Banner for tandlægen.dk - Brøndby

TrustScore 5段階評価の5

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har været patient hos Tandlæge Per Guldbæk i Brøndby i flere år, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Per er både grundig og professionel, og han formår altid at skabe en rolig og tryg... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3,419

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hjalp med at fastsætte løsnet krone

Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på igen og er nu klar til at spise mad igen.

God stemning, venligt personale og følelse af at være i trygge hænder. Vil klart anbefale.

2026年7月23日
5つ星のうち5の評価

En rar og venlig atmosfære

En rar og venlig atmosfære.
Undervejs fik jeg brugbare informationer.
Jeg følte mig godt tilpas i Julies hænder og kommer igen.

2026年5月27日

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af en rar og venlig atmosfære.

Vi sætter pris på at høre, at du fik en omhyggelig og kompetent behandling af vores tandplejer.

Det betyder meget for os, at du var tryg, samt følte dig godt tilpas i vores tandplejers hænder.

5つ星のうち5の評価

Fantastic experience from start to…

Fantastic experience from start to finish. Camilla Lyhne is an exceptional dentist - professional, knowledgeable, and very caring. She explained everything clearly and made me feel comfortable throughout the treatment. The whole team was friendly and welcoming, and I couldn't be happier with the care I received. Highly recommend ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Roxana

2026年6月12日

Dear Roxana,

Thank you very much for your review.

We are happy to hear that you had a fantastic experience from start to finish.

Your kind words about our dentist mean a lot to us.

We really appreciate your recommendation.

Have a nice day.

Best regards

5つ星のうち5の評価

Rigtig god betjening i receptionen

Rigtig god betjening i receptionen. Fantastisk sød tandlæge og assistenter. Er nu 1 tand mindre, og to fyldninger. Alt gået godt. Kh. Birte

2026年6月1日

Kære Gert,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du oplevede en rigtig god betjening samt finder vores tandlæge og klinikassistenter både fantastiske og søde.

Vi sætter stor pris på at høre, at alt gik godt.

5つ星のうち5の評価

Fra sort tand til himmelvendte mundviger

Det er umiddelbart den dyreste, mest smertefulde ting som jeg klart ville gøre igen - uden at blinke med øjnene.

Fantastisk personale - og jeg fandt Holger OG Helga!

10/10 - Would go again! (Mangler hunden og troldmanden)

2026年5月28日

Kære Chris,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du klart vil besøge os igen.

Vi sætter stor pris på din ros til vores personale.

God behandling 😬

Venlig betjening og fin behandling 😃

2026年5月19日

Kære Bjarne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende rod om både behandling og betjening.

Super god service og dygtige mennesker

Super god service og dygtige mennesker

2026年5月15日

Kære Flemming,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af en super god service, samt fandt vores behandlere dygtige - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Har kun positive ting at sige omk…

Har kun positive ting at sige omk tandlægerne . Venlig og forstående . Virkelig en go behandling 👍

2026年3月25日

Kære Laila,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kun har positive ord om vores tandlæge - det betyder meget.

Vi sætter stor pris på at høre, at du havde en virkelig god behandling.

5つ星のうち5の評価

Havde en rigtig god oplevelse hos…

Havde en rigtig god oplevelse hos Julie, som både var kompetent og sød. Kommer helt sikkert igen.

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse hos vores tandplejer, samt dine rosende ord.

Det glæder os, at du helt sikkert kommer igen.

5つ星のうち5の評価

Rigtig godt Tandlæge arbejde grundigt…

Rigtig godt Tandlæge arbejde grundigt og hurtigt udført af Tandlæge Camilla.

Kære Bjorn,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores tandlæge rigtig god, grundig og hurtigt - det varmer at høre.

Jeg var tilfeds.

Jeg var tilfeds.

Kære Mai-Brit,

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre, at du var tilfreds med din behandling.

5つ星のうち5の評価

Jeg har været tilknyttet tandlægen i 35…

Jeg har været tilknyttet tandlægen i 35 år og har altid været tilfreds med behandlingen og arbejdets udførelse. Stor kvalitet og professionalisme.
Venlig og imødekommende personale.
Hilsen Torben

2026年4月15日

Kære Torben,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet.

Vi er glade for, at du altid er tilfreds med både behandling og udførsel - det betyder meget.

Dine rosende ord sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Virkelig dygtige og imødekommende…

Virkelig dygtige og imødekommende tandlæger, som er ærlige og ikke blot prøver at hive penge ud af dig!

2026年4月15日

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på dine varme ord om vores tandlæger - de betyder meget.

Kan varmt anbefales

Har gået her de sidste 30 år og har altid fået en rigtig god behandling. Per og Mette som har behandlet mine tænder, er utroligt dygtige og selvom jeg altid er nervøs når jeg skal til tandlægen, så har det altid været en god oplevelse. Deres priser er også helt ok.

2026年4月10日

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her i mange år og altid får en rigtig god behandling.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores behandlere - de betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Har kommet i klinikken gennem 40 år …

Har kommet i klinikken gennem 40 år Har altid fået en god behandling
Per Guldbæk og Mette er fantastiske de gør et godt stykke arbejde

2026年4月8日

Kære Ketty,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her gennem 40 år og altid har fået en god behandling.

Vi sætter stor pris på din fine ros til vores tandlæge og tandplejer.

5つ星のうち4の評価

God og grundig behandling.

Undersøgelsen af tænder og mund var grundig. Jeg oplevede, at jeg fik en god behandling. Prisen var også ok.

2026年4月7日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god behandling og oplevelse hos os.

Den bedste tandpleje

Jeg er helt og fuldt tilfreds med mit besøg hos tandlæge Per Guldbæk, han formår at give tryghed og tillid ved alt hvad han gør.
Både Per og tandplejer Mette har fået min tandlægeskræk til at forsvinde.

2026年3月30日

Kære Iben,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var fuldt tilfreds med dit besøg hos vores tandlæge, samt blev mødt med tryghed og tillid.

Vi sætter stor pris på at høre, at vores tandlæge og tandplejer har fået din tandlægeskræk til at forsvinde.

5つ星のうち5の評価

Havde knækket en tand og skulle på…

Havde knækket en tand og skulle på ferie 2 dage efter. Kontaktede tandlægen og fik en tid samme dag, hvor det blev midlertidigt ordnet.
Hurtig og effektiv. Stor ros.

2026年3月25日

Kære Niels Erik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne komme til samme dag, som vi kunne finde en midlertidig løsning til dit problem.

Dine rosende ord sætter vi stor pris på.

Grundig og tålmodig behandling

Effektivt, venligt, tålmodigt og dygtigt!!

2026年3月24日

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine mange flotte ord om både behandling og personale betyder og varmer meget for os.

5つ星のうち5の評価

Kun de bedste og dygtigste er på denne…

Kun de bedste og dygtigste er på denne klinik. Hjertelig tak for en effektiv pleje, træffe diagnoser og udførte behandlinger bevarede tænder.
Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil fra Elzbieta Jensen.

2026年3月23日

Kære Elizbieta,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du synes det kun er de bedste og dygtigste der er på vores klinik.

Vi sætter stor pris på, at du vil give utallige stjerner til vores personale.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。