4.1

TrustScore 5段階評䟡の4

18件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Nyt Metrotile tag.

Vi har fået fjernet gammelt tegltag på 400 kvm tagflade. Alt isolering udskiftet, forhÞjelse af spÊr, opretning, etablering af dobbelt Velux ovenlysvindue.
Alt i alt en fornÞjelse fra start til slut. Effektivt og hårdtarbejdende team. Topkarakter på kommunikation undervejs, med både Tim og Emil.
Vi er yderst tilfredse med hele processen og super glade for vores nye tag og ovenlys. Giver med glÊde vores varmeste anbefalinger.

2026幎4月20日
自発的なレビュヌ

Hvis en medarbejder ryger i firmabilen

Hvis en medarbejder ryger i firmabilen og smider cigaretskod ud af vinduet, er det et brud på både almindelig sikkerhed og miljÞhensyn. Det giver god grund til at overveje, hvordan de samme personer håndterer langt farligere materialer som asbestplader eller andet farligt affald.

2026幎4月21日
自発的なレビュヌ

Nyt flot tag på sommerhuset i lÞbet af to uger

Professionel, Êrlig og ‘lige-ud-ad-landevejen’ -samarbejde lige fra tilbudsgivningen til udfÞrelsen og afleveringen. Tim og hans medarbejdere er dygtige, venlige og effektive og rydder op efter sig - ogsÃ¥ selvom der var minus 10 graders frost da de lagde nyt tag pÃ¥ vores sommerhus. Vi kan kun anbefale TK Tag og Byg, Mvh Hanne og Finn i Liseleje

2026幎2月20日

Godt arbejde udfÞrt af TK Tag

TK Tag udfÞrte vores tagudskiftning med påbygning af hÞjere spÊr og 300mm isolering.
Projektet er udfÞrt under til tider vanskelige vejrforhold men holdet knoklede igennem og gennemfÞrte nedtagning af asbest-eternit, rengÞring og montage af nyt tag på forventet tid, i god kvalitet og til den aftalte pris.
En rigtig god oplevelse med god kommunikation hele vejen.

2026幎2月17日
自発的なレビュヌ

Fantastisk team og et godt resultat!

Vi har lige fået lagt tegltag (og ekstra isolering). Det er et stykke fantastisk arbejde og vi er virkelig glade for det. Og selv om der kom lidt skjulte problemer op med skorstenen, så bliver det bare lavet og sat i stand uden kny. Teamet er bare interesseret i at lave et arbejde, de kan vÊre stolte af. Stor tak til Emil for hans indsats og gode humÞr. Stor tak til Tim for hans måde at vÊre på. De har efterladt et godt stykke arbejde - og det eneste problem er, at man nu kommer til at savne at have de gutter kommende hver morgen og tÊnde radioen og gå i gang. Det var så hyggeligt at have dem. Tak for arbejdet og resultatet!

2025幎7月17日
自発的なレビュヌ

Tusinde tak for en helt igennem god og

Tusinde tak for en helt igennem god og rar og professionel oplevelse da vi skulle have nyt tag. Lige fra start til det endelige slut resultat. Et stort tak til Emil for din gode måde at styre slagets gang, tak til Sebastian og Vladim, og ikke mindst mester selv Tim for at du er som du er. Vi kan kun anbefale TK Byg for et godt og professionelt stykke arbejde og et slut resultat som bare siger wauw. Så fra os skal der lyde et stort tak, og skal jeg anbefale venner - familie og andre så vil jeg ikke tÞve et sekund ring til TK tag og byg.
Så herfra af hjertet tak for et godt stykke arbejde. 💪👍

2025幎4月2日
自発的なレビュヌ

Fremragende oplevelse med Tim og hans

Fremragende oplevelse med Tim og hans sÞde håndvÊrkere. Arbejdsomme og yderst behagelige mennesker at have gående.
Vi har fået nyt stål-tag og en kÊmpestor lyskasse med tre "sammenhÊngende" Velux-vinduer, der kaster en masse dejligt lys ned i vores stue. MÞdestÊrke, oprydningsstÊrke og dygtige håndvÊrkere, der går op i, at tingene bliver ordentlige og at kunderne er glade.
Vores varmeste anbefalinger til Tim og holdet.

2025幎3月21日
自発的なレビュヌ

Totalentreprise på nyt Tag og efterisolering af loft

Vi fik lavet nyt tag af TK Tag & Byg Aps i januar 2025.

