Bryder mig normalt virkelig IKKE om at gÃ¥ til tandlÊge - men jeg samler nu pÃ¥ gode oplevelser fra TandlÊgehuset Broby. FÞles bare trygt af en eller anden grund jeg ikke kan sÊtte fingeren pÃ¥ 𪷠De er... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse TandlÊgen virker utrolig dygtig og tog sig tid og var grundig i hele undersÞgelsen. Prisen er god og inden for "rimelige" rammer. Jeg kommer tilbage til min Ã¥rlige... ãã£ãšèŠã
Man fÃ¥r hurtigt en tid og god og personlig vejledning. Grundig tandrens og venligt personale. Ikke noget med at ville lave ekstra behandlinger og indkalde for ofte, hvilket irriterede mig ved mit gaml... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret tilfreds kunde ved TandlÊgehuset Broby gennem flere Ã¥r og jeg gÃ¥r altid derfra med en fÞlelse af at vÊre blevet godt behandlet. Personalet er venlige og meget dygtige til deres arbejde.... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TandlÊgehuset Broby vÊrdsÊtter din oplevelse og tryghed lige så hÞjt, som vores kvalitet og faglighed. Lider du af tandlÊgeskrÊk, sÊtter vi naturligvis ekstra tid af til dig, så du får en rolig, god og tryg oplevelse hos os. På vores klinik udfÞrer vi mange former for behandlinger. Alt fra tandrensning og cariesbehandling til implantat og proteser. Vi kan også hjÊlpe dig :) Klinikken er beliggende i stueplan, med gode parkeringsforhold. Vi glÊder os meget til at byde dig og dine, velkommen på vores klinik. og husk: Et sundt smil er en god start på dagen :D
Pontoppidansvej 7, 5672, Broby, ãã³ããŒã¯
- info@tandlaegehusetbroby.dk
- tandlaegehusetbroby.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg valgte og skifte tandlÊge tilâŠ
Jeg valgte og skifte tandlÊge til tandlÊgehuset broby for ca 3 år siden og det har jeg ikke fortrudt. Jennifer er utrolig dygtig samt utroligt rar og altid imÞdekommende.
Jeg kan varmt anbefale tandhuset broby.
God oplevelse
Da jeg begyndte at få problemer med et par af mine tÊnder, fik jeg endeligt taget mig sammen til at få en tid.
Dette efter flere år uden tandlÊgebesÞg.
TandlÊgeskrÊk og bevidst om at jeg ikke passede mine tÊnder ordentligt.
Det er den bedste beslutning , jeg har taget i lang tid.
Virkeligt sÞde mennesker, der tog sig tid til mig.
Alt blev gennemgået, og forklaret.
Jennifer kom på hårdt arbejde og mit velbefindende er steget helt enormt.
Det er lige fÞr, jeg glÊder mig til nÊste besÞg.
Tak for masser af smil fra assistenten og tandlÊgen .
Per Partved
Super god oplevelse! :)
Jeg har skiftet til denne tandlÊge for 1,5 år siden, hvor jeg fÞrhen altid har fÞlt de fandt nye problemer altid.
Men, efter at vÊre skiftet til Jennifer har hun fikset deres mangelfulde arbejde og har ikke haft nogen problemer siden! Kan varmt anbefale dem.
Trods jeg havde mange spÞrgsmål
Trods jeg havde mange spÞrgsmål, bevarede tandlÊgen roen og gav det den tid, jeg havde behov for
Vi har aftalt et forlÞb som jeg er tilfreds med
Utroligt rare og dygtige
Skulle for fÞrste gang i 12 år til tandlÊge havde kigget på nogle forskellige men valget faldt på TandlÊge huset broby da de har gode anmeldelser . Jeg blev modtaget af den sÞdeste klinik assistent der for mig gjorde at jeg vidste jeg havde truffet det rigtige valg. Så 5 stjerner for dig. Så til tandlÊgen Jennifer der også fik mig til at fÞle mig tryg. Tog sig tid og forklarede alt der skulle ske fra start til slut. Utrolig dygtig. Så 5 stjerner for dig. Så ja kÊmpe anbefaling fra mig til TandlÊgehuset Broby.
I trykke hÊnder
Jeg troede jeg havde tabt en fyldning i den bagerste kindtand. Det viste sig at tanden var helt udhulet. Den kunne godt laves, men den ville nok aldrig komme til at holde i lÊngden. Jeg valgte at få den trukket ud. De var meget gode til at fortÊlle hvad de lavede imens. Så selv om det ikke var rart, gik det godt. Det gjorde ikke ondt. Jeg synes det er godt de er Êrlige og ikke bare laver noget, der ikke holder så man skal bruge mange penge flere gange.
Fleksibel og grundig service:) fik enâŠ
Fleksibel og grundig service:) fik en akuttid samme dag som jeg ringede for at få fikset noget en anden tandlÊge havde gjort forkert og det blev håndteret grundigt og hurtigt til en rimelig pris.
Jeg er rigtig glad for at komme der deâŠ
Jeg er rigtig glad for at komme der de er altid i mÞdekomme og rigtig dygtige
Grundig-Flink-Effektiv
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse
Prisen er god og inden for "rimelige" rammer.
Jeg kommer tilbage til min årlige undersÞgelse, det er helt sikkert. :)
Jeg har fratrukket en stjerne, da klinikassistenten virkede lad og forstyrret af at skulle hjÊlpe mig ved tjek ind, ligesom at hun ikke kom da jeg skulle betale, på trods af at jeg ringede på klokken flere gange.
Det var derfor ikke verdens bedste velkomst eller afslutning på besÞget.
Tilfreds kunde gennem flere år ved TandlÊgehuset Broby
Jeg har vÊret tilfreds kunde ved TandlÊgehuset Broby gennem flere år og jeg går altid derfra med en fÞlelse af at vÊre blevet godt behandlet. Personalet er venlige og meget dygtige til deres arbejde. Jeg får jÊvnligt foretaget tandrensninger og har gennem tiden fået fjernet visdomstÊnder i klinikken, samt fået lukket et vanskeligt hul i bunden af en kindtand. Alt i alt får man en tryg oplevelse ved TandlÊgehuset Broby og til priser der er overkommelige. Stor anbefaling herfra.
En tryg oplevelse fra start til slut!
Jennifer og hendes kollegaer er dygtige og kompetente - de er både dygtige til deres arbejde, men også til at fortÊlle og berolige, hvis man er en smule nervÞs. Af Jennifer har jeg både fået lavet tjek, såvel som fået fjernet vidsomstÊnder - og under det hele har jeg vÊret tryg. Jeg kan kun anbefale dem!
Et hyggeligt lille tandlÊgehuh
Et hyggeligt lille tandlÊgehus der ligger lokalt hvor man hurtigt kan bestille en tid. Jeg havde under en uges ventetid fra jeg ringede til jeg fik en tandrens og nÊrmere tandundersÞgelse, og tandrensen gik herligt og nemt selvom det havde vÊret mange år sidden jeg sidst har vÊret ved nogen tandlÊge.
Efter nÊsten 3 Ã¥r i deres pleje vil jegâŠ
Efter nÊsten 3 år i deres pleje vil jeg sige at Jennifer og hendes team er den tandlÊge jeg altid vil vÊlge når det er muligt. De er sympatiske mennesker der tager god hånd om patienter som mig, der bliver lidt bange under behandlinger. Ikke mindst er de mega gode til deres job! De er altid klar med en hurtig tid når man ringer, og tager en prÊcis hånd om deres arbejde så man får de bedste resultater. Har fået alle mine visdoms tÊnder fjernet her, ordnet flere huller og en del tandrensninger. Jeg har ingen klager! De er lokale, men også meget imÞdekommende både for nye og bekendte<3
Rigtig dygtig tandlÊge
Rigtig dygtig tandlÊge, der har 110% styr på sine ting.
Jeg har rigtig meget tandlÊgeskrÊk, men Jennifer og co. sÞrger for at skabe en tryg stemning, så jeg lykkedes med min behandling.
SÃ¥ en kÊmpe anbefaling herfrað
God og grundig behandling
Man får hurtigt en tid og god og personlig vejledning. Grundig tandrens og venligt personale. Ikke noget med at ville lave ekstra behandlinger og indkalde for ofte, hvilket irriterede mig ved mit gamle tandlÊgehus. Og så er det rart med et lokalt alternativ til at skulle "til storbyen". En klar anbefaling herfra.
Blev taget super godt imod af alle pÃ¥âŠ
Blev taget super godt imod af alle på klinikken. Har vÊret der til flere behandlinger, kun positivt, bortset fra et manglede et overslag til fÞrste behandling.
God behandling og venligt personale
God behandling og venligt personale. Havde min 3 mdr gamle baby med og ham blev der taget hånd om imens jeg lå i stolen.
TandlÊgebesÞg er ikke en disciplin jegâŠ
TandlÊgebesÞg er ikke en disciplin jeg er ret glad for kan man vist roligt sige. Men mit fÞrste besÞg her i TandlÊgehuset Broby, var en god oplevelse, og jeg fÞlte mig virkelig godt taget i mod, og taget hånd om.