4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

UNG TAXA - ikke taxikÞrsel generelt!

5 stjerner ene og alene fordi jeg ikke har lÊst en eneste af de skrevne anmeldelser her, der rent faktisk handler om UNG TAXA ... og det fremgår ikke engang HVILKET taxaselskab de hver isÊr omhandler. Find nu det taxaselskab I Þnsker at anmelde, inden I kaster jer ud i beskrivelser af jeres taxature. Denne del af TRUST PILOT omhandler UNG TAXA!!!

2024幎3月12日

Ville ikke engang give dem 1 stjerne

Ville ikke engang give dem 1 stjerne, elendig service HVER gang man ringer til dem..... "der er en vogn om 10 minutter"
Ringede 5 gange og fik det samme at vide hver gang, det er også nemmere bare at lyve end at finde en ledig vogn. afsked samtlige medarbejdere og erstat dem med aber, dÊlme om det kan vÊre det samme.

2020幎8月23日

Hvis man kan give 0 stjerner

Hvis man kan give 0 stjerner, så havde vi gjort det. Vi bestilte en stor taxa, og fik at vide at der fik 30 min fÞr den ville komme. Da der var gået 40 minutter ringer vi selv til taxa Fyn og beder om en status, og får her oplyst at der slet ikke er en taxa på vej, da der ikke er nogle store taxaer ledige. Her bliver jeg mÞdt af den mest fatsvage og flabede fyr, der fortÊller os at vi slet ikke kan få en taxa...

2020幎7月3日

SkolekÞrsel kommer fÞrst

For at undgÃ¥ tidspres ringer jeg for at bestille en taxa om morgenen kl 07:30. Taxa Fyn kÞrer skolekÞrsel, derfor kan det slet ikke lade sig gÞre. Jeg spÞrger receptionisten om hun kan henvise til en taxa der har tid, her er jeg en smule presset da jeg har en tid pÃ¥ OUH 08:15. Hun siger “nej” lettere opgivende. Jeg siger tak for hjÊlpen, og samtalen slutter. Jeg hopper pÃ¥ cyklen og kÞrer ned til bussen, tager chancen ved OBC om der skulle holde en taxa, ellers mister jeg min tid pÃ¥ OUH.
Meget hÞjgravid og svedt finder jeg en taxa 4*27 som er ledig. ChauffÞren fortÊller at jeg bare skal ringe til dem en anden gang, de har ikke skolekÞrsel og er i Þvrigt billigere. Jeg nåede lige akkurat min tid:)

Rigtigt heldigt taxa Fyn kunne se igennem konkurrence fra andet taxafirma og sende mig videre så jeg undgik en meget travl morgen... eller

2019幎11月25日

Punktlig og hyggeligt tur

Havde bestilt en taxa ca. 12 timer fÞr afgang til kl. 04.00 morgenen efter. Kl. 03.55 fik jeg en sms om at taxaen var kommet, og den holdt også lige ude foran min bygning. Virkelig hyggelig chauffÞr, som havde vÊret hos selskabet i nogle og 30 år. Han gav os blandt andet nogle tips til hvad der var spÊndende at se I Barcelona hvor vi skulle hen.
Prisen holdt også i forhold til hvad de havde sagt da jeg ringede og bestilte.

2018幎7月25日

Hvis jeg kunne give 0 stjerner

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg skal ud og rejse, og har til morgen bestilt en vogn til om eftermiddagen. Da jeg efter 5 minutters forsinkelse ringer og spÞrger hvor den bliver af, får jeg at vide, at jeg er bagerst i kÞen - Hvordan det ellers kan lade sig gÞre, når jeg bestilte vognen 7 timer forinden.
Jeg kan nu ikke nå mit planlagte tog, og er usikker på om jeg kan nå mit fly!

Aldrig mere Odense Taxa, Taxa Fyn, Taxa Syd eller hvad de kalder sig i dag!!!

2018幎6月28日
自発的なレビュヌ

SeriÞst hvad sker der.....

SeriÞst hvad sker der.....
Jeg tager ofte med taxa, på forskellige tidspunkter på dÞgnet, og syntes her på det sidste venter jeg lÊngere og lÊngere tid på at den kommer.
Ikke nok med at jeg betaler mega meget for at kÞre med taxa, så kommer jeg konstant forsent til mine aftaler, og det så lige meget hvor go tid jeg så end bestiller en vogn.
SeriÞst bring uber tilbage nu.

2018幎6月21日

Noget forfÊrdeligt service

Noget forfÊrdeligt dÃ¥rligt service, som ikke snakker ordentligt sammen med mobilodense, hvor man fÃ¥r at vide man skal stÃ¥ og vente 60 minutter ude i regnen, hvis man vil vÊre sikker pÃ¥ at nÃ¥ sin taxa. Selv hvis man gÃ¥r ud og kigger jÊvnligt efter at have fÃ¥et besked om den var der om 3 minutter, sÃ¥ er taxa’en stadig ikke til at finde. Og beskeden om “nu er vi her”, kom heller aldrig. Og nÃ¥r man sÃ¥ ringer ind, fÃ¥r man bare at vide man skal vente og de intet kan gÞre. ForfÊrdelig service.

