Flot arbejde til tiden fra Sigurd. Super samarbejde på et meget udfordrende tag. Alle aftaler overholdt. Der blev tÊnkt ud af boden, og Sigurd kom med nye lÞsninger.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik et godt overslag og dernÊst et endeligt tilbud efter hurtig besigtigelse , som sÃ¥ rigtigt fint ud. Sunny rykkede hurtigt ud grundet vejr situationen og fik i lÞbet af fÃ¥ dage lagt et rigtigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for tagpaptag. God kommunikation gjorde at taget blev udfÞrt fÞr vi oprindeligt havde aftalt, hvilket var kanon. Meget seriÞse medarbejdere som er nemme at komme i kontakt med. (hvilket var... ãã£ãšèŠã
KÊre tagpap gruppe Lars og sunny . FornÞjelse at i kommer som aftalt og oveni kÞbet er flexiple pÃ¥ samrabejdet med ext blikkenslager . Glad for hurtig udrykning med lukning af taget , her inden v... ãã£ãšèŠã
Tagpap-Service.dk er en konstruktiv og imÞdekommende virksomhed, nÃ¥r du skal have nyt tagpap pÃ¥ taget. Vi arbejder hver dag, alle ugens 7 dage, pÃ¥ at vÊre én af Danmarks bedste tagpap virksomheder. Vi bestrÊber os pÃ¥ at levere kvalitet og perfektion, hver eneste gang vi kÞrer ud og holder os lÞbende opdateret med de nyeste maskiner, kurser og tekniker indenfor tagpap branchen. Om det er fladt tag, hÊldningstag, listedÊkning, reparation eller andre opgaver med tagpap, stÃ¥r vi til rÃ¥dighed med vores ekspertise, dygtige medarbejdere, samt rÃ¥dgivning. Vi har samlet mere end 55 Ã¥rs erfaring indenfor tagpap og membraner og er derved rigtigt godt "klÊdt pÃ¥" til de fleste opgaver. og har leveret mange nye tagpap tage til private husstande og industrierne i Danmark gennem tiden. Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter private husstande, virksomheder, den offentlige sektor og forskellige boligselskaber. Tagpap-Service arbejder pÃ¥ at blive landsdÊkkende, forelÞbigt har vi en afdeling I NordsjÊlland ved KvistgÃ¥rd der varetager sagerne fra NordsjÊlland, Vi har en afdeling i AvedÞre der varetager StorkÞbenhavns omrÃ¥det, samt sydsjÊlland og sÃ¥ har vi vores nye afdeling der ligger tÊt ved Ãrslev, Middelfart, som indtil videre dÊkker trekantsomrÃ¥det og Vestfyn! Vi glÊder os til at servicere jer og levere arbejde i topklasse!
Ãrslevvej 42, 5592, Ejby, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Tak for tagpaptag.
Meget seriÞse medarbejdere som er nemme at komme i kontakt med. (hvilket var umuligt med andre firmaer)
Har entreret med Dansk Tagpapservice til mit tagpap. Medarbejderen var meget kompetent og havde dybt kendskab til de forhold jeg skulle vÊre opmÊrksomme på. De overholdt alle aftaler og var meget servicemindede. Jeg vÊret meget tryg i forlÞbet, har fået god rådgivning - og står tilbage med et godt resultat. De fortjener sgu en anbefaling! :-)
Fik belagt 60 m2 tagterrasse med 2 lag "pap" fra ICOPAL i god kvalitet.
Prisen var i orden.
Arbejdet udfÞrt lidt hurtigere end aftalt... det bliver man jo aldrig sur over, så lÊnge kvaliteten er i orden. :-)

TAGPAP-SERVICE ããã®åç
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