Tackmasters B.V. レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Wij bestellen hier als bedrijf al jaren onze spullen. Altijd super snelle levering en de kwaliteit is top! Zeker een aanrader!

5つ星のうち5の評価

Vrijdagmiddag 15:30 besteld, zaterdag ochtend aan de klus. Last minute lijm nodig, Tackmasters levert. Viltpanelen aan houten plafond van camper verlijmd met de Master Contact. Aanraken is muurvast, e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super D3 lijm aan competitieve prijs. Deze lijm is bij de betere op de Europese markt. Een simpele houtlijm met deze kwaliteiten is eerder zeldzaam. Ik gebruik hem voor fineer en onder lichte verhitt... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Levering was vlot dus dat is mooi. De Brick fix lijmt als een malle maar bij mij had ik er wel een beetje last van dat de bakstenen gingen glijden op de lijm, even wachten met leggen van de stenen li... もっと見る

企業情報

1. 留め具提供業者
  2. 建材店
  3. 建材提供業者
  4. 建設資材卸業者
  5. ねじ提供業者

当該企業による記述

Tackmasters is je online leverancier in lijm, kit, contactlijm, purschuim, bevestigingsmaterialen en gereedschap. We leveren al +8 jaar hoge kwaliteit producten aan fanatieke, professionele klussers. Denk aan bouwbedrijven, aannemers, dakdekkers, parketteurs, tegelzetters en sloopbedrijven. Én natuurlijk net zo goed aan de handige particulier. Hoe we van elke Tackmasters ervaring een feestje proberen te maken? Dat doen we door o.a. scherpe prijzen en een snelle verzending - gratis al v.a. €50,- ex btw. Daarbij pakken we je spullen netjes in. In zo'n stevige, knaloranje doos. Tenslotte het belangrijkste waar we torenhoog op inzetten: service! Daarom is onze klantenservice altijd goed bereikbaar om je vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen. Kortom, we zijn er vast & zeker, voor elke bouwer. 🧡

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Gezocht op kit voor overzettreden af te…

Gezocht op kit voor overzettreden af te kitten, en bij Tack Masters stond goede uitleg welke kit te gebruiken. Kit besteld en inderdaad een dag later geleverd, en heel goed verpakt. De prijzen zijn echt goed, en bij andere sites heel veel duurder. Tack Masters is dus echt een aanrader.

2024年5月8日

Tackmasters B.V. からの回答

Ontzettend motiverend, zo'n mooie review. Dankjewel! Overzettreden zitten erop, hopelijk. 🤩

Uitstekende klantenservice

Fantastisch bedrijf met een uitstekende klantenservice. Al meerdere keren goed en snel advies gehad.
En een betere prijs kwaliteit verhouding ga je niet vinden.

2024年5月7日

Tackmasters B.V. からの回答

Kijk, dat is nog eens top om te horen. Doen we het voor! 🤝

Top!

Snelle levering na een lange zoektocht met eerlijke prijzen

2024年5月7日

Tackmasters B.V. からの回答

Goed dat je ons gevonden hebt. 😉🙋 Fijne review!

5つ星のうち5の評価

We hadden de artikelen snel binnen

We hadden de artikelen snel binnen. Hele snelle service. Erg goede spullen, ze worden vaak aangeboden als no-name, maar je krijgt gerenommeerde merken geleverd. We zijn super tevreden.

2024年4月8日

Tackmasters B.V. からの回答

Kwaliteit zit 'm niet in de naam :) Bedankt voor de mooie review, leuk om te lezen. ✯ 🙋

5つ星のうち5の評価

Tackmaster een betrouwbare en…

Tackmaster een betrouwbare en plichtsbewuste leverancier.Echt perfect, makkelijk bestellen en héle nette prijzen!!

2024年3月19日

Hartverwarmende review (letterlijk). Doen we het voor. 🔥🙏

5つ星のうち5の評価

Bestelling de volgende dag al ontvangen.

Bestelling de volgende dag al ontvangen.

En vandaag al bezig geweest om van blokstenen en fruitkistjes, in de voor en achtertuin, bankjes te maken. Wat een super steenlijm is dit!

2024年3月22日

Yes! Snel mee aan de slag. 😉🙋

Geweldige shop

Geweldige shop!
Scherp geprijsd, goed verpakt. A kwaliteit producten en snelle levering!!

2024年3月5日

Blij met zo'n A-review. 😉🔝

Prima service

Prima service, goede prijzen en snelle verzending. Top.

Fijne review. Bedankt! 🥇

Top service

Altijd goede service en kwaliteit producten 👌🏻

We doen ons best voor 'onze' Tack Masters. 🙏🏼

SUPER

Snelle levering, goedkoop en zeer goede produkten. Zeer tevreden !!

Deze review is een lijstje waard. Hartelijk dank. 🙂

Uitstekende contactlijm

Uitstekende contactlijm, met goeie verwerkingseigenschappen, en voor een goeie prijs. Enige waar deze kwaliteit zo goedkoop kon vinden.

2024年1月16日

Tackmasters B.V. からの回答

Wat een hartverwarmende review, dit horen we graag. 🙏🏼🙂

Goede uitleg webpagina

Goede uitleg op webpagina over hetgeen ik gekocht heb (kit voor raamkozijn) en snelle levering

2024年1月11日

Helemaal top. Succes met het afkitten van uw ramen. 🪟 🙂