'één ster' geef en schrijf: "Ik zou ‘Syncura ‘ aan niemand aanraden."
Het antwoord van Syncura met 'openbaar karakter', is beschamend:" Mijn correct handelen en goede faam wordt in vraag gesteld, er wordt wantrouwen gewekt, ... alsof ik op een 'louche manier - zakelijk handel."
Het is veelzeggend en significant dat 'Syncura' bij elke negatieve review "de schuld bij de schrijver stellen" en het nodig vinden om hoog en laag hun onschuld te zweren.

2022年2月6日

Trustpilot エクスペリエンス