2018幎4月25日
自発的なレビュヌ

Har nu ventet forgÊves på en taxa.

Har nu ventet forgÊves pÃ¥ en taxa i to timer og nÃ¥r vi efter lang tid i kÞ endelig kom igennem til centralen for at spÞrge til den bestilte taxa blev rÞret bare smÊkket pÃ¥ uden svar. Øv Þv hvor dÃ¥rlig service eller mangel pÃ¥ samme. Og nu sidder vi her og ved ikke om der overholder kommer en taxa :'(

2017幎9月17日
自発的なレビュヌ

Jeg ringede ind til centralen fordi min

Jeg ringede ind til centralen fordi min kÊreste skulle til vagtlÊgen, kl er nu 04:20 og jeg ringede kl 03:45 for at bestille en taxa og får at vide der går 10 min, vi stiller os ud og venter men taxaen kommer ikke.. jeg ringer igen og får at vide de vil rykke efter den, men stadig 10 min efter er den ikke kommet, vi beslutter os for at droppe det og finde andre måder at komme der ud på.. der er gået over 3 kvarter fra fÞrste opkald til der kommer en SMS om at den ville vÊre her, vi har droppet det og det virker besynderligt når det er en mandag morgen

2017幎7月24日

DÃ¥rlig service!

At man får at vide at vente tiden er 45 min. - til en time, en lÞrdag aften, er til at leve med. Men en anden ting er, at man får en sms hvori der står, at taxaen er der inde for 5 min. Så man går ned en kold december aften og venter på gaden, og her ventede vi i 15 min. uden at taxaen kom.
Da vi ringer op for at spÞrger efter taxaen, er vi selvfÞlgelig nummer 10 i kÞen. Efter ydeligere 5-10 min. kommer vi endelig igennem, og bliver her mÞdt af en service damen der bliver irriteret på OS, da vi nÊvner hvor lÊnge vi har ventet, og hun lÊgger derfor rÞret på. Det er vÊrd at nÊvne, at vi bestemt ikke snakkede grimt eller på nogen måder ubehageligt til hende. Men hun lÊgger simpelthen rÞret på !!
Der var ikke andet at gÞre end at konstatere, at vi desvÊrre måtte gå igennem hele Fredericia by, for at komme hjem.
Meget ringe service! Jeg er bestemt ikke tilfreds! Og hvis I vil gavne jeres firma, så fyr den dame der var ansvarlig for Fredericia taxa lÞrdag d. 3/12, tak. Hun har ingen idé om hvad service er.

2016幎12月4日
自発的なレビュヌ

Udeblev. 2 gange samme dag.

Vi skulle på restaurant og bestilte taxa 2 timer i forvejen for at vÊre sikre på at komme afsted på rette tidspunkt. Vi skulle i samme taxa også hente flere personer, der skulle med.
Vi stod klar på aftalte tidspunkt, men ingen taxa. 5 minutter efter ringer vi for at hÞre om taxaen er LIGE ved at vÊre der - for ville der gå lang tid, var vi nÞdt til at tage egen bil for at kunne nå det. Det er den, får vi at vide. Den er LIGE ved at vÊre der.
10 minutter senere, altså 15 minutter efter det aftalte tidspunkt (som var blevet aftalt 2 timer forinden for at vÊre HELT sikre), var der stadig ingen taxa, så vi tog egen bil, og ringede til restauranten og meddelte, at vi desvÊrre ankom senere end aftalt.
Efter restaurant-besÞget installerede vi selskabets app og håbede på stÞrre succes den vej. "Taxaen er på vej", blev der ved med at stå, og vi kunne se et symbol på skÊrmen. Taxaen var lige i nÊrheden, men så ud til at holde stille.
20 minutter efter kom en anden taxa tilfÊldigvis forbi og tog os med.

At kÞre en bil hen til en adresse på et aftalt tidspunkt kan ikke vÊre ret svÊrt. Hvis man prÞver.

2016幎12月2日

Uforstående

Det må ikke vÊre et let erhverv sÞndag morgen at hente fulde mennesker hjem fra byen, men forstår ikke helt hvorfor man skal angive navn og adresse i en ellers udemÊrket app, når chauffÞrerne er fuldtstÊndighed ligeglad med adresse og navn taxaen er bestilt i... Ja de tjener deres penge, men servicen er virkelig ringe når man ikke kan spÞrge om noget så simpelt som hvad hedder du?

2016幎11月13日

Udebleven taxa

Jeg måtte vente i 1 time på en taxa som var forudbestilt mange timer i forvejen. Fik meget dårlig behandling da jeg kontaktede centralen for at rykke for den. Måtte rykke for den 2 gange over telefonen og missede som konsekvens min togforbindelse og måtte aflyse mÞder som jeg ikke kunne nå.
Jeg fik afvide at jeg kunne klage til TaxaFyn, men her 14 dage senere har jeg stadig ikke modtaget noget svar på min klage.
Jeg har brugt TaxaFyn i mange år, men det ender her.

2016幎9月14日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