Banner for Tafelzeilonline.com

1,314
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik wou zoals twee jaar terug een doorschijnende tafelbeschermer kopen. Bij het zoeken kwam ik steeds terecht bij 'tafelzeil'. Ik stelde mijn vraag via een chat en een bericht en een dag later werd ik... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super tevreden. Mooi assortiment, mooie kwaliteit en voor een nette prijs. Snel verzonden. Super service. Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevuld waardoor mijn bestelling niet bezorgd kon worde... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Goed gedaan alleen is ons pakket bijna alle DPD depot in Vlaanderen gepasseerd voor het beschadigd werd geleverd. Spijtig. Het was terug dichtgeplakt door de onderhoudsdienst van DPD.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden! Snelle levering en het doorschijnend tafelzeil is perfect op maat en ziet er mooi uit. Gebruiken het met of zonder extra tafelkleedje. Ook akoestisch veel aangenamer.

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Op TafelzeilOnline.com kan jij terecht voor al jouw tafelzeil, tafelbeschermers, placemats en nog veel meer tafelbekleding. In 2010 zijn wij als bedrijf begonnen op de markt, tegenwoordig verkopen we onze producten hoofdzakelijk online. TafelzeilOnline.com is gespecialiseerd in het digitaal op maat snijden van alle soorten afwasbare tafelkleden en folies. Doormiddel van een digitale snijplotter zijn we in staat om maatwerk te leveren tot op de millimeter nauwkeurig. Ook leveren we je bestelling razendsnel en staat ons klantenservice team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Assortiment van TafelzeilOnline In ons assortiment vind je tafelzeil in maar liefst 400 verschillende designs. Of je nu op zoek bent naar een effen kleur, een kleurencombinatie of een thematisch tafel, bij ons vind je altijd wel een tafelzeil dat aan jouw wensen voldoet. Vrijwel al onze tafelzeilen zijn gemaakt van PVC, waardoor ze lang mee gaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Naast tafelzeilen, verkopen wij ook tafelkleden. Ons tafellinnen is gecoat. Zo verkrijg je een tafelkleed dat eruit ziet als linnen met de voordelen van een plastic tafelkleed. Onze tafelkleden zijn daarom gemakkelijk schoon te houden en ze kunnen gemakkelijk op 30 graden gewassen worden in de wasmachine. Wil je zolang mogelijk genieten van je tafel? Kijk dan eens naar ons assortiment tafelbeschermers. Wij hebben verschillende soorten in uiteenlopende diktes. Ook voor placemats ben je bij ons aan het juiste adres. Naast al deze producten vind je in ons assortiment ook verschillende soorten plakfolie en raamfolie. Met onze raamfolie zorg je voor meer privacy en voorkom je inkijk in je woning, maar ook als je veel last hebt van de zon, kun je overlast beperken met onze zonwerende raamfolie. Plakfolie daarentegen heeft uiteenlopende functies. Je kunt plakfolie ook gebruiken op ramen en deuren, maar je kan de uiteenlopende designs ook gebruiken om je oude meubels een nieuwe look te geven of bijvoorbeeld je wanden te decoreren.

連絡先

Gratis proefstaaltje bestellen?

Maak nu een account aan en bestel een GRATIS staaltje!

優良

(1,314)

過去12か月のレビュヌ数: 999ä»¶

レビュヌを曞く

Bestelling verliep vlot -Levering is

Bestelling verliep vlot -Levering is correct

Tafelzeilonline.com からの回答

Wat fijn om te horen dat zowel de bestelling als de levering zo soepel zijn verlopen! We doen ons best om alles vlot en correct te laten verlopen, dus je positieve feedback waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Perfecte afwerking

Perfecte afwerking - ideale en juiste maat - heel goed gearriveerd in een goede verpakking - Wij zijn fan!

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Kristel, wat fijn dat je zo tevreden bent! Geweldig om te horen dat de afwerking, maat en verpakking helemaal aan je verwachtingen voldoen. Bedankt dat jullie fan zijn, dat waarderen we enorm!

Alles zoals afgesproken afgehandeld

Alles zoals afgesproken afgehandeld. Past perfect op tafel en zie dat het goede kwaliteit is

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Marietta, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm. Geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Correcte afmetingen en schuine kanten

Correcte afmetingen en schuine kanten perfect afgewerkt

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag CC, wat fijn om te horen dat alles precies goed is aangekomen! We doen ons best om zowel de afmetingen als de afwerking perfect te krijgen, dus je positieve feedback doet ons goed. Veel plezier ermee!

