Kan kun stemme i koret om dÃ¥rlige oplevelser. Vi har samme oplevelse ved afslutning fÞr tid af forlÞbet, som andre herinde nÊvner. Vi synes egentlig Þvelserne er gode og hjÊlpsomme, men vi stoppede... ãã£ãšèŠã
Urimelig fastholdelses politik! Stedet drives som en kynisk pengemaskine. Truer med civilretten hvis du sÊtter spÞrgsmÃ¥lstegn ved de urimelige gebyrer og faktura. Pynter sig med titler der ikke un... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft et meget positiv forlÞb hos Klinik Syn og IndlÊring. Fra start til slut har jeg fÞlt mig professionelt behandlet og i de bedste hÊnder. Efter en lang periode med overanstrengte Þjne pÃ¥... ãã£ãšèŠã
SÞnnike har flyttet sig utroligt bÃ¥de lÊse og koncentrationsmÊssigt efter forlÞb hos Syn og IndlÊring. Han har indhentet flere Ã¥r pÃ¥ lÊsehastighed og er gÃ¥et fra nÊrmest at vÊre ved at opgive det... ãã£ãšèŠã
Jeg har desvÊrre oplevet et dÃ¥rligtâŠ
Jeg har desvÊrre oplevet et dårligt forlÞb hos syn og indlÊring.
Jeg var ellers meget positiv ved opstart da jeg syne det er nogle meget vigtige aspekter af indlÊring og trivsel som er i fokus.
Min datter (som var hende der var i behandling) oplevede at Dorthe talte ned til hende. Selvom hun faktisk var meget motiveret for at få hjÊlp, blev hun demotiveret og mistede selvtilliden.
Pas rigtig meget pÃ¥ med at flytte din tid. Jeg flyttede en tid(i samarbejde med sekretÊren) da vi ikke havde modtaget en lydfil. Da vi sÃ¥ pÃ¥ et senere tidspunkt skulle flytte en tid pga opstart pÃ¥ efterskole (inde i Ã¥ret) blev vi bedt om at betaleâŠda vi jo havde rykket en tid tidligere. Fra at vÊre meget flinke og imÞdekomne oplevede jeg en meget ubehagelig tone og en utroligt dÃ¥rlig kundeservice. Det var meget svÊrt at komme ud af aftaler det lÃ¥ langt ude i fremtiden og vi endte med en stÞrre regning og flere samtaler med advokater. Pga manglende overskud valgte vi ikke at gÃ¥ i retten, selvom vi fik stÞtte pÃ¥ fra juridisk front samt fra andre der var havnet i samme situation.
Så hermed en stor advarsel (på opfordring fra advokaten) om at også et samarbejde.
SÃ¥rende oplevelse
Jeg havde et flere år langt behandlingsforlÞb i klinikken og fik også nogle resultater, men grundet alvorlig sygdom i min familie, blev det svÊrt for mig at fÞlge det forlÞb som jeg havde gjort i flere år og vi prÞvede at aftale nogle konsultationer over telefonen, men Dorthe gik pludselig fra at vÊre rigtig flink til at vÊre rigtig ubehagelig, beskyldte mig for ikke at betale, selvom jeg havde betalt og jeg sendte også dokumentation på betalingen, men fik nogle rigtig ubehagelige opkald fra klinikken, jeg syntes det var en meget ubehagelig oplevelse, jeg troede Dorthe var min behandler gennem flere år, når mit liv så blev svÊrt på andre områder, blev jeg smidt på porten på en meget grim måde. skal siges at det var tilbage i 2014, men oplevelsen er stadig noget der gÞr mig ked af det.
Yderst utilfredsstillende behandling afâŠ
Yderst utilfredsstillende behandling af sine kunder! Pas på fÞr I indleder et samarbejde - det kan ende med mange hÞje gebyrer!