RixTANDteknik レビュヌ 12

12件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

De bedste på Kejlstrupvej nr. 5

Den 27.januar 2025, kom jeg for fÞrste gang i klinikken som nervevrag var så bange for tandlÊger, men de var sÞde og forstående fik trukket 7 tÊnder ud har nu 3 tilbage samme dag ned til Lea den bedste ever fik taget scanning af min over og undermunden i dag den 9. september 2025 kom jeg glad til min sidste kontrol
Og har nu de flotteste tÊnder og kan spise uden lim
Af ❀ tak til klinikken ikke mindst Lea på Kejlstrupvej 5 Silkeborg

2025幎9月9日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun godt at sige om RixTANDteknik

Min veninde Pia knÊkkede sin ene fortand i fredags, mandag faldt den ud, og hun var rigtig ked af det. Jeg traf en hurtig beslutning – hun skulle have en ny tand i julegave – og ringede mandag eftermiddag til RixTANDteknik. Pia mÞdte sÃ¥ledes op til en akuttid tirsdag kl. 10.30, fik lavet et lille aftryk, og kl.14 samme dag havde de seje tandteknikere allerede fremtryllet en helt ny fortand til Pia. Den nye tand ligner den gamle pÃ¥ en prik, sidder perfekt, og julen er reddet 🎄
Det var en professionel og empatisk oplevelse. Jeg vil gerne takke RixTANDteknik for at vÊre sÞde og behjÊlpelige, sÃ¥ Pia ikke skulle gÃ¥ tandlÞs hele juleferien – det betÞd rigtig meget for hende 🎄

2024幎12月16日

SÃ¥ kan jeg smile igen

I min familie dÞjer vi med tÊnderne. Sidste år knÊkkede mine 2 fortÊnder i overmunden, så nu skulle der ske noget.
Min alm tandlÊge anbefalede mig RixTandteknik TrÞjborg, og det kan jeg virkelig godt forstå.
Som 37 årig synes jeg det var flovt at skulle have proteser, men Lea formåede at få mig til og slappe af og vÊre tryg i hele processen.
Jeg kan kun anbefale andre at bruge RixTandteknik. Jeg gik ved Lea, og hun giver sig virkelig tid til og forklare om hele processen. Jeg er så lykkelig og imponeret over resultatet.
Idag d. 28 august 2023 er jeg fÊrdig med forlÞbet, og skal nu til kontrol en gang om året.

2023幎8月28日

protese⭐⭐⭐⭐⭐⭐Hej og 6 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐⭐Hej. Er så glad for min nye protese. Hurtig , venlig , kompetent betjening.
Det er dyrt men reelt og dejligt for det betyder meget med et godt smil og et godt bid
Tak for det kÊre Lea.

2023幎2月8日
自発的なレビュヌ

Ingen garanti når det gÊlder

Fik lavet en undermundsprotese i begyndelsen af 2016. Min klare opfattelse var, at der var 5 års garanti på den. Inden jul gik protesen i stykker, hvor man reparerede den, som så gik i stykker igen i juledagene. Da fik jeg vide, at der ikke var garanti på den og jeg kunne vÊlge at få lavet en ny for 11.000 kr. Det blev antydet, at jeg nok tyggede hårdt med den. Så der var ingen garanti udover den reklamationsret på 2 år, som alle har efter loven. Nu kan man pludselig se på deres hjemmeside, at de yder 7 års garanti. Det er svÊrt at forstå, at de for 3 år siden slet ingen garanti havde og kan det i 2019.
SÞrg for at få din garanti på skrift med indhold og det hele.
Jeg vÊlger et andet sted fremover.

2020幎2月3日
自発的なレビュヌ

Jeg har kun ros til overs for den

Jeg har kun ros til overs for den behandling jeg har modtaget hos Rixtandteknik venlig og saglig kommunikation hele vejen igennem og resultatet blev en perfekt helprotese over som bare har siddet som den skulle fra dag 1 og en delprotese med trykknap funktion som kun krÊvede en anelse slibning omkring "trykknaphullet" for at glide nemt på plads hvor den sidder så godt fast at det slet ikke fÞles som proteser. Jeg har stor respekt for behandlerens faglighed i forhold til at melde Êrligt ud og rådgive om hvad der skal til for et godt resultat, fremfor"bare at sÊlge for at sÊlge" den evt billigste lÞsning hvis hun/han kan se at forholdende ikke er optimale for DEN lÞsning. Det er nu 2 år siden jeg fik lavet mine proteser hos RiX Tandteknik og jeg har aldrig haft brug for efterregulering - de sidder godt fast som de skal - ser super naturlige ud og takket vÊre mit eget valg af de super stÊrke komposit tÊnder, fÞles de stÊrkere end de tÊnder jeg selv havde engang - jeg kan både bide af et Êble med skrÊl eller en sej brÞdskorpe for slet ikke at tale om bolcher, flÊskesvÊr eller en god bÞf, kan mine stÊrke tÊnder klare uden problemer. Jeg har vÊret meget tilfreds med min behandling.

2019幎11月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。