5぀星のうち1の評䟡

Het is stevig

Het is stevig, absoluut, maar dat het krimpt vind ik toch raar.
Als ik het kleed in het midden leg, zou de tafel aan 2 kanten kunnen beschadigen.
Het is een raar gezicht

自発的なレビュヌ

Tafelzeilonline.com からの回答

Bedankt voor je review, Margareth. Fijn dat je de kwaliteit van het tafelzeil stevig vindt.

We begrijpen dat de maatafwijking als vervelend wordt ervaren, en ook dat het advies om het zeil gecentreerd te leggen niet de gewenste oplossing is voor jou. PVC kan van nature iets krimpen of uitzetten door temperatuurverschillen, en we hanteren daarvoor een maattolerantie van 0,5%. Je hebt hierover al contact gehad met onze klantenservice, die je situatie nader heeft toegelicht.

Mocht je nog vragen hebben of wil je dit verder bespreken, dan kun je altijd terecht bij ons team via klantenservice@tafelzeilonline.com.

Groet,
Team Tafelzeilonline

Super verpakt!

Snelle levering, wat opviel dat het zo netjes verpakt was, er was geen kreukel te vinden bij de placemats!

Tafelzeilonline.com からの回答

Beste Marion, wat fijn dat je zo tevreden bent! We vinden het ook heel belangrijk dat alles keurig bij je aankomt, dus dit doet ons goed om te lezen. Heel veel plezier ermee!

5぀星のうち3の評䟡

altijd snelle levering

altijd snelle levering, maar contact met klantenservice over een simpele klacht kan beter, zou telefonisch in een minuut zijn opgelost

Beste Adry,

Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat de levering altijd snel gaat. Je feedback over het contact met de klantenservice nemen we serieus. We zien inderdaad dat de afhandeling van jouw klacht via de mail wat meer heen-en-weer ging dan nodig. Dat is een terecht punt en we nemen het mee om de service te verbeteren.

Groet,
Team Tafelzeilonline

5぀星のうち5の評䟡

Tafelzeil keurig gevouwen en verpakt en

Tafelzeil keurig gevouwen en verpakt en doet precies aan mijn beeld dat ik voor ogen had. Heel blij mee. Ook op tijd geleverd! Super allemaal

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Ans & Andre, wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met het resultaat! Geweldig dat het precies is wat jullie voor ogen hadden en dat de levering ook helemaal volgens plan is verlopen. Heel veel plezier ermee!

Doet wat afgesproken is

Doet wat afgesproken is, snelle levering en goede kwaliteit.

Tafelzeilonline.com からの回答

Hoi John, dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de levering snel was en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. We doen ons best om onze afspraken na te komen en zijn blij dat dit gelukt is!

Heel tevreden!

Het zeil is perfect van maat en dikte. Ik gebruik het buiten op mijn tafel en het blijft goed liggen.

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag An, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat het zeil perfect van maat en dikte is en goed blijft liggen op je buitentafel. Heel veel plezier ermee!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Jan-Daan, hartelijk dank voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit. We wensen je er veel plezier mee!

Snel geleverd.

Snel geleverd.
Exact volgens afspraak.
Top

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag N. Top, wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen! We doen ons best om snel te leveren en afspraken na te komen, dus je positieve feedback doet ons goed. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling!

Op maat en snel geleverd

Op maat en snel geleverd

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Harold, wat fijn dat je zo tevreden bent! Super dat we je bestelling snel op maat hebben kunnen leveren. Geniet ervan en bedankt voor je vertrouwen!

Mooi zeil snelle

Mooi zeil snelle
Levering

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag Marly, wat fijn dat je tevreden bent! Leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat de levering ook nog eens snel was. Geniet ervan!

5぀星のうち5の評䟡

Nette kleden en snelle leveringen

Nette kleden en snel geleverd. Alleen is de ovale variant niet exact dezelfde maat als onze ovale tafel. Maar het scheelt ook niet heel veel.

Tafelzeilonline.com からの回答

Hoi J.P., wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering! Jammer dat de pasvorm van de ovale variant niet helemaal perfect is, maar gelukkig valt het verschil mee. Geniet ervan!

snelle levering

snelle levering - degelijk materiaal - goed verpakt

Tafelzeilonline.com からの回答

Dag J Claes, hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit en verpakking. Geniet ervan!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。