Banner for tandlægen.dk - Islands Brygge

TrustScore 5段階評価の5

Kigkurren 8G, 1., 2300 København S, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rine er den tandlæge jeg har besøgt og hun er professionel og enormt tryg. Jeg har haft mange tandproblemer og tandlæger der reelt har ødelagt mine tænder. Så jeg går ingen steder efter jeg har fundet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er utrolig tilfreds med den service, jeg har modtaget. Hele forløbet har været professionelt, venligt og trygt fra start til slut. Jeg blev mødt med stor hjælpsomhed, og kommunikationen var fant... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Venlige, imødekommende og professionelle. Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3,111

レビューを書く

Meget tilfreds!!

Altid en god service og søde medarbejder. Da jeg skiftede tandlæge var mine billeder ikke kommet med over og fik tilbud gratis billeder ved dem! Og da min fortand knækkede havde de tid samme dag.

2024年12月10日

Kære Sara,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik, og ikke mindst at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

5つ星のうち5の評価

Høflig og sød og servicemindet

Super sød og høflig personale. Man bliver guidet igennem fra A-Z. De har ihvertfald styr på tingene på klinikken. Vil til enhver tid anbefale dem. 5 stjerner herfra

2024年12月4日

Kære Yasin,

Tak for din fine anmeldelse og fem flotte stjerner. Det gør os både glade og stolte at læse dine rosende ord til vores klinik.

Rare og kompetente

Virkelig søde mennesker - meget imødekommende. Jeg føler mig i den grad i sikre hænder
Jeg har haft dårlige oplevelser med tandlæger før, men jeg har kun haft positive oplevelser her.

2024年12月3日

Kære Andrea,

Tak for din flotte og ærlige anmeldelse til vores klinik. Det gør os glade og stolte at høre, at ud føler dig i sikre hænder hos os.

Utroligt professionelle

Utroligt professionelle og god rådgivning. Man er i meget trygge hænder og får forklaret på en meget fin måde hvad der sker undervejs en behandling. Varme anbefalinger herfra!

2024年12月2日

Kære Peter,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os høre, at du føler dig i gode og trygge hænder i vores klinik. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os, samt ønsker at anbefale os til andre.

Effektiv

Kyndig, effektiv og venlig

2024年11月27日

Kære Carsten,

Tak for din fine anmeldelse og positive tilbagemelding.

Dygtige og kompetente

Dygtige og kompetente, og det gælder alle fagområder.

2024年11月27日

Kære Knud,

Tak for din anmeldelse og rosende ord.

Et meget sødt personale

De var meget søde der inde.

2024年11月22日

Kære Sarah,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig taget hånd om at et venligt personale.

Service og faglighed

2024年11月21日

Kære Åge,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

5つ星のうち5の評価

Det er en dejlig klinik med en god og…

Det er en dejlig klinik med en god og venlig atmosfære, og altid bliver man mødt med smil og godt humør.

2024年11月19日

Kære Lonni,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid bliver modtaget med smil og godt humør.

Virkelig god behandling

Virkelig god behandling. Meget venlige personale 😃.

2024年11月18日

Kære Nikita,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord til vores personale.

Stor anbefaling

Meget dygtige tandlæger, og har altid følt mig helt tryg hos dem. De er dygtige til at informere og meget venlige og søde. Kan helt klart anbefales, også hvis man lider af tandlægeskræk.

2024年11月14日

Kære Esther,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du altid føler dig tryg og velinformeret, når du besøger vores klinik.

En fin eftermiddag

Alt var perfekt og i topklasse. Jeg fik hamrende ondt i tænderne sent mandag aften, ringede til klinikken tirsdag morgen - Louise i receptionen fik listet mig en på en tid kl.16, blev budt velkommen med et smil og kom ind til Tandlægen Søren kl. 16 hvor alt kørte på skinner - Søren havde også en super backup i skikkelse af to søde og dygtige piger.
Jeg gik glad og tilfreds fra klinikken en times tid senere -lidt mønt og en tand fattigere.

2024年11月12日

Kære Jørgen,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du forlod klinikken glad og tilfreds.

Stor anbefaling

Bedste tandlæge! Og særligt mange stjerner til receptionisterne, som altid er utroligt imødekommende, venlige og smilende :) Kan klart anbefale

2024年11月5日
自発的なレビュー

Kære Lærke,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at læse din positive feedback, og vi er glade for, at du ønsker at anbefale os til andre.

Perfekt som altid

Altid en god service og altid behageligt at være der, på trods af det er en tandlæge

2024年11月4日

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid modtager en god og behagelig service i vores klinik.

Behagelig og kompetente

Synes bare at alle er så flinke, helt fra man kommer ind i receptionen bliver man mødt med smil, Hej og overskud.
Det føles som, der er al den tid man har brug for i tandlægestolen. Tandplejer og tandlæger, virker kompetente og oprigtig interreseret i at give en den bedste behandling, både personligt og fagligt.

2024年10月24日

Kære Maria,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en positiv oplevelse fra du trådte ind ad døren på klinikken.

Venlig og rart personale

Venlig og rart personale. Føler mig altid godt behandlet.

2024年10月21日

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid føler dig godt behandlet i vores klinik.

5つ星のうち4の評価

Venligt og kompetent personale

Dejlige omgivelser og imødekommende personale god tandbehandling

2024年10月11日

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine positive feedback.

tandlæge.dk Islands Brygge

5つ星のうち5の評価

God behandling og de forklare ting før…

God behandling og de forklare ting før de lavet det

2024年10月8日

Kære Robert,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Meget grundig

Meget grundig, meget for pengene. Følte mig i trygge hænder. Kommer helt sikkert igen. Trods min tandlægeskræk😀

2024年10月8日

Kære Louise,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig i grundige og trygge hænder under dit besøg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen!

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。