Opgaven bestod af nedtagning og bortskaffelse af det gamle skiffereternittag med asbest fra 1974/81.
OpsÊtning af nyt tag - Metrotile X-bond prestige Aco, nye vindskeder og tagrender samt efterisolering af loft.
Valget faldt på et fastpristilbud fra TK Tag & Byg pga. en yderst professionel rådgivning fra Tim Kristensens side.
Det har vÊret en positiv oplevelse.
Tak til Tim, Emil, Sebastian og Jim for at sikre et forlÞb, som er foregået med lÞbende god dialog af medarbejdere, der gerne gav den en ekstra skalle for at sikre et godt resultat.
Tak for godt samarbejde.
Karen og Claus
HÞrsholm

2025幎2月10日
自発的なレビュヌ

Super resultat, hvor alt bare spillede

Vi har et 70 Johan Christensen hus, med Mahogni Stern og vindskeder, der skulle havde nyt tag.
De skjulte tagrender skulle gÞre synlige, mahognien skulle bevares (og skiftes hvor det ikke kunne lade sig gÞre) taget blev skiftet, mahognien blev bevaret, skorsten revet ned til under tagfladen.
Garage tag blev skiftet og udvidet så der også kom en carport på i samme taglinje, alle tagrender blev i 12 Zink, og meget mere.
Det er nogle virkelige dygtige håndvÊrkere hvor Mester hele tiden var i "baghånden" samarbejdet i top, en god og direkte dialog, jeg har ingen kritik punkter.
Jeg har et virkeligt flot tag, hvor alt står knivskarpt, og en virkelig god smag i "munden".
De her folk sikre bare en total styret proces, uden slinger.
PrÞv dem du vil ikke fortryde.
I Þvrigt ingen ekstra faktura, prisen holdt hele vejen igennem.
Jeg bliver så glad hver gang jeg kigger på resultatet.

2024幎11月5日

Fantastisk service

Vi har fået bygget helt nyt tag af disse proffesionelle folk, som tog denne store opgave, utrolig seriÞst med at skifte tag på et gammelt hus som de virkelig kÊmpede med dette og det er blevet så fantastisk flot vi kan kun anbefale dette firma.Tusinde tak

2024幎10月3日
自発的なレビュヌ

Nyt Decra tag med TK-Tag.

Nyt Decra tag med TK-Tag.
Vi fik anbefalet Tim og TK-Tag fra adskillige andre håndvÊrkere i NordsjÊlland. Vi skulle have nyt Decra tag på vores 200 år gamle gård, 4 skÊve lÊnger, murkroner i forskellige hÞjder og håbet var at vi skulle ende med noget der så nogenlunde lige ud. Fra start til slut var Tim en uvurderlig stÞtte og slutresultatet blev bedre end vi nogensinde havde håbet på. Alt lavet til perfektion, aftalt pris og tid.
De bedste anbefalinger herfra.

2024幎9月11日

Totalentreprise på Tag

Vi fik lavet nyt tag af TK Tag & Byg i juni 2024.

Opgaven bestod af nedtagning og bortskaffelse af det gamle eternittag.
OpsÊtning af nyt tag - Metrotile X-bond prestige Aco samt nye vindskeder og tagrender.
Opgaven krÊvede specialbestilling af stillads grundet husets arkitektur – det stod TK Tag & Byg ogsÃ¥ for.

Valget faldt i fÞrste omgang på TK Tag & Byg pga. en yderst professionel rådgivning, tilgang og god mavefornemmelse omkring Tim.
Det har vi bestemt ikke fortrudt :)
Hele forlÞbet er foregået gnidningsfrit med lÞbende, god dialog.
Det har vÊret en sand fornÞjelse at have håndvÊrkerne gående. SÞde og dygtige fyre der gerne gav en ekstra skalle med hvad end det har måtte vÊre.
De varmeste anbefalinger og 1000 tak.
Mvh Nick og Pernille, BirkerÞd

2024幎6月25日

Nyt Tag

Vi skulle have udskiftet vores gamle 48 årige eternittag med asbest.
Valget blev TK Tag & Byg med Deres "Metrotile X-bond prestige Aco. i matsort.
Vi valgte en totallÞsning, hvor det gamle tag blev fjernet.
Anmeldelse til kommunen stod Tim for.

