Banner for tandlægen.dk - Islands Brygge

TrustScore 5段階評価の5

Kigkurren 8G, 1., 2300 København S, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rine er den tandlæge jeg har besøgt og hun er professionel og enormt tryg. Jeg har haft mange tandproblemer og tandlæger der reelt har ødelagt mine tænder. Så jeg går ingen steder efter jeg har fundet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg har modtaget. Hele forløbet har været professionelt, venligt og trygt fra start til slut. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed, og kommunikationen var fant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Venlige, imødekommende og professionelle. Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3,111

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super glad og tilfreds med min…

Super glad og tilfreds med min tandlæge. Bliver altid taget godt imod af pigerne i receptionen. Min tandlæge Søren er fantastisk til at forklare hvert step i min behandling, hver gang. Og jeg har været mange omfattende behandlinger igennem. Det har også gjort, at min tandlæge- skræk er er væk og jeg føler jeg er i de bedste hænder. Jeg kan varmt anbefale tandlægen.dk på Islands brygge:)

2025年2月25日

Kære Bettina,

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din tandlægeoplevelse. Det er dejligt at vide, at du føler dig tryg og godt behandlet af vores team. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du føler, at du er i de bedste hænder hos os. Tak for din anmeldelse og anbefaling.

5つ星のうち5の評価

Altid venlig og kompetent service.

Altid venlig og kompetent service.

2025年2月21日

Kære Rikke,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du har haft en god oplevelse i vores klinik på Islands Brygge.

5つ星のうち5の評価

I think the staff are so friendly the…

I think the staff are so friendly the facility is also extremely nice. It’s super convenient with their auto reminders for when I need to come back, and I also appreciate the dental work they do.

2025年2月19日

Dear Annalicia

Thank you for your kind words! We're glad you had a great experience and are satisfied with our service.

Have a nice day.

Best regards

Kære Tue,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du føler dig i trygge hænder hos os.

5つ星のうち5の評価

Fik bortopereret to visdomstænder i…

Fik bortopereret to visdomstænder i undermunden hurtigt og professionelt.

2025年2月10日

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dit besøg i klinikken.

5つ星のうち5の評価

Dejlig klinik med dygtigt og venligt…

Dejlig klinik med dygtigt og venligt personale

2025年2月7日

Kære Yvonne,

Mange tak for din fine anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Alle er venlige og imødekommende

Alle er venlige og imødekommende. Glæder mig altid til at komme hen til dem! Og det siger da noget om det venlige og fagligt dygtige personale!

2025年2月5日

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du følte dig modtaget af et venligt og imødekommende personale, som gør, at du glæder dig til din næste tandlægetid.

Virkelig god service!

2025年1月25日

Kære Naomi,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og fem flotte stjerner.

Godt og trygt

Bliver modtaget med smil og alt tandlægeskræk forsvinder

2025年1月24日

Kære Inge,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god og tryg oplevelse i vores klinik.

5つ星のうち5の評価

Signe har stort set fjernet min…

Signe har stort set fjernet min tandlægeangst. Kæmpe anbefaling!

2025年1月23日

Kære Lise,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord til vores dygtige tandplejer.

5つ星のうち5の評価

Bliver altid mødt af smil og god…

Bliver altid mødt af smil og god service. Grundig behandling og brugbar vejledning Har været patient i 26 år. Stor anbefaling fra mig !!!

2025年1月21日

Kære Christina,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Det er altid dejligt at modtage rosende ord fra en, der er kommet i klinikken gennem flere ord.

Sødt og kompetent personale

Der er altid personale i venteområdet, der møder en med et Hej og smil 😊Jeg har altid følt mig godt behandlet, både af tandlæge og tandplejer. Skiftede til denne klinik for 2 år siden, hvilket jeg er super tilfreds med 😊

2025年1月20日

Kære Tina,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du føler dig godt taget imod af vores personale, og at både tandlæge og tandplejer har givet dig en positiv oplevelse.

Det betyder meget for os at vide, at dit skifte til vores klinik har været en god beslutning for dig – vi sætter stor pris på din tillid.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang!

5つ星のうち5の評価

God service og tandlægen er god til at forklare hvad han vil lave.

2025年1月20日

Kære Brian,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den service og information, du modtog under dit besøg.

5つ星のうち5の評価

Super venligt personale og god og…

Super venligt personale og god og grundig behandling

2025年1月15日

Kære Emilie,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de fem flotte stjerner til vores personale.

Venlig, dygtig, effektiv

God og venlig behandling, effektiv og dygtig

2025年1月10日

Kære Ole,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik.

Rigtig god tandlæge

Jeg kan kun anbefale tandlægen på Kigkurren. Sødt personale samt god og grundig behandling med tilhørende information

2025年1月8日

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du ønsker at anbefale vores klinik til andre samt dine rosende ord til vores personale.

5つ星のうち5の評価

Det er jo ikke en fornøjelse at være…

Det er jo ikke en fornøjelse at være til tandlægen, men her bliver det næsten en god fornøjelse.

2024年12月30日

Kære Jane,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi (næsten) formår at gøre dit tandlægebesøg til en fornøjelse.

5つ星のうち5の評価

God hjælp også ved akut opstået behov…

God hjælp også ved akut opstået behov for hjælp. Jeg har tillid til min tandlæge, som aldrig prakker mig en dyr løsning på der ikke holder i længden. Tilfredshed på alle parametre herfra.

2024年12月18日

Kære Britta,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds på alle parametre med vores klinik.

God og professionel service

God og professionel service.
Følte mig tryg og godt behandlet.

2024年12月17日

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er dejligt at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet under dit besøg i vores klinik.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。