til ulejlighed
jeg blev fÞrste gang mÞdt af en meget vred kvinde i receptionen, som vrissede at jeg skulle scanne mit sundhedskort - den virkede ikke eller også er det mig som ikke er ekspert i scannere
TandlÊgerne i Egå er din familietandlÊge i lokalområdet. Vi har gratis parkering lige ved dÞren, og åbent for tilgang.
Muslingevej 38A, 8250, EgÃ¥, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale TandlÊgerne i EgÃ¥ â og isÊr tandlÊge Mathias â som leverer en helt igennem professionel og tryg behandling. Fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren, bliver man mÞdt af imÞdekommende personale og en behagelig atmosfÊre.
Mathias er både fagligt dygtig og utrolig grundig. Han er god til at forklare, hvad der skal ske, og tager sig altid tid til at sikre, at man fÞler sig tryg og velinformeret under hele forlÞbet. Man mÊrker tydeligt, at han har fokus på både kvalitet og omsorg.
Behandlingen er altid skÃ¥nsom, og klinikken er moderne og veludstyret â det skaber en fÞlelse af, at man er i de bedst mulige hÊnder.
Hvis du leder efter en tandlÊge, hvor faglighed, tryghed og menneskelighed går hånd i hånd, så er TandlÊgerne i Egå og Mathias et oplagt valg. Jeg giver mine allerbedste anbefalinger!
Jeg er meget tilfreds med Mathias som tandlÊge. Han er professionel, grundig og venlig. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder gennem hele behandlingen.
5 stjerner herfra
Er igennem flere år kommet fast hver 3 mdr. hos tandplejer Henrik, og hos tandlÊgerne hvis jeg har noget der skal laves.
Altid super service, de kan klart anbefales
Har besÞgt Henrik mange gange og det er altid en fornÞjelse og min behandling som andre tandplejere ikke har kunne hjÊlpe mig med, har nu positiv effekt.
Kan kun anbefale Henrik !!!
Derudover er receptionen altid bemandet med sÞde, smilende og venlige medarbejdere.
En fornÞjelse at gÃ¥ til tandlÊge ð
Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Deres ekspertise, venlighed og omsorgsfulde tilgang gjorde tandlÊgeoplevelsen til en sand
fornÞjelse. ð
Jeg fÞlte mig tryg og godt taget hånd om under hele besÞget.
Har ik flere tÊnder
Skuffende oplevelse at bruge kulsyre i stedet for tandpasta...
Det har vÊret en stor fornÞjelse at blive behandlet af Henrik til tandpleje.
Meget god hjÊlp i hvordan man så på problemerne (ikke bare en tandrensning)og lÞst på den bedst mulige måde.
Super information fÞr - undervejs og bagefter.
Fuld tilfredshedðð
Fantastisk god undersÞgelse og behandling.
Har brugt TandlÊgerne Egå de sidste 10 år og er yderst tilfreds.
Har vÊret meget tilfreds med service, behandling og kvaliteten af Cecilies arbejde med mine tÊnder. IsÊr min nye âplastfortandâ. Man kan ikke se forskel pÃ¥ de to fortÊnder ððð
Lyn hurtig aktion ved mit fÞrste besÞg (2 tÊnder trukket ud) + diverse vejledning har gjort, at vi nu 6 måneder efter kan konstatere at min paradentose er i rigtig god bedring, og jeg kan beholde de tidligere truede tÊnder.
Det er super med en Êrlig og hurtigt reagerende tandlÊge. Med 56 Ã¥r pÃ¥ bagen, er jeg lettet over, at det endnu ikke er tid til "sÞbemad" ð