ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Andreas er uden tvivl jordens bedste vognchauffÞr og sammen med hans skÞnne far Ib udgÞr de et enestÃ¥ende makkerpar, der virkelig forstÃ¥r at skabe den perfekte stemning. Fra start til slut fÞlte vi os... ãã£ãšèŠã
Den bedste service, og vogntur. Vi havde fornÞjelsen af at kÞre med Din studentervogn, og det var en kÊmpe fornÞjelse. ChauffÞrerne var utrolig gode til at hjÊlpe, og var flinke, og hjalp til at... ãã£ãšèŠã
Vi har vÊret ude og kÞre med Sofie. Sofie er sÃ¥ sÞd en person, venlig og imÞdekommende. Os fra 3.G fra HHX Risskov kan kun give Sofie den bedste tak for mega fede dage. Tusinde tak Sofie for... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste studenterkÞrsel man kunne spÞrge om
Super god oplevelse og kunne ikke have spurgt om en bedre chauffÞr end Christian.
5/5 oplevelse
havde verdens bedste og mest chil chufÞre man kunne spÞrge om!
5/5 vogn
5/5 hygge
5/5 chufÞre
hvis jeg havde muligheden for at gå en gang til med studenter kÞresel ville jeg vÊlge christian som chufÞre 100%
Kunne ikke have drÞmt om mere
Christian var en mega chill, sjov og flink chauffÞr, der deltog i stoppene og selv tog initiativ til at snakke med os. Virkede som om, at han oprigtigt nÞd at vÊre der. Vognen var ren og perfekt (pÊl, fadÞlsanlÊg, beerpong bord, 2x soundboks til lyd, osv, osv), og der var super god stemning. Kunne ikke have drÞmt om mere.
Fantastisk vogntur med Christian som ChaffÞr
Havde fornÞjelsen af at blive kÞrt rundt af Christian i to dage. To helt fantastiske dage hvor Christian var verdens bedste chauffÞr! Han var mega hjÊlpsom med pyntning af vogn, og et fantastisk humÞr begge dage! Super snaksaglig og rart menneske.
Kan kun anbefale og kÞre med Din Studentervogn!
Den beste chauffÞre - Christian
bedste service, og vogntur fra den bedste chauffÞr Christian 5 stars.
Bedste affjedring
Bedste affjedring og horn i militÊrvognen, og selvfÞlgelig bedste chauffÞr Christian
Christian vores chaffÞr gjorde det tilâŠ
Christian vores chaffÞr gjorde det til en mega fed studenterkÞrsel!
Den bedste service
Den bedste service, og vogntur.
Vi havde fornÞjelsen af at kÞre med Din studentervogn, og det var en kÊmpe fornÞjelse. ChauffÞrerne var utrolig gode til at hjÊlpe, og var flinke, og hjalp til at gÞre vores vogntur til noget specielt!
Jeg mistede min telefon på vognturen, hvor til at Din studentervogn har gjort en stor indsats for at finde min telefon, hvilket har lykkedes, og de har sÞrget for at sende min telefon, sp jeg har den nu. Så jeg skylder en stor tak til Din studentervogn, for både at finde min telefon, og for at give os en fantastisk dag.
Jeg kan give mine bedste anbefalinger
Magnus er den bedste chauffÞr i verden
Det var simpelthen de bedste to dage iâŠ
Det var simpelthen de bedste to dage i vores liv! Alt spillede! Andreas, vores vognmand var helt vildt sÞd og meget tålmodig med os, ham kan man ikke sÊtte en finger på! Vognen var også super fed! Vi var virkelig enige om at det havde vÊret alle pengene vÊrd! Så tusind tak for at få vores drÞm til at gå i opfyldelse!!
Mange hilsner 3A
Mads er en sand legende
Mads er en sand legende, kÊmpe skud udð«¡
10/10 tur!!!!
Vi havde fornÞjelsen af at kÞre to uforglemmelige dage med Bobby&Bobby â og vi kunne ikke have drÞmt om en bedre studenterkÞrsel! De formÃ¥ede at skabe den perfekte kombination af fest og ansvar, og stemningen var i top fra fÞrste til sidste stop.
HumÞret var hÞjt hele vejen â der blev dyttet, danset og grinet non-stop! Vi fÞlte os bÃ¥de set og hÞrt: vognen blev vendt for en glemt mobil og en studenterhue, og vi fik endda klemt et ekstra stop ind, sÃ¥ vi kunne nÃ¥ vores traditionsrige bÞlge-klip â kÊmpe kÊrlighed for den fleksibilitet ð
Og ja â bonuspoint til Bobby for bÃ¥de at spille klaver OG smage pÃ¥ maden ved hvert eneste stop. En Êgte legende.
Vi giver vores varmeste anbefaling til Bobby&Bobby â til jer kommende studenter: Book dem, fÞr de bliver revet vÊk!
3.X â Viborg Gymnasium 2025 ðð
Vi havde den bedste vogntur i verden
Vi havde den bedste vogntur i verden, takket vÊre Bobby og Bobby!! De sÞrgede for sikkerhed og fest på samme tid, og klemte endda et ekstra stop ind, så at vi kunne få bÞlgen. Alle 31 af os, kan helt klart anbefale at kÞre med Bobby 1 & 2!!!
Uforglemmelig studentertur med Bobby&Bobby â 10/10!
Vi kÞrte 2 dage med Bobby&Bobby og kunne ikke have Þnsket os en bedre oplevelse! De skabte en perfekt balance mellem sikkerhed og fest, var altid i godt humÞr og elskede at dytte med.
De roste os for god opfÞrsel, vendte vognen rundt for en tabt hue og en glemt mobil og til sidst, men ikke mindst; pressede et ekstra stop ind, sÃ¥ vi kunne fÃ¥ vores bÞlge-klip â kÊmpe respekt ! Bonus points til Bobby for at spise maden ved hvert stop og spille klaver, WoaW.
Kan varmt anbefales til alle kommende studenter!
3.X Viborg Gymnasium 2025 :D
Sikkerheden er i top, humÞret er i top. Bobby Olsen #1 og Bobby Olsen #2 gjorde vores studentertur helt uforglemmelig -- kun de stÞrste anbefalinger herfra.
Bobby og Bobby
Effing bedste oplevelse med Bobby og Bobby. Der var live entertainment, de var så sjove og det var hygge at snakke med. De var virkelig de bedste!!!
Det har vÊret den bedsteâŠ
Det har vÊret den bedste studenterkÞrsel i verden. ChauffÞrerne er mega flinke og imÞdekommende. De var helt på sammen med os, og med inde og deltage til hvert stop. Bedste Bobby og Bobby i verden!!!!
Verdens bedste vogntur
Verdens bedste vogntur, og helt fantastiske chauffÞrer!! Bobby og Bobby har skabt en helt uforglemmelig dag for vores klasse selvom vi var hele 31!! Virkelig god oplevelse!!
Bongen er klar til Chris
Bongen er klar til Chris! Legende fyr!!
Havde en fornÞjelse med Criss somâŠ
Havde en fornÞjelse med Criss som chauffÞrâð»ðð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