Varm anbefaling af tandlÊgerne i Gug. De er gode til at forklarer tingene undervejs sÃ¥ man fÞler sig tryg og i gode hÊnder nÃ¥r man fÃ¥r lavet en tandbehandling. Jeg kan isÊr anbefale Liza som har vÊre... ãã£ãšèŠã
Jeg skulle have trukket en kindtand ud og det var helt igennem en super oplevelse! FÞlte mig i sikre hÊnder hos TandlÊge Pernille Zinck Justesen, samt assistent. Under forlÞbet var der hele tiden... ãã£ãšèŠã
God oplevelse med selve behandlingen, men det er blevet utroligt dyrt. Betaler mellem 1000-1500 pr gang og 4 mÃ¥neder imellem. Og det er uden fyldninger, âblotâ tandrensninger med en masse forskellige... ãã£ãšèŠã
Top professionel tandplejer Ida Simonsen. Har kun varmeste anbefalinger til hende. Top karakter! Kender ikke de andre... Kundemodtagelsen kunne sagtens blive bedre. Receptionisten kiggede bare ind i s... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Altid god behandling af det sÞdesteâŠ
Altid god behandling af det sÞdeste personale. Kan varmt anbefale TandlÊgerne i Gug.
En rigtig god klinik!!!
Får altid en rigtig god behandling her, både tandrens og tandlÊge. De er altid sÞde til at tage sig ektra god tid og man kan altid få en akuttid også, hvilket er umuligt hos mange tandlÊger i Aalborg.
Fik en akuttid ved Niels til at fÃ¥âŠ
Fik en akuttid ved Niels til at få trukket en visdomstand ud. Fantastisk tilgang fra både Niels og klinikassistenten! God forklaring undervejs og super hurtig og god behandling!
Kan klart anbefales!
Har indtil nu vÊret ok tilfredse medâŠ
Har indtil nu vÊret ok tilfredse med tandlÊgerne i Gug, men det er slut, og jeg har skiftet tandlÊge.
Man synes at have glemt, hvem som er til for hvem. Der var i hvert fald ingen forståelse eller Þnske om at finde en god lÞsning for mig ifm en rodbehandling til 7000 kr.
Ingen kundeservice whatsoever.
Derudover starter man forfra hver gang til eftersyn, så der fÞlges aldrig op på aftaler fra tidligere.
Kan derfor ikke anbefales.

TandlÊgerne i Gug ããã®åç
Super oplevelse!
FÞlte mig i sikre hÊnder hos TandlÊge Pernille Zinck Justesen, samt assistent.
Under forlÞbet var der hele tiden en fantastisk kommunikation, hvor de fortalte mig hvad nÊste step bestod i!
Der blev til sidst lagt et par sting, som blev fjernet u/b 3 dage senere.
Alt i alt en 5-stjernet behandling, hvor prisen pÃ¥ ca. 1000,- ogsÃ¥ var yderst rimelig! ð€
Kan kun komme med positive ting omâŠ
Kan kun komme med positive ting om denne klinik. De gÞr meget for at gÞre patienterne trygge.
Kompetent behandling. Dygtige ansatte.
Jeg kan kun anbefale TandlÊgerne i Gug
Jeg kan kun anbefale TandlÊgerne i Gug, da jeg altid fÞler mig tryk og i gode hÊnder. Der er altid smilende personale som er gode til at give mig en forståelse af hvad der skal laves. Jeg var sidst inde og få lavet to huller bagerst i munden, hvilket fremlÞb helt uden smerte.
(PS. super fedt med en lille bideskinde så man ikke skal bruge krÊfter på selv at holde munden åben!!!)
GriskeâŠ.
Min mand og jeg har vÊret glade for at komme i klinikken - men magen til griskhed! Min mand har en tid en mandag morgen og han lÃ¥ sig i weekenden med omgangssyge. Han fÃ¥r en âbÞdeâ pÃ¥ over 500 kr(!!!). Klinikken er lukket i weekenden, hvordan skulle han have mulighed for at aflyse inden de 24 timer. DÃ¥rlig stil - vi finder en anden tandlÊge fremover!

TandlÊgerne i Gug ããã®åç
God kvalitet og behandling
Får altid en rigtig god behandling og man fÞler sig i gode kompetente hÊnder. Personalet er rigtig gode til at udvise empati, tage hensyn til patienten og gÞre det så smertefrit som muligt (både bogstaveligt og i overfÞrt betydning).
Eneste lille minus er at der kan vÊre lang ventetid (medmindre det er akut), hvilket nok bare er et udtryk for at klinikken er populÊr og at der derfor er mange kunder.
Meget professionel og kompetentâŠ
Meget professionel og kompetent medarbejder, SÞd og imÞdekommende
God og venlig betjening lokalt i Gug
Stort tilfredshed
Stort tilfredshed! Jeg synes tandlÊgerne i Gug giver én en god benhanding, der er kort ventetid og de er rare og imÞdekommende. Det er nemt at komme til og fra huset da bussen går lige til dÞren samt der er parkeringsplads foran huset.
Stor anbefaling herfra.
Altid venlige og profesionelleâŠ
Altid venlige og profesionelle tandplejere og tandlÊger. Er altid i trygge hÊnder hos dem.âºïž
Ingen ventetid, god service og trygge rammer!
TandlÊgerne i Gug kan varmt anbefales!
Selv da jeg boede i KÞbenhavn var et besÞg hos TandlÊgerne Gug, altid rejsen vÊrd! Ingen ventetid, god service og trygge rammer!
Lise-lotte er fantastisk dygtig og meget behageligððŒ
Personalet giver sig tid
Personalet giver sig tid til at forklare. Kan varmt anbefales til tandlÊgeskrÊk.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, Niels er bare utrolig rolig at vÊre inde ved, og jeg har vÊret det flere gange det sidste år og altid er Niels der med et beroligen smil. Så tak.
Super professionel personale
Super professionel personale,er god til at fortÊlle hvad de laver og komme med gode råd og vejledning, altid venlig og smilende, rigtig behageligt at vÊre der.
Kan virkelig kun anbefale "TandlÊgerne i Gug" :)
Jeg har altid haft en lettere tandlÊge skrÊk, men inde ved "TandlÊgerner i Gug", er det nÊrmest forsvundet fra dag 1, og mit stÞrste problem er nok mere nu, at hvor dÊlen skal jeg placere min tunge når de arbejder :D De er super venlige, og det gÊlder lige fra receptionen, til tandklinik assistenter, til tandlÊger. Jeg kan virkelig kun give dem min stÞrste anbefaling! :)