Banner for Tafelzeilonline.com

1,314
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik wou zoals twee jaar terug een doorschijnende tafelbeschermer kopen. Bij het zoeken kwam ik steeds terecht bij 'tafelzeil'. Ik stelde mijn vraag via een chat en een bericht en een dag later werd ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden. Mooi assortiment, mooie kwaliteit en voor een nette prijs. Snel verzonden. Super service. Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevuld waardoor mijn bestelling niet bezorgd kon worde... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed gedaan alleen is ons pakket bijna alle DPD depot in Vlaanderen gepasseerd voor het beschadigd werd geleverd. Spijtig. Het was terug dichtgeplakt door de onderhoudsdienst van DPD.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden! Snelle levering en het doorschijnend tafelzeil is perfect op maat en ziet er mooi uit. Gebruiken het met of zonder extra tafelkleedje. Ook akoestisch veel aangenamer.

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.

連絡先

Gratis proefstaaltje bestellen?

Maak nu een account aan en bestel een GRATIS staaltje!

優良

(1,314)

過去12か月のレビュヌ数: 999ä»¶

レビュヌを曞く

Toppie!

Duidelijk op de site; goede instructies en een snelle levering conform de bestel informatie. Product is kwalitatief goed.

2026幎7月30日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Johan, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super om te horen dat de website duidelijk was, de levering snel verliep en je blij bent met de kwaliteit. Geniet ervan!

Goede kwaliteit tafelzeil

Goede kwaliteit tafelzeil en snel bezorgd. Ideaal dat het op maat gemaakt word

2026幎8月11日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Eef, wat fijn dat je zo tevreden bent! Leuk om te horen dat de kwaliteit en snelle levering aan je verwachtingen voldoen, en dat de maatwerk-service goed uitpakt. Heel veel plezier ermee!

Goed en mooi product

Goed en mooi product - Prijs / kwaliteit ok - snelle levering.

2026幎7月30日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Roosmarijn, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat de levering snel bij je was. Geniet ervan!

Kwaliteit!

Gemakkelijk besteld en perfect op maat.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Hilde, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestelproces gemakkelijk verliep en alles perfect op maat is geleverd. Geniet ervan!

Goede service tafelzeil

Goede service nadat ik informatie had gevraagd. Snelle levering, maar bovenal het tafelzeil 4mm is fantastich mooi gesneden vooral de aflopende rand

2026幎7月29日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Wilma, wat fijn dat je zo tevreden bent! Leuk om te horen dat onze service en snelle levering je verwachtingen hebben overtroffen, en dat het tafelzeil zo mooi gesneden is met de aflopende rand. Geniet ervan!

Bestelling goed afgehandeld.

2026幎7月29日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Rita, wat fijn om te horen dat je bestelling goed is afgehandeld! We doen ons best om alles vlot en zorgvuldig te laten verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier ermee!

passend en mooie dikte.

passend en mooie dikte.
en zeer snel geleverd.

bedankt.

Tafelzeilonline.com からの回答

Hoi Jan, hartelijk dank voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat alles goed past en dat de snelle levering je is bevallen. We wensen je er veel plezier van!

Mooi tafelzeil

Mooi tafelzeil, goede kwaliteit en de verwachte kleuren.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Linda, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit je bevalt en de kleuren precies zijn zoals je had verwacht. Geniet ervan!

Mooi tafelzeil

Mooi tafelzeil en snel.op de juiste maat geleverd

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Peter, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Super dat alles snel en op de juiste maat bij je is aangekomen. Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen in ons!

Goed contact

Goed contact, snel geleverd , probleem met net een verkeerde maat ook super opgelost.

2026幎7月28日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag An, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! We vinden het belangrijk dat alles goed verloopt, en als er dan toch iets niet helemaal klopt, lossen we dat graag snel voor je op. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling!

Super geregeld

Super geregeld. Tafelzeil was groter dan ik besteld had. Dus moet het 'bij knippen' zodat het goed op de tafel kan liggen.

2026幎7月28日

Tafelzeilonline.com からの回答

Hoi M Kremers, hartelijk dank voor je fijne review! Wat vervelend dat het tafelzeil iets groter was dan verwacht, maar fijn dat het verder allemaal goed geregeld was. Geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

goed geholpen en stevig zeil

2026幎7月27日

Tafelzeilonline.com からの回答

Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent over de stevige kwaliteit! We doen ons best om zowel goede service als degelijke producten te leveren. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier ermee!

5぀星のうち4の評䟡

Product prima het verzenden tot aan

Product prima het verzenden tot aan bezorging kost erg veel tijd

Tafelzeilonline.com からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling, maar wat vervelend dat de levering langer duurde dan verwacht. We nemen je feedback ter harte en blijven werken aan snellere verzending!

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over ons nieuwe tafelzeil

2026幎8月3日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag COX, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie review en veel plezier ermee. Hopelijk tot een volgende keer!

Past perfect

Past perfect, supersnelle levering.
Klein minpuntje, daarom geen 5 sterren: er komt een zoet weeig luchtje vanaf (caramel pijptabak?) dat enkele dagen aanhoudt.

Tafelzeilonline.com からの回答

Hoi Petra, wat fijn dat alles perfect past en je zo snel geleverd hebt gekregen! Bedankt voor je tip over het luchtje – goed om te weten dat dit na een paar dagen verdwijnt. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Eerst er vooral super snel

Eerst er vooral super snel geleverd!Helemaal naar wens.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Pascale, wat fijn dat je bestelling zo snel bij je was en helemaal naar wens is! We doen ons best om alles vlot te leveren, dus je enthousiasme doet ons goed. Bedankt voor je mooie review en veel plezier ermee!

Precies datgene wat ik wilde hebben,

Precies datgene wat ik wilde hebben,
Goed verpakt en supersnel geleverd!!

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Yammie, wat fijn dat je bestelling precies is wat je zocht! Bedankt voor je mooie compliment over de verpakking en snelle levering. Veel plezier ermee!

Top!

Zeer tevreden, vlotte levering

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Kurt, hartelijk dank voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat je zeer tevreden bent en dat de levering vlot verlopen is. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

5぀星のうち5の評䟡

Topproduct en snel in huis

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Loes, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super om te horen dat alles snel bij je was en dat je blij bent met de kwaliteit. Geniet ervan!

Snel

Snel, goede service! Mooie kwaliteit! Zeer tevreden!

Tafelzeilonline.com からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We vinden het belangrijk dat bestellingen snel bij onze klanten aankomen en dat de kwaliteit je verwachtingen overtreft. Heel erg bedankt voor je lovende woorden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。