Banner for Tafelzeilonline.com

1,311
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden. Mooi assortiment, mooie kwaliteit en voor een nette prijs. Snel verzonden. Super service. Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevuld waardoor mijn bestelling niet bezorgd kon worde... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed gedaan alleen is ons pakket bijna alle DPD depot in Vlaanderen gepasseerd voor het beschadigd werd geleverd. Spijtig. Het was terug dichtgeplakt door de onderhoudsdienst van DPD.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden! Snelle levering en het doorschijnend tafelzeil is perfect op maat en ziet er mooi uit. Gebruiken het met of zonder extra tafelkleedje. Ook akoestisch veel aangenamer.

5぀星のうち5の評䟡

Veel keus en het tafelzeil wordt keurig op maat gesneden. De verzendkeuze in buis verzenden, zorgt ervoor dat het tafelzeil mooi glad en zonder vouwen aankomt. Al meerdere keren tafelzeil besteld en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.

連絡先

Gratis proefstaaltje bestellen?

Maak nu een account aan en bestel een GRATIS staaltje!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 994ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Alle maten

Genoeg keuze, alle maten mogelijk en snel geleverd. Product goed.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Mirjam, wat fijn dat je tevreden bent! Leuk om te horen dat het ruime aanbod en de snelle levering je bevallen zijn. Geniet ervan!

tevreden mensen

het werd de volgende dag al geleverd ; voor ons ruim op tijd. We hebben de placemats gebruikt en iedereen vond het een verrijking van de gedekte tafels.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag expectant, wat fijn dat je bestelling zo snel bij je was en dat alles naar wens is! Geweldig om te horen dat je gasten er ook zo enthousiast over zijn. Bedankt voor je mooie review en veel plezier ermee!

Perfect top

Perfect top

Tafelzeilonline.com からの回答

Beste klant, wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je lovende woorden en je vertrouwen in ons. We hopen je graag nog eens te mogen verwelkomen!

Kwaliteit

Kwaliteit, perfecte maat en vlotte bezorging!

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Frank, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om kwaliteit te leveren die precies goed zit, en dat het ook nog eens vlot bij je was is helemaal top. Geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie kwaliteit tafelzeil in vele prints

Al meerdere keren tafelzeil besteld en nog nooit teleurgesteld. Aanrader dus.

2026幎7月28日

Tafelzeilonline.com からの回答

Beste YvHz, wat fijn dat je alweer een tevreden klant bent! Leuk om te horen dat de keuze, het op maat snijden én de verzending in op koker je weer helemaal blij hebben gemaakt. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte levering en precies wat ik

Vlotte levering en precies wat ik besteld had. Ik ben heel tevreden

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Rita, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om alles snel en netjes te leveren, dus je positieve feedback doet ons goed. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

What you see is what you get

What you see is what you get, snel, netjes verpakt en de afbeelding klopt met het product

2026幎8月28日
自発的なレビュヌ

Tafelzeilonline.com からの回答

Dear Marianne, thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that everything arrived quickly, well-packaged, and that the image matched your expectations perfectly. Enjoy your purchase!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering van een topprodukt.

2026幎8月20日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Els, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om alles snel bij je te krijgen en het is geweldig dat de kwaliteit je verwachtingen overtreft. Bedankt voor je mooie beoordeling!

5぀星のうち1の評䟡

Verkeerd geleverd product en fout wordt niet erkend

Als eerste wil ik vermelden dat wij al 2 weken geen contact krijgen met tafelzeilonline over een verkeerd geleverd product, omdat er iemand ziek zou zijn.
2 weken geleden aangegeven dat het tafelzeil in organische vorm met afgeschuinde kanten verkeerd gesneden is. Antwoord teruggekregen dat de fout waarschijnlijk bij ons lag. Tafelzeilonline wilde geen ander antwoord accepteren. Maar, nu komt het, de fout ligt niet bij ons. Wij hebben alle bestanden en maten goed aangeleverd. Het tafelzeil is gespiegeld geleverd. Dit antwoord willen ze niet accepteren. Daarna te horen gekregen dat de snij specialist ziek was en dat is nu al weken geleden. In de tussentijd hebben wij meerdere keren contact proberen te zoeken maar wordt daar niet op gereageerd. Nu zitten wij met een onbruikbaar tafelzeil en zijn we meer dan 100 euro kwijt.

