Synd att ni anlitar sÀmstaâŠ
Synd att ni anlitar sÀmsta fraktbolaget. Gör att man inte kommer handla hÀr mera.
Tant Fondant - butik med försÀljning av sockerpasta, sugarpaste, pastafÀrger, marsipan, tårtkartonger och bakverktyg för tårtor, muffins och cupcakes.
NibblingsvÀgen 7, 891 55, ArnÀsvall, ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
BestÀllde sockerpasta till doptårtor och den va rena katastrofen stenhård och jÀtte smulig tog då kontakt men tyvÀrr kunde ingen reklamation göras då jag inte sparat Batch numret men vem gör det tÀnker jag.Dock har jag sparat av sockerpastan men den va inte intressant att få tillbaka.
400:- fattigare och dessutom ett mycket besviket par som skulle ha tårtorna.
Dess
Handla inte hÀr!!!

Tantfondant.se ããã®åç
Not a good policy, they find every way to take money from you

Tantfondant.se ããã®åç
BestÀllde olika typer av plastmuggar som var bra förpackade. Några, ca 10 st, av 20 var skadade och detta var inte från transporten. I övrigt var allt bra.
Vilken service - måste bara få berömma dem, jag glömde några saker i min order igår - skriver ett mail om jag kan komplettera med några saker till. Får svar imorse detta missar jag då ringer kundservice upp mig innan min bestÀllning lÀmnar lagret . Jag hann att få in mina glömda varor och kan då också hinna få allt till helgens tårta. Detta kallar jag service på hög nivå. Och givetvis produkterna - ni levererar med kvalité. Tack
BestÀllde en tårtbox och sidenband, kom i ett fint paket och som förvÀntat :)
Har alltid hittat det jag söker till överkomliga priser.
Stort och varierat utbud.
Toppenbra allting!
JÀttefina och bra produkter till bra priser, trevlig kundservice och snabba leveranser. Kan inte bli bÀttre!
BestÀllde 2 st modellering socker pasta som kostade 179 kr varje.
Den spricker och Àr så torr att den inte går att forma alls. Jag försökte i början att mjuka upp den genom att knåda den så den blir mjuk och smidig, men funkade det inte. Jag slÀngde socker pastan, det var omöjligt att jobba med.
Jag köpte innan exakt samma model och jag vet hur måste vara det.
Och jag vet hur Àr sockerpastan som Àr extra torr.
De skrev att det Àr tråkigt att höra att jag Àr inte nöjd och det var allt.
Tack för att ni hjÀlpte mig att slÀnga 360 kr.
Kommer aldrig att bestÀlla från hÀr.
Fick dåliga produkter och kontaktade dem men de lÀt mig inte reklamera varorna, kommer inte handla hÀr igen.

Tantfondant.se ããã®åç
BÀsta bÀsta bÀsta butiken! Min absoluta favorit dÀr det kommer till bakartiklar. Har bestÀllt hÀrifrån många gånger och alltid varit nöjd. LÀgger en bestÀllning på morgonen och efter några timmar Àr den redan inlÀmnad på posten. Fick i vindras fel artikel men mejlade dem och fick svar nÀsta dag och en snabb lösning. Rekommenderar varmt tantfondant och kommer fortsÀtter handlar hÀr!
Wow! Vilken butik! Stort utbud, bra produkter och hög servicenivå! Rekommenderas!
Bra utbud och snabbfrakt, hade inga problem och nöjd med produkterna
Andra gången jag bestÀllt hÀrifrån och mer Àn nöjd. Bra och brett utbud av varor!
Jag bestÀllde ett par brödformar men det var krångel med mitt id-kort så dom blev tillbaka skickad. Jag betalade för dom och tÀnkte att dom skulle bli skickad till mig igen men efter ett par veckor hade dom inte blivit skickad så jag hörde av mig till tantfondant och då sa dom att det Àr en 250 kr!!! Avgift på returnerade varor så det var den som jag betalade inte varorna som jag hade bestÀllt. Det står inget om en 250 kr avgift någon stans på deras sida. Tantfondant Àr det Ànda företaget som jag har varit med om som har en sån avgift. Man betalar vÀl bara för frakten!?!?
Snabb leverans. Nöjd med leverans och produkter
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã