Sysas レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb al ervaring met deze pannen, daarom een setje nieuwe besteld,en die werden snel geleverd.

5つ星のうち5の評価

Kwalitatief goede pannen. Vele mogelijkheden in gebruik. Superhandig in de camper. Makkelijk in onderhoud ( thuis op inductie) is mijn ervaring maar ook op gas ( tijdens vakantie ) Ben er al jaren mee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Deze super fijne (PFAS-vrije) pannen zijn een absolute aanrader! Wij gebruiken ze al vele jaren met veel kook/bak plezier. Tips van een ervaren Sysas-gebruiker: Om de pannen als nieuw te h... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 102

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Ik ben t niet eens met t retour beleid…

Ik ben t niet eens met t retour beleid dat je dat zelf moet betalen

2026年6月19日

Sysas からの回答

Wij begrijpen dat u liever geen retourkosten betaalt. Bij Sysas kiezen wij ervoor om de kosten van een retourzending voor rekening van de klant te laten komen. Dit beleid staat vooraf duidelijk vermeld op onze website en in onze retourvoorwaarden, zodat iedereen vóór aankoop weet waar hij of zij aan toe is.

Op die manier kunnen wij onze producten scherp geprijsd houden en voorkomen we dat retourkosten worden doorberekend aan alle klanten.

5つ星のうち3の評価

Niets meer gehoord

Jarenlang tevreden gebruik gemaakt van de rode pannen op gas. Door verhuizing overgegaan op inductie en een nieuwe set aangeschaft. Binnen een jaar bakte van de koekenpannen de bodem aan. Hiervan werd me gevraagd foto's te sturen, maar daarna niets meer gehoord. Een paar weken later liet ook de steel van een koekenpan los. Ik gebruik de koekenpannen zelden meer en raad ze niet aan. De kookpannen zijn prima.

2026年6月17日
自発的なレビュー

Sysas からの回答

Dank voor uw review en wat vervelend om te horen. Zou u uw spam mailbox willen bekijken of de mail hierin terecht gekomen is? Indien dit niet het geval is zou ik u willen vragen een mail te sturen naar info@sysas.nl.

Wij hebben op basis van deze review geprobeerd met u in contact te komen om uw klacht samen te bekijken, maar helaas hebben wij geen contactgegevens kunnen verkrijgen vanuit Trustpilot.

5つ星のうち3の評価

De pan bakt goed alleen onze vorige was…

De pan bakt goed alleen onze vorige was heel snel versleten en bakte aan doordat de laag los liet hopelijk gaat de nieuwe pan wat langer mee

2026年6月1日

Sysas からの回答

Dank voor uw review! Fijn om te lezen dat de nieuwe pan goed bevalt. Jammer dat u met uw vorige pan een minder goede ervaring heeft gehad. We hopen dat u nog lang met veel plezier van uw nieuwe pan kunt koken. Mocht u vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen we u uiteraard graag!

5つ星のうち2の評価

Vorig jaar braadpan gekocht (heb nog…

Vorig jaar braadpan gekocht (heb nog garantie); na aantal maanden in gebruik te hebben is de binnenkant van de pan (de bodem) beschadigd. Ik gebruik houten spatels en was de pan met de hand af.
Bovenstaande gemeld bij de firma en zij maken zich ervan af dat de pan nog gebruikt kan worden en dat deze pan in de vaatwasser wordt afgewassen terwijl ik die niet heb.

De klacht is naar volle tevredenheid opgelost.

2026年6月3日
自発的なレビュー

Sysas からの回答

Wat vervelend om te horen! Gelukkig hebben wij u vlak na uw review gesproken en hebben wij de klacht goed op kunnen lossen.

5つ星のうち5の評価

Ben tevreden over mijn bestelling

Ben tevreden over mijn bestelling. In de bestelling zaten twee koekenpannen. Bij opening van de verpakking/ de doos bleek dat bij beide pannen, de stelen waren afgebroken. Ik heb dit in een mail gemeld. Bijna onmiddellijk kwam er een melding dat de pannen vervangen werden, en al waren toegestuurd.
Erkentelijk voor de goede en snelle afhandeling en service

2026年5月15日

Service nav klacht

Goed geholpen nav klacht over fabricagefout. Erg tevreden over het gebruik van de pannen.

2026年4月14日

Sysas からの回答

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat de klacht naar tevredenheid is opgelost en dat je zo blij bent met de pannen. Veel kookplezier!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。