Banner for Tafelzeilonline.com

1,314
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik wou zoals twee jaar terug een doorschijnende tafelbeschermer kopen. Bij het zoeken kwam ik steeds terecht bij 'tafelzeil'. Ik stelde mijn vraag via een chat en een bericht en een dag later werd ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden. Mooi assortiment, mooie kwaliteit en voor een nette prijs. Snel verzonden. Super service. Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevuld waardoor mijn bestelling niet bezorgd kon worde... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed gedaan alleen is ons pakket bijna alle DPD depot in Vlaanderen gepasseerd voor het beschadigd werd geleverd. Spijtig. Het was terug dichtgeplakt door de onderhoudsdienst van DPD.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden! Snelle levering en het doorschijnend tafelzeil is perfect op maat en ziet er mooi uit. Gebruiken het met of zonder extra tafelkleedje. Ook akoestisch veel aangenamer.

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.

連絡先

Gratis proefstaaltje bestellen?

Maak nu een account aan en bestel een GRATIS staaltje!

優良

(1,314)

過去12か月のレビュヌ数: 999ä»¶

レビュヌを曞く

Alles was prima

Alles was prima. Vanaf het bestellen tot en met het bezorgen.

2026幎8月14日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag B Hartman, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! We vinden het geweldig dat je tevreden bent over zowel het bestelproces als de levering. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

5぀星のうち1の評䟡

4xretour van betaling omdat er een fout

4xretour van betaling omdat er een fout in het menu Zat!
Er werd mm gevraagd in het menu.
Aangegeven dat er om mm werd gevraagd dat ook gedaan en daarna ging het mis, degene die op de mail reageerde was niet in staat om 1010 mm om te zetten 101 cm.
Ik had 10 euro korting en die was ik kwijt door het gebrek aan menselijk handelen, heel jammer!!!

Tafelzeilonline.com からの回答

Hallo Mieke, bedankt voor je review en dat je de moeite hebt genomen om dit te delen.

We begrijpen dat het hele proces als erg frustrerend heeft gevoeld, en dat vinden we vervelend.

Wat betreft de opmerking over de invoer in mm: in ons bestelformulier vragen we standaard de maat in cm in te vullen. Het is vervelend als dat niet duidelijk genoeg is geweest, en we nemen je feedback over de weergave in het menu serieus.

We hopen dat je je tafelzeil inmiddels goed hebt ontvangen. Mocht er nog iets niet kloppen, dan horen we het graag via klantenservice@tafelzeilonline.com.

Groet,
Team Tafelzeilonline

Kosteloos nieuw exemplaar

Ik had een bestelling geplaatst, maar kwam er bij binnenkomst achter dat ik abusievelijk de verkeerde vorm had aangeklikt en daardoor ook niet de juiste afmetingen had doorgegeven.
Contact gezocht met de helpdesk en zij boden direct aan om kosteloos een nieuwe exemplaar toe te sturen. Ontzettend blij met deze zeer attente oplossing!

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Miranda, wat fijn dat we dit zo snel en naar tevredenheid voor je konden oplossen! We begrijpen dat zo'n vergissing vervelend is en vinden het dan ook vanzelfsprekend om met een goede oplossing te komen. Geniet ervan en bedankt voor je mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Super snel geleverd en past precies op

Super snel geleverd en past precies op onze ovale tafel. Perfect👍

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag GvA, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super om te horen dat de levering zo snel ging en dat het precies goed past op je ovale tafel. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Dikke merci voor het nieuwe zo rap te

Dikke merci voor het nieuwe zo rap te bezorgen
Super werk geleverd
Dankjewel

2026幎7月27日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Karla, wat fijn dat je zo tevreden bent! We doen ons best om bestellingen altijd snel te bezorgen, dus je enthousiasme doet ons goed. Heel veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen!

5぀星のうち5の評䟡

Snel, goede kwaliteit, top verpakking

Snel, goede kwaliteit en top verpakking

2026幎8月11日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Evi, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om snel te leveren en alles netjes te verpakken, dus je positieve feedback doet ons goed. Geniet ervan!

Snel geleverd

Snel geleverd, keurig en goed verpakt, prima product!

Tafelzeilonline.com からの回答

Hoi Frenck, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super om te horen dat alles snel en keurig verpakt bij je is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier ermee!

Perfect geleverd

Perfect geleverd. De Linen serie is mooi dun en valt mooi soepel op m’n buitentafel. Klein minpuntje, telefonisch contact is niet mogelijk. Maar via whatsapp snel antwoorden. Verder alles een tien.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Uts, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Super dat de Linen serie mooi valt op je buitentafel en dat we je via WhatsApp goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je mooie woorden en geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Goeie service en klantvriendelijk.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Jolien, wat fijn dat je onze service en klantvriendelijkheid zo hebt ervaren! We doen ons best om elke klant goed te helpen en het is heerlijk om te horen dat dit bij jou is gelukt. Bedankt voor je vertrouwen!

5぀星のうち5の評䟡

Alles was keurig verpakt en snel

Alles was keurig verpakt en snel geleverd.

2026幎7月31日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Kees, wat fijn om te lezen dat alles keurig verpakt bij je is aangekomen en dat de levering snel ging! We doen ons best om zorgvuldig te werk te gaan, dus je positieve feedback waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering met de exacte

Snelle levering met de exacte afmetingen.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Hugo, wat fijn om te lezen dat je bestelling snel bij je was en precies goed is aangekomen! We doen ons best om alles netjes op maat te leveren. Bedankt voor je mooie review!

Goed product

Snel geleverd, zeer tevreden over het product.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Maud, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat de snelle levering en de kwaliteit helemaal aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Deze firma heeft een prima,uitstekende

Deze firma heeft een prima,uitstekende service!!!
Wij hadden een eclips zeil besteld die aan de buigende zijkanten te klein uitviel.
Dit werd goed opgevolgt en kosteloos opgelost met een nieuw zeil waarvoor onze grote dank.

2026幎8月19日
自発的なレビュヌ

Tafelzeilonline.com からの回答

Beste Eric, hartelijk dank voor je fantastische review! Wat fijn dat we de pasvorm snel en naar volle tevredenheid hebben kunnen oplossen. Geniet ervan en tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Goed tafelzeil en snel geleverd

Hele snelle levering. Het tafelzeil was goed, precies ook de kleur op de foto.
Het zeil valt mooi over de tafel en de hoeken. Ik ben er heel blij mee.

2026幎8月11日

Tafelzeilonline.com からの回答

Beste Hannie, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super om te horen dat de kleur precies klopt met de foto en dat alles mooi over je tafel valt. Geniet ervan!

5぀星のうち4の評䟡

Maat was goed

Maat was goed. Op tijd geleverd.
Ik ben er blij mee.

2026幎7月28日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Mw. Van Laar, wat fijn dat de maat precies goed was en alles op tijd is aangekomen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Veel plezier met je aankoop!

Perfecte levering

Perfecte levering. Alles was dik in orde.

2026幎7月30日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Lizette, wat fijn om te horen dat alles dik in orde was! We doen ons best om elke bestelling perfect te laten verlopen, dus je lovende woorden doen ons goed. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。