2026幎8月27日
自発的なレビュヌ

Hoi Robin en Cindy,

Bedankt voor de review en sorry dat jullie deze ervaring hebben gehad.

Uit ons systeem zien we dat je klacht inmiddels in behandeling is genomen en dat er een correct vervangend tafelzeil voor je is geproduceerd en verstuurd. We begrijpen dat de communicatie in de tussentijd niet goed is verlopen en dat dit heel frustrerend is geweest, zeker voor een product op maat waarbij de uitvoering niet klopte.

Het kosteloze, vervangende tafelzeil is inmiddels bij je geleverd en we hopen dat het goed past op je tafel. Mocht er toch nog iets niet kloppen, neem dan gerust contact op via klantenservice@tafelzeilonline.com.

Team Tafelzeilonline

De kwaliteit is uitstekend

De kwaliteit is uitstekend

2026幎8月6日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Rita, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit! We doen ons best om alleen topkwaliteit te leveren, dus je positieve feedback doet ons goed. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling snel en vakkundig geleverd

Bestelling snel en vakkundig geleverd. Tafelkleed in matte uitvoering, precies zoals gehoopt! #blijmee

2026幎7月29日

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Aline, wat fijn dat je bestelling snel en vakkundig bij je is aangekomen! Heel leuk om te horen dat de matte uitvoering precies is zoals je hoopte. Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen in ons!

Topmateriaal!

Kwaliteit
Degelijk verpakt

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Anne, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super om te horen dat de kwaliteit, verpakking én snelle levering helemaal in orde waren. Bedankt voor je mooie review en veel plezier ermee!

5぀星のうち5の評䟡

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd, heel tevreden

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Antjo, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om snel te leveren, dus je positieve feedback doet ons goed. Geniet ervan!

Snel ontvangen en goede kwaliteit

Snel ontvangen en goede kwaliteit

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Barbara, wat fijn dat je bestelling snel bij je was en dat je tevreden bent over de kwaliteit! We doen ons best om alles zo snel mogelijk te verzenden. Geniet ervan en bedankt voor je mooie review!

5぀星のうち5の評䟡

Het product was perfect afgewerkt en

Het product was perfect afgewerkt en correct op maat gemaakt.
De kwaliteit is gewoon uitstekend.
En de leveringstermijn is gewoonweg snel daar het eerst nog op maat dient gemaakt en afgewerkt worden.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Stefaan, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We doen ons best om alles perfect af te werken en snel te leveren, dus je waardering doet ons goed. Geniet ervan!

5぀星のうち2の評䟡

Tafelkleed met structuur

De kleur was heel anders als op de foto. Het tafelkleed heeft een structuur, waardoor het niet makkelijk te reinigen is.

2026幎8月6日

Beste Agna,

Wat vervelend om te lezen dat de kleur van het tafelkleed anders uitpakte dan je op de foto had gezien en dat de structuur het schoonmaken lastiger maakt. Kleuren komen op een scherm helaas nooit helemaal exact over, en juist daarom bieden we altijd de mogelijkheid om vooraf een gratis proefstaaltje aan te vragen. Neem gerust contact op met onze klantenservice met je ordernummer erbij, dan denken we graag met je mee naar een goede oplossing indien gewenst.

Groet,
Team Tafelzeilonline

Keurig gesneden tafelzeil

Keurig gesneden tafelzeil. Snel geleverd.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Liesbeth, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent! We doen ons best om alles netjes af te leveren en snel bij je te krijgen. Geniet ervan!

Bestelling verliep vlot -Levering is

Bestelling verliep vlot -Levering is correct

Tafelzeilonline.com からの回答

Wat fijn om te horen dat zowel de bestelling als de levering zo soepel zijn verlopen! We doen ons best om alles vlot en correct te laten verlopen, dus je positieve feedback waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Perfecte afwerking

Perfecte afwerking - ideale en juiste maat - heel goed gearriveerd in een goede verpakking - Wij zijn fan!

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Kristel, wat fijn dat je zo tevreden bent! Geweldig om te horen dat de afwerking, maat en verpakking helemaal aan je verwachtingen voldoen. Bedankt dat jullie fan zijn, dat waarderen we enorm!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。