Banner for tandlægen.dk - Brøndby

TrustScore 5段階評価の5

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3,074

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Alle er fantastiske super rare og altid…

Alle er fantastiske super rare og altid glade så i får 10 Willys Jeep fra Ulla og Claus “ Per ved hvad det Willys jeep betyder god jul Ulla og Claus 🦷🦷

2025年11月10日

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt os alle fantastiske, super rare og altid glade.

Vi er glade for vores 10 Willys Jeep.

Camilla altid fantastisk

Camilla altid fantastisk, glad og meget kompetent. Glæder mig altid til besøg
👌🙏🏼😘

Kære Lolly,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder vores tandlæge fantastisk, glad og meget kompetent.

Det betyder meget, at du altid glæder dig til dit besøg.

Altid fin behandling

Altid fin behandling - er glad når jeg slipper m en tandrensning 😇 Per har været min tandlæge i mange år

Kære Alice,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vores tandlæge har været din tandlæge i mange år, og at du altid får en fin behandling - det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Altid en tryg og behagelig oplevelse i tandlægestolen.

Jeg er aldrig nervøs når jeg skal til tandlæge, da mange års eftersyn og tandbehandling hos Per altid har været trygt og professionelt.

Kære Karina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for ,at du altid oplever en tryg og behagelig oplevelse i tandlægestolen.

Det er dejligt at høre, at du finder vores tandlæge altid tryg og professionel.

5つ星のうち5の評価

Altid en fornøjelse at blive behandlet…

Altid en fornøjelse at blive behandlet af Per.

2025年11月4日

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er en fornøjelse at blive behandlet af vores tandlæge - det betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Jeg har kun haft positive oplevelser og…

Jeg har kun haft positive oplevelser og en grundig faglighed og vejledning.
Jeg føler mig tryg ved behandlingerne og vil klart give dem alle mine anbefalinger.

Kære Mariann,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kun har haft positive oplevelser og oplevede en grundig faglighed og vejledning.

Vi sætter stor pris på, at du føler dig tryg og vil anbefale os - det betyder meget.

Altid god behandling og god stemning

Altid god behandling og god stemning

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid får en god behandling, samt mærker en god stemning i klinikken - det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Jeg må ærlig indrømme at det er den…

Jeg må ærlig indrømme at det er den bedste tandlægehus jeg har været i. Især Camilla der har været så hjælpsom og omsorgsfuld.

2025年10月31日

Kære Serina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlægehus det bedste, du har været i.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores tandlæge så hjælpsom og omsorgsfuld.

5つ星のうち4の評価

Glimrende og behageligt

2025年10月29日

Kære Ib,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at det var en glimrende og behagelig oplevelse, du havde ved os.

Kompetent og nærværende

Jeg var allerede kunde da Per overtog klinikken. Det har været en rasende god oplevelse hele vejen. Meget kompetent og nærværende tandlæge. Min største bekymring er at Per nærmer sig pensionen, og jeg på et tidspunkt skal finde en ny tandlæge. Tak.

2025年10月29日

Kære Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det har været en rasende god oplevelse hele vejen, samt at du finder vores tandlæge meget kompetent og nærværende - det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Altid god modtagelse og tryghed samt…

Altid god modtagelse og tryghed samt tillid. Kan varmt anbefale denne klinik

2025年10月23日

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid føler dig godt modtaget.

Vi er glade for, at du mærker tryghed og tillid.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Høj service og behagelig og dygtig tandlæge

Det er altid en fornøjelse at komme hos Per Guldbæk. Er kommet hos ham igennem 35 år. Det er vel anbefaling nok😃🦷

2025年10月14日

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det altid er en fornøjelse at komme os vores tandlæge.

Vi er glade for, at du oplever høj service, og finder vores tandlæge behagelig og dygtig.

Vi sætter stor pris på at høre, at du er kommet her gennem 35 år, samt din anbefaling.

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder de ansatte på vores klinik søde og kærlige.

5つ星のうち5の評価

Mette er det mest fantastiske menneske…

Mette er det mest fantastiske menneske man kan møde i en tandlægstol. Hun er omsorgsfuld og fortæller alt, der skal ske inden hun begynder.
Er kommet hos hende i mange år og kan på det varmeste anbefale Mette.

2025年10月7日

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandplejer, som det mest fantastiske menneske at møde i tandlægestolen.

Vi sætter stor pris på dine mange pæne ord om hende, samt din anbefaling.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores klinik professionel og kundeorienteret - det betyder meget.

Ti ud af ti stjerner

2025年10月6日

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du giver os 10 ud af 10 stjerner - det sætter vi stor pris på.

Min tandlæge er den bedste. Jeg har haft Per som tandlæge siden 85

Jeg har haft Per som tandlæge siden 85. Ingen andre får lov at røre mine tænder. Mine kollegaer og jeg diskuterede engang, om den bedste tandlæge, Vi havde alle den bedste. Det viste sig at være Per. Vi er der vist alle endnu.

2025年9月30日

Kære Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos vores tandlæge siden 85.

Det betyder meget, at dig og dine kollegaer finder vores tandlæge den aller bedste tandlæge - det sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Venlige imødekommende smilende og…

Venlige imødekommende smilende og virkelig dygtige

2025年9月29日

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du blev mødt af venlige, imødekommende, smilende og virkelig dygtigt personale - det sætter vi stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。