fantastiske kager. Ser flotte ud og smager himmelsk. Leveringen kÞrer også bare. Der er styr på det!
Har nu brugt Tartino til begge vores dÞtres dÃ¥bsfejringer og hver gang har det taget kegler hos alle gÊster! Kagerne er simpelthen sÃ¥ smukke (alle mÃ¥tte bare have billeder inden vi kunne fÃ¥ lov... ãã£ãšèŠã
Alt spillede - superlÊkre kager som vakte begejstring hos gÊsterne. Vi havde bestilt 75 stk smÃ¥ til studentergilde. De blev leveret kl. 10, var super flotte og festlige og alle var imponerede over kva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OPDATERING: 11.3.2022. Jeg har netop modtaget den smukkeste indbundne Êske, med de allerlÊkreste kager i. Jeres undskyldning er 100% accepteret, og I kan regne med en ny og meget tilfreds kunde. 10... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tartino.dk er et konditori hvor du kan finde virkelig noget til hver anledning. Vores dejlige konditori er det perfekte akkompagnement for en intim soirée eller corporate begivenhed.
Erantisvej 19, 4171, GlumsÞ, ãã³ããŒã¯
- info@tartino.dk
- tartino.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Bestilte og kom til tiden
Bestilte og kom til tiden. Kagerne smager fantastisk isÊr chokoladekagen uhm

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Fungerede perfekt, lÊkre tÊrter leveret prÊcis som aftalt.
Dog ville i komme langt hvis i udvidede konceptet til at man kunne vedlÊgge en lille kort hilsen. IsÊr nÃ¥r msn beder rigtigt pÊnt om det ved bestillingen ð

Flotte
Flotte, velsmagende kager - vores gÊster var ellevilde! Og ret prÊcis med deres leveringstidspunkt. Vi handler gerne hos Tartino igen

Levering til tiden.
Levering til tiden.
Super flotte kager. De smagte fantastiskð
Kan kun anbefale Tartinoðð

LÊkre tÊrter/kager
LÊkre kager/tÊrter, levering ok, men ville gerne vide indenfor et tidsrum, hvornår I leverede

Små mestervÊrker
Smagfulde og smukke kager leveret i flotte Êsker! Ingen tvivl om at der bliver krÊset for sagen, og det fungerer!

Super lÊkre kager.
Super lÊkre kager.
KÊmpe begejstring hos gÊsterne da de blev sat på bordet.

Meget lÊkre kager
Meget lÊkre kager, super service og gennemfÞrt koncept, det eneste jeg manglede var et ankomst tidspunkt, men det gjorde ikke noget i dette tilfÊlde. Kan klart anbefales og det er ikke sidste gang vi bestiller herfra ðž

Levering nÞjagtig kl. 16 af glad og imÞdekommende person

LÊkre smagsfuld dessert!
Super, udsÞgte små desserter. Ikke for sÞdt, super god smag, og stÞrrelsen passer helt fint til 1 pers. Det er anden gang jeg bestiller hos dem. Levering var til tiden og de kan også levere i weekender. Kan hÞjst anbefale Tartino.dk

tartino.dk ããã®åç
Super god service og gode tÊrter
Utrolig hÞj kvalitet i servicen. Det ikke sÊrlig tit man oplever at man kan chatte med en virksomhed kl. 22 om aften og få svar inden for få minutter. Derudover kom kagerne også om sÞndagen som bestilt, og de smagte utrolig godt! Helt klart anbefalinger herfra.

tartino.dk ããã®åç
Vi bestilte smÃ¥ forskellige tÊrter ogâŠ
Vi bestilte små forskellige tÊrter og eclairs til vores datters konfirmation.
De var SÃ
smukke og lÊkre .
Alle gÊsterne var meget tilfredse o
g mange spurgte hvor man kunne bestille dem.
En virkelig god oplevelse .

Super lÊkre kager
Super lÊkre kager, som vakte STOR glÊde hos mine gÊsterâŠogsÃ¥ hos dem, der normalt aldrig spiser kage.
OgsÃ¥ super fin og hÞflig levering..ð

Fantastisk lÊkre tÊrter
Fantastisk lÊkre tÊrter, blev levet som aftalt. Kan klart anbefales.