TandlÊgehuset Broby レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bryder mig normalt virkelig IKKE om at gÃ¥ til tandlÊge - men jeg samler nu pÃ¥ gode oplevelser fra TandlÊgehuset Broby. FÞles bare trygt af en eller anden grund jeg ikke kan sÊtte fingeren pÃ¥ 🪷 De er... もっず芋る

Man fÃ¥r hurtigt en tid og god og personlig vejledning. Grundig tandrens og venligt personale. Ikke noget med at ville lave ekstra behandlinger og indkalde for ofte, hvilket irriterede mig ved mit gaml... もっず芋る

Jeg har vÊret tilfreds kunde ved TandlÊgehuset Broby gennem flere Ã¥r og jeg gÃ¥r altid derfra med en fÞlelse af at vÊre blevet godt behandlet. Personalet er venlige og meget dygtige til deres arbejde.... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医垫

圓該䌁業による蚘述

TandlÊgehuset Broby vÊrdsÊtter din oplevelse og tryghed lige så hÞjt, som vores kvalitet og faglighed. Lider du af tandlÊgeskrÊk, sÊtter vi naturligvis ekstra tid af til dig, så du får en rolig, god og tryg oplevelse hos os. På vores klinik udfÞrer vi mange former for behandlinger. Alt fra tandrensning og cariesbehandling til implantat og proteser. Vi kan også hjÊlpe dig :) Klinikken er beliggende i stueplan, med gode parkeringsforhold. Vi glÊder os meget til at byde dig og dine, velkommen på vores klinik. og husk: Et sundt smil er en god start på dagen :D

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

En fantastisk oplevelse

Jeg mÃ¥ sige, jeg er aldrig blevet taget sÃ¥ godt imod hos en tandlÊge fÞr, hun var meget imÞdekommende og venlig, hun lyttede til hvad jeg sagde, og mÃ¥ sige det er en tandlÊge jeg lÊnge har ledt efter, KÆMPE stor anbefaling her fra. glÊder mig til at komme igen. <3

2024幎10月7日

Er så glad for

Er sÃ¥ glad for, jeg valgte og komme ud til jer. Det fÞrste gang i 10 Ã¥r. At jeg gÃ¥r ud af dÞren. Uden at have ondt i munden. Tusind tak, for den super empatisk og gode stemning i klinikken. Man fÞlte sig virkeligt hÞrt og behandlet godt. Tak for det 🌹🌹🌹

2024幎10月7日
自発的なレビュヌ

TandlÊge der tÊnker på penge og ikke patienten.

Snyder folk og siger der skal laves mere end der er nÞdvendigt. Fik fortalt jeg skulle have lavet ca. 10 tÊnder heriblandt fjernelse af alle mine visdomstÊnder. Jeg blev gjort opmÊrksom på, at der gik rygter om, at de både var fagligt dårlige samt fortalte, at der ofte skulle laves meget mere end nÞdvendigt. Jeg tog til en anden tandlÊge og der var der 2 tÊnder der skulle laves i stedet, endvidere var der en af mine visdomstÊnder som voksede så forkert, at man ikke ville kunne tage en beslutning om fjernelse medmindre man havde en 3D scanning da risikoen for, at blive lam i undermunden var for stor. Vil aldrig anbefale denne tandlÊge til nogle.

2024幎9月17日

KÊre Maja
Tak for din deling af tanker.
Vi er selvfÞlgelig ked at hÞre at dårligt rygte/vandrehistorier har taget over dig.
De trofaste kunder/patienter har jÊvnligt fortalt os om dem, der ernÊrer det omtalte rygte. ’’Dem, der lever af frygt, spreder rygte.’’, siger man. SÃ¥ hav mod pÃ¥ at leve det frie liv du drÞmmer om, og lad frygt og rygte dÞr i sin kedsomhed.
Vores klinik har en mission om at lÞfte det lokale samfunds tandsundhed og om at bidrage positivt til det lokale samfund, som vi holder godt af. Vi har også rigtig mange glade og tilfredse stammekunder/patienter som taler rigtigt godt om os til deres familie, kollegaer, venner, mm.
Sidste men ikke mindst har vi ikke anbefalet dig at lave 10 huller heriblandt fjernelse alle visdomstÊnder samt. Du er velkommen til at kontakte vores klinik for en afklaring på din misforståelse.
Vi Þnsker dig alt godt fremover!

Jeg fik at vide at jeg skulle have 2

Jeg fik at vide at jeg skulle have 2 visdomstÊnder ud, samt lavet 4 huller. Jeg havde hÞrt et rygte om at tandlÊgen "lavede" ting der ikke var galt, så jeg fik det tjekket et andet steds. Heldigvis. Alt var ok, og ingen huller... Jeg vil absolut ikke anbefale at få tjekket dine tÊnder hos TandlÊgehuset Broby.

2024幎10月2日

KÊre Esben
Tak for din deling af tanker.
Sidste men ikke mindst har vi ikke anbefalet dig at fjerne 2 visdomstÊnder samt lave 4 huller. Du er velkommen til at kontakte vores klinik for en afklaring på din misforståelse.
Vi Þnsker dig alt godt fremover!

Top professionel tandlÊge

Top professionel tandlÊge. Har benyttet Jennifer i flere år, både til Alm tjek og fjernelse af visdomstÊnder. At kalde et tandlÊgebesÞg for en fornÞjelse er måske at stramme den, men Jennifer gÞr det til en tryg og ordentlig oplevelse.

2024幎8月26日

Godt arbejde.

Hej
jeg er 64 Ã¥r sÃ¥ tandlÊgebesÞg har foregÃ¥et mange gange. Det er absolut ikke min kop te. Jeg har prÞvet forskellige i omrÃ¥det. Men TANDLÆGEHUSET I BROBY er det bedste jeg har prÞvet, sÃ¥ sÞde rare og rolige de sÞde piger er kan jeg kun give de bedste anbefalinger man kan fÃ¥.
Jens. HÃ¥rby

2024幎8月12日

Jeg har haft Jennifer som tandlÊge i 4

Jeg har haft Jennifer som tandlÊge i 4 år, hun har lavet gebis til mig og man kan slet se forskel, nu her snart 4 år efter, sidder det stadig fast, uden brug af lim. Jeg er fuldt tilfreds med behandlingen og efterfÞlgende eftersyn.

2024幎7月29日

TandlÊgehuset Broby からの回答

Mange tak for deling af din oplevelse og erfaring. Vi sÊtter en Êre i at leverer kvalitet. Vi ser frem til at have dig som patient/kunde, mange år frem.
Mvh
Teamet TandlÊgehuset Broby