Opstart blev tirsdag efter Påske 2024. Grundet vejrliget blev det lidt forsinket. Da vejret så tillod at påbegynde arbejdet, var tÞmrerne hurtige og effektive.
Fjernelse af eternittaget blev foretaget efter forskrifterne.
Vi havde ofte en god snak med tÞmrerne om forlÞbet.
Vi havde et lille uheld med vores vindfang, det blev hurtigt og effektivt udbedret.
Da taget var fÊrdigt blev der ryddet pÊnt op.

Da vi delvis havde tÞmt loftet, forhÞrte vi Tim, om han kendte et isoleringsfirma. Tim meddelte, at det kunne han godt stå for. Vi valte hans tilbud og arbejdet blev herefter koordineret, så det passede med arbejdet på taget. Loftet blev tÞmt og nu er der 400 mm isolering, som lever op til kravene til loftisolering i dag.

Det fÊrdige tag synes vi er meget flot og den håndvÊrksmÊssige kvalitet er ligeså fint udfÞrt.
Vi er glade for, at vi valgte TK Tag & BYG til begge opgaver.

Karin og Kim HÞlmer
AllerÞd

2024幎4月21日

OpsÊttelse af Metrotile X-BOND PRESTIGE

Vi valgte at handle lokalt.
Meget professionel firma med dygtige håndvÊrker.
Selve ordren lÞd på, at få lagt ståltag oven på det bestående asbest tag, men efter genovervejelse, besluttede vi at få fjernet asbesten. Herefter fik vi inden for kort tid tilsendt et nyt tilbud.
Tim sÞrger også for, at papirerne bliver sendt til kommunen, om fjernelse af asbesten.
Alle sikkerheds foranstaltninger, med sikkerhedsudstyr samt lukkede container er blevet overholdt.
Vi kan varmt anbefale TK Byg

De varmeste anbefalinger Karsten og SÞs Wils

2023幎10月3日

OpsÊtning af Metrotile Qube Aco

OpsÊtning af Metrotile Qube Aco Tagsystem ovenpå tag med skiffereternit
Tagnu.dk - v. Tim / TK Tag og Byg - lagde et nyt tag ovenpå vores ret nye, men smuldrende tag med skiffereternit.

Tim er et meget venligst menneske som hurtigt forstod vores situation og kom kort tid efter fÞrste mÞde med et konkret tilbud indeholdende alle elementer - ingen ekstra regning.
Taget blev lagt op efter den aftalte tidsplan og fremstår fuldstÊndig i harmoni med huset. Tim er en dygtig håndvÊrker og har forstået at tiltrÊkke andre dygtige håndvÊrkere.
De varmeste anbefalinger Per Bjerre Christiansen

2022幎9月1日

Tagnu.dk og Tim / TK Tag og byg fjernede vores

Tagnu.dk - Tim / TK Tag og byg fjernede vores nedslidte beton tegl i Helsinge og opsatte nyt Metrotile X-BOND PRESTIGE ACO tag + lÊgter, undertag, nye yderspÊr og tagudhÊng + ny loftslem.

Tim / TK Tag og byg stÞrste plus er at de fÞlger op og gÞr arbejdet 100% fÊrdigt. Da vores tag skulle lÊgges i December 2022 var vi ekstremt uheldige med meget sne og hård frost efterfulgt at tÞvejr og ny frost. Det gav store udfordringer som TK Tag og byg fulgte godt op på, der måtte sÊttes ekstra ventilation op i undertaget som blev lavet perfekt. InddÊkning ved skorsten drillede ligeledes pga. tÞvejr og sne og frost skiftevis, men blev udskiftet uden beregning.

Godt med en håndvÊrker som fÞlger op og gÞr arbejdet 100% fÊrdigt og når vejret driller så ekstremt som her.

2022幎12月9日

TK Tag & Byg kan anbefales

Efter anbefaling fra venner kontraktede vi TK Tag & Byg til at udskifte vores gamle eternittag med et Metrotile ståltag samt forbedring af tagkonstruktionen og isoleringen på vores 114 kvm store sommerhus. Vi har vÊret meget glade for deres rådgivning, valget af nyt tag samt samarbejdet med TK Tag & Byg. Efter vor bedÞmmelse udfÞrer TK Tag & Byg arbejdet i hÞj kvalitet, TK Tag & Byg kunne starte hurtigt, håndvÊrkerne er pålidelige og alle aftaler holdes. Vor bedste anbefaling.

2023幎3月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。