Sziano レビュー 345

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Was mijn eerste bestelling, ik zat te twijfelen omdat ik niet wist wat ik moest verwachten maarrrrr nu ik ze aan heb kan ik enkel zeggen dat dit een van mijn betere aankopen zijn dit jaar! Ik ga zeker... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik was verrast door mijn ervaring. Ik heb twee paar schoenen via jullie website gekocht en ben met allebei erg tevreden. Ze zijn ook heel snel geleverd.

企業情報

1. 靴屋
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Sziano is a Premium footwear label. Street, timeless and elegance. Sziano tries to imply the most exceptional silhouette to each sneaker we create. Whilst striving for an original and exclusive design down to the finest details, our team deliberately work with robust accuracy in order to produce the ultimate luxurious, yet affordable sneaker.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hele goede ervaring!

Snel geleverd, prima service & top schoenen! Ik had loafers besteld. Deze zitten perfect, zijn van hele goede kwaliteit, lopen lekker - niets op aan te merken! Ik herken me gelukkig niet in een aantal van de mensen met negatieve feedback. Zeker aan te raden om bij Sziano te bestellen.

2024年8月9日
5つ星のうち5の評価

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Ik bestelde drie paar schoenen in de verkeerde maten bij Sziano. Na contact met de klantenservice werd ik zowel via e-mail als telefonisch snel en vriendelijk geholpen. Ik kon de schoenen gratis retourneren en ontving direct de juiste maten. De service was efficiënt en de schoenen kwamen snel binnen. Daarom geef ik Sziano een 9!

2024年8月1日

Denken in oplossingen

Nieuwe loafers gekocht, heb ze in de verkeerde maat besteld. Aangezien ik over een dag met vakantie moet en ik ze graag mee wou, hebben ze me de goede maat alvast opgestuurd zodat die net op tijd binnenkomen.
Bedankt hiervoor!
Voor de rest snelle reactie op mijn mail gehad

2024年7月25日

Alsnog geleverde schoenen

Ik werd afgelopen week gebeld door de zaakwaarnemer van Sziano wat wel heel tof was en ik totaal niet meer had verwacht.
Want hij vertelde me dat me schoenen die ik in maart 2024 had gekocht alsnog opgestuurd zouden worden.
Dit was eerder niet opgestuurd vanwege wat kleine interne probleempjes die nu de lucht uit zijn.
In eerste instantie geloofde ik men oren niet toen ik persoonlijk gebeld werd en 1 dag later werden mijn schoenen alsnog geleverd zoals afgesproken!

Ik ben blij dat de zaakwaarnemer zijn verantwoording genomen heeft & zijn best doet om alles alsnog op een goede manier te laten verlopen & dat klanten alsnog hun schoenen zullen gaan ontvangen.
Ik ben blij dat ik de schoenen binnen heb & ze zitten als gegoten!

@Sziano thank you 💪🏾💯💚

2024年7月11日
5つ星のうち4の評価

Na een tijd afwezig zijn geweest

Na een tijd afwezig zijn geweest, toch goed opgepakt en goed afgehandeld. Top schoenen goede kwaliteit! Lekker zacht voetbed. Had al eerder schoenen besteld die bevielen goed en daarom nog een paar besteld. 👌🏼👍🏻

2024年7月11日

Terugbetaling retour opgelost

Wegens prive problemen bij dit bedrijf helaas lang moeten wachten op het geld van de retourzending. Gisteren telefonisch benaderd door een medewerker die het nú gelukkig heeft opgelost. Blij dat het is opgelost. Succes met het doorpakken na de privé problemen!

2024年7月8日
5つ星のうち5の評価

Sziano is een correcte bedrijf !

Sziano is een correcte bedrijf !
Ik had in Mei schoenen besteld maar wegens interne omstandigheden werden ze niet geleverd. Uiteindelijk heeft sziano wel contact opgenomen met mij sinds het probleem is opgelost en heb ik wel mijn geld terug gekregen. Het is een correcte bedrijf die zo snel mogelijk ter actie schoot om het probleem op te lossen.

2024年6月20日

Trustpilot エクスペリエンス