Banner for TagTech Danmark ApS - Flydende tagmembran  & Isolering

TagTech Danmark ApS - Flydende tagmembran & Isolering レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tagtech fik tÊtnet vores meget flade og lidt komplicerede tagkonstruktion. Speciel tak til Brian som samvittighedsfuldt fulgte op og kom pÃ¥ besÞg da det fÞrste resultat ikke var godt nok. De lavede de... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde bestilt efterisolering af vores 70’er hus, hvor vi havde dÞjet med kolde vÊgge, samt radiatorer som ikke har kunne fÞlge med, efter at vi havde fÃ¥et lavet kÞkken alrum. Tagtech kom som aft... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super firma - kan kun anbefale dem pÃ¥ det varmeste! De kom fredag eftermiddag og selv om dagen blev lang, var service og humÞr stadig helt i top! Vi fik 300mm papiruld blÊst ind pÃ¥ loftet - det kom... もっず芋る

Professionelle og hjÊlpsomme. Kan helt klart anbefale Tagtech Danmark. De lavede en termografisk undersÞgelse af huset udevendigt, der konstaterede, at der ikke var brug for hulmursisolering.... もっず芋る

䌁業情報

1. 断熱工事請負業者
  2. 屋根ふき業者

TagTech Danmark ApS - Flydende tagmembran & Isolering に぀いお

圓該䌁業による蚘述

TagTech Danmark (Tagtech Danmark ApS) arbejder i hele Danmark med tagrenovering og energiforbedringer for både erhverv og private.

Flydende tagmembran / flydende silikone tagmembran

Vi er specialister i flydende tagmembran – herunder flydende silikone tagmembran – til flade tage, hvor der ofte er behov for en sÞmlÞs og driftssikker lÞsning. Vi hjÊlper blandt andet med udfordringer som utÊtheder, slidte tagpaptage og “svÊre” omrÃ¥der omkring gennemfÞringer, samlinger og inddÊkninger.

Vores arbejde starter med en vurdering af tagets tilstand og en plan for det nÞdvendige forarbejde. Derefter udfÞrer vi grundig rengÞring og relevante reparationer, fÞr membranen påfÞres. Resultatet er en monolitisk tagflade uden samlinger, der er velegnet til tage med mange detaljer og tekniske installationer.

Ud over taglÞsninger tilbyder vi indblÊsning af isolering, herunder hulmursisolering og loftisolering. IndblÊsning kan vÊre en effektiv metode til at forbedre isoleringsevnen og reducere varmetab, afhÊngigt af bygningens konstruktion og behov.

Vi lÊgger vÊgt på tydelig kommunikation og realistiske forventninger, og vi dokumenterer ofte arbejdet med billeder eller video, så processen er gennemskuelig.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Fint arbejde

Fint arbejde. NÊsten ikke til at se på murvÊrk at der er udfÞrt hulmursisolering.

2020幎8月11日
自発的なレビュヌ

Vi havde en god oplevelse med at få

Vi havde en god oplevelse med at få afrenset og maling af taget. Rigtig godt arbejde og super gode personer , de var venlige og hÞflige og ikke mindst kompetente i deres kunde pleje og arbejde vi kan kun anbefale tagtech .venlig hilsen beboerne på Algade 17 9320 Hjallerup.

2020幎5月28日

Fuld tilfredshed

Jeg kan kun give Tagtech de bedste anbefalinger. God pris og veludfÞrt og hurtigt arbejde.
Kommunikationen har vÊret til UG og jeg er meget tilfreds

2020幎4月6日

TrovÊrdig og servicemindet firma

Vi har i forbindelse med overvejelse om maling af vores betontagsten talt med Knud flere gange. Vi har oplevet, at der er blevet ydet en enorm god og grundig service og vejledning. Knud er meget behagelig, Êrlig og man fÞler sig tryg ved hans faglighed omkring deres ydelser. Vi vil klart anbefale tagtech til andre.

2020幎2月13日

Super godt arbejde

Meget fint betjening. Det var et kompetent hold som kom ud og udfÞrte hulmursisolering. Effekten er til stede med det samme. Tak for fint arbejde og god proces.

2020幎2月